DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Jägersro 5/1

DrTrav - 5 Januari 2021 - 11:42

Dagens Dubbel Jägersro 5/1

DD-1 2.3.4.6.8.9
DD-2 10 Spencer Bob

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
Det här loppet känns mer eller mindre olösligt för min del och det känns som att det kan bli ett väldigt stökigt lopp och jag betalar för så många jag har råd med. Det är flera startsnabba hästar som lär göra ett försök att nå ledningen och känslan är att det kan hända något här.

3 Dali Pagadi håller jag som spetsfavorit och valacken besitter höga fartresurser de dagar han fungerar. Det är ingen häst man vill hålla i handen dock eftersom han är väldigt osäker och vid laddning från flera ekipage är risken överhängande att man tappar stilen och gör bort sig. Når man spets utan att det kostar för mycket är det ändå min favorit att vinna loppet.

4 B.B.S Solarsystem & 6 Goldfield är också snabba från start och skulle någon av dessa nå ledningen känns de intressanta. 4 B.B.S Solarsystem kastade in handduken från ledningen i sin senaste start men kort distans är mer lämpligt den här gången. Det är ingen häst som vinner ihjäl sig men karriärens segrar har kommit över den korta häcken. 6 Goldfield var ute i ett tufft gäng i sin senaste start och jag hade lite skrällkänsla redan den gången. Det blev dock ett omöjligt lopp och man fick göra jobbet i tredjespår och dödens. Ursäktad den gången och kan slå till nu med rätt lopp istället.

9 Falm har ett besvärligt läge men kommer att gynnas om det blir tempo på loppet vilket det faktiskt ser ut att kunna bli. Det är en duktigt dansk häst som har presterat bra på svensk mark tidigare och även om skor är ett litet minus blir jag inte förvånad om man kommer flygandes över upploppet.

2 Dandit har sin bästa bit tillslut och behöver inte vara med i någon spetsskörning från början men kommer att sitta bra på det i ett andra spår direkt. Med fart på loppet och en bra resa spurtar man ner de flesta här.

Det är vidöppet lopp och jag råder att strecka så många som plånboken tillåter.

Min Vinnare: 3 Dali Pagadi
Spets efter 500m: 3 Dali Pagadi
Skrällen: 6 Goldfield
Rankingen: A: 3.4.9.2.6. B:8.5.10.11 C:1.7.12

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
5 Ka Ching Bros tidig och skulle man hitta till spets och hålla ihop aktionen hela loppet är detta högst sannolikt vinnaren i loppet. Han är dock inte helt jämn i sina prestationer och aktionen är inte alltid den bästa och när det finns startsnabba konkurrenter invändigt som har uttalat sig att man vill köra i ledningen tycker jag det är värt att gardera även om jag tror att det är en vettig uppgift. Man gör nu sin tredje start på svensk mark och i debuten imponerade man när han vann från ledningen i säker stil. Senast blev det galopp när man hade problem med aktionen och det oroar såklart till den här starten när det väntas svar invändigt.

3 Jatzie R.D är snabb från start och gör sina bästa lopp i ledningen och kan man hålla ut 5 från start kommer man att köra i den positionen. I sin senaste start vann man i överlägsen stil från ledningen och även om motståndet hårdnar till denna start kan man rinna undan från ledningen om favoriten inte skulle få aktionen att stämma. Samtliga segrar i karriären har kommit från ledningen och på Jägersro har vi lärt oss att ledningen är ett gångbart recept för seger.

10 Spencer Bob känns intressant ikväll även om det behövs tur för att vinna från bakspår över den korta distansen på Jägersro. Formen går inte att klaga på och senast visade man formintryck som tvåa och sprang sista 800 meterna på 11.8. Även om man tog på ledaren i mot mål kunde man aldrig hota en för dagen mycket duktig vinnare i Ecco Elholm. Karriärens två segrar har man förvisso tagit med barfotabalans men man visade att man kan springa snabbt även med skor i sin senaste start. Motståndet känns överkomligt denna gång och man ska räknas trots läget. Jag chansspikar på Dagens Dubbel eftersom DD-1 känns streckkrävande.

6 Gypsy Eyes är en Brioni-avkomma som inte riktigt levt upp till vad man hade hoppats på och har bara en seger i karriären än så länge. Hon kommer troligen inte kunna vara med i någon spetsstrid här men hon är hygglig ut från start och borde kunna hitta ner i ett bra slagläge i andra spår och rent fartmässigt står hon sig bra i ett sådant här lopp. Det kanske saknas den där riktiga viljan än så länge men hon är fortfarande ung och under utveckling och ska inte räknas bort med en bra resa.

Min Vinnare: 10 Spencer Bob
Spets efter 500m: 3 Jatzie R.D
Skrällen: 6 Gypsy Eyes
Rankingen: A: 5 B: 10.3.6 C:7.1.12.2.9.11.4.8

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian 0
2.00
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - EM - Hörnor
1.95
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Spanien tidig hörna
1.95
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 500 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming