Dagens Dubbel denna tisdag hämtar vi från Jägersro. 

DD Tips Jägersro 1/9

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
2 Jackie O.H.S har en resultatrad som imponerande samtidigt som den bevisar hur pass osäker denna femåring är. Han är fortsatt obesegrad felfri men som ni själva kan läsa är det fler galopper i raden än felfria lopp. Kapaciteten är däremot väldigt hög och att han lyckas vinna trots galopp säger en hel del. För två starter sedan gick han dessutom felfritt och då blev det också en enkel seger med sparade krafter i mål. Distansen är inget som oroar utan felfri ikväll är Jackie O.H.S svårslagen. Däremot är det givet att gardera honom som favorit i loppet.

7 Parameter är inte han heller helt att lita på. Men han är betydligt mer stabil i travet än favoriten. Parameter vann på bra sätt för två starter sedan och även om han inte fick det att stämma senast så är en felfri Parameter given ikväll.

5 Sabani inkasserade första segern senast och kommer nu med bra form. Distansen är dock ett varv längre nu, men Sabani är kvick i benen och skulle han ta hand om ledningen ikväll och sen bestämma tempot en bit av loppet känns han spännande. Att Stefan Persson dessutom sitter i vagnen nu ses som ett plus.

1 Caton vann senast på bra sätt från ledningen över aktuell distans. Formen är således god och stämmer det bara någorlunda med positionerna längs vägen ikväll är detta en skräll som jag tidigt betalar för vid gardering.

Min Vinnare: 2 Jackie O.H.S
Spets efter 500m: 5 Sabani
Skrällen: 1 Caton
Ranking: A 2 B 7,5,1,9,3,4,6 C 8,10,11,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Capitano känns helt felspelad just nu till 11%. Detta är en häst med hög grundkapacitet som när han väl får till det kan en hel del. Senast blev det galopp men gången innan vann han på bra sätt efter en vass avslutning. Då slog han en så pass bra häst som Rapid Pal. Capitano är kvick i benen och skulle Thomas Uhrberg lyckas hålla upp innerspåret från start samtidigt som Capitano håller reda på benen hela vägen kommer ekipaget bli svårslagna i spets. Till 11% är spelvärdet högt och jag rankar honom etta och spikar på DD. 

7 Brady D.E är en annan bra häst för klassen som nu jagar formen. Senast var han ute på V75 och räckte inte till. Nu går man ner lite i klass och skulle det få Brady D.E att tända till räcker hans kunnande långt. Han visade förra vintern att kylan och skor på vovvarna inte är några problem. Vid gardering ska Brady D.E räknas tidigt trots att formen är osäker.

Nämner även 4 El Vego Khalifa som ikväll gör comeback efter lite vila vilket gör formen svårbedömd. Men detta är en härdad individ som är van att möta tufft motstånd. Han är dessutom vass på speed och skulle han få ett passande lopp ikväll kommer El Vego Khalifa fälla många den sista biten om det blir lite fart på loppet hela vägen.

Min Vinnare: 1 Capitano
Spets efter 500m: 1 Capitano
Skrällen: 4 El Vego Khalifa
Ranking: A 1 B 7,4,8,2,5,3 C 9,6,10

Lycka till
DrTrav