Dagens Dubbel denna onsdag delas mellan Jägersro och Solvalla. 

DD Jägersro & Solvalla 

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Med tanke på Kolgjinis glödheta stallform för dagen ser det onekligen upplagt ut för 4 Swish The Cash här. Detta är en individ som lovordades tidig, men som fått stora delar av unghästkarriären spolierad av galopper. Men på slutet har Swish The Cash uppträtt bättre och han fick äntligen vinna senast och det på överlägset sätt. Han är både stark och snabb vilket gör honom allround. I mitt badkar står det skrivet att han dessutom sitter i ledningen efter en bit. Väl i den positionen kommer övriga sen få jaga andrapriset om Swish The Cash håller sig i trav hela vägen.

Motbud
9 Labyad Bros är en rejäl individ som alltid gör sitt och knappast räds att göra grovjobb på egen hand. Att han ikväll fått bricka nio spelar inte så stor roll då han ändå alltid tappar från start. Men att det blir skor på måste ses som ett minus. Däremot är han sett till kapacitet och styrka ett givet motbud om min spk skulle komma bort i loppet.

Vill även nämna 3 Darwih Wise L. för de som vill gardera. Han besitter bra fartresurser och när han väl väljer att ta i så kan han en hel del Utgångsläget ikväll är passande och skulle Darwih Wise L få loppet ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 4 Swish The Cash
Spets efter 500m: 4 Swish The Cash
Skrällen: 3 Darwih Wise L.
Ranking: A 4 B 9,3,6,1,5,8 C 2,7,10

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
1 Joker Mearas var senast ute i ett tufft lopp, men han gjorde det bra och kommer nu med toppform till kvällens start. Han är under utveckling och blir bara bättre och bättre för varje start just nu. Att det är skor på hovarna är inga problem och dessutom är han garanterad ett bra lopp ikväll. Joker Mearas kan öppna kvickt och oavsett om det blir ledningen eller inte så ska han ses med bra segerchans i loppet. Tipsetta.

4 Haitkin Am är bättre än vad resultatraden antyder och tittar man på de senaste segrarna så syns det att kapaciteten för klassen finns där. Även detta är en häst som inte har några bekymmer med att det är skor på hovarna och även den längre distansen ska ses som ett plus. Att Örjan Kihlström förstärker i vagnen är spännande och Haitkin Am ska räknas tidigt.

Nämner även 3 Star Muscle som är jämn och säker. Han gör alltid sitt och att han nu förstärks av Björn Goop i vagnen känns spännande. Star Muscle visade bra form vid andraplatsen senas och nu från ett bra utgångsläge är han given.

Min Vinnare: 1 Joker Mearas
Spets efter 500m: 1 Joker Mearas
Skrällen:
Ranking: A 1,4,3 B 11,12,2,5,6 C 9,8,10,7

Lycka till
DrTrav