Dagens Dubbel Solvalla och Jägersro 27/4

DD-1 3.6.12
DD-2 10 Margareta Tooma

3 rader x 60kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
5 Indigo kan såklart vara en tänkbar spik i omgången med tanke på vad han har visat hittills och risken är överhängande att han sitter i ledningen tidigt. Han har vunnit 19/32 lopp i karriären och har högst kapacitet i fältet men man ska tänka på att han har varit sjuk inför den här starten och när jag spikar en annan storfavorit i avslutningen vill jag prova att fälla honom. Favorit-kombinationen inom DD-spelet lär inte ge något speciellt tilltalande odds och jag står över honom inom den spelformen även om han har en bra segerchans.

12 Izzy’s Newport är jag väldigt förtjust i och intrycket senast efter ett kortare uppehåll var mycket bra. Att vinna över kort distans på Jägersro är såklart ingen lätt uppgift men han kan flytta på sig riktigt fort och skulle Indigo får svar om ledningen kan det bli bra fart där framme.

3 Awesome Kronos var var riktigt bra senast när han tävlade med bike för första gången och vann på 1.12.2 över aktuell distans. Han är snabb iväg bakom bilen och om man lyckas hålla ut Indigo från start kan det bära hela vägen.

6 Piccadilly visade form senast och var tvåa i ett lopp som Broadway Sun vann. Nu har han två lopp i kroppen och får dessutom på sig en amerikansk bike igen och han har en riktigt vass kortspeed om han får gå ett lopp på rulle.

Min Vinnare: 5 Indigo
Spets efter 500m: 5 Indigo / 3 Awesome Kronos
Skrällen: 6 Piccadilly
Rankingen A:5 B:12.3.6.7.1.4 C:9.10.2.8.11

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
10 Margareta Tooma får trots sitt stora favoritskap ses som omgångens bästa spik. Daniel Redéns förvandlingsnummer inledde året på bästa möjliga sätt och tog karriärens femte raka seger. Hon såg om möjligt ännu bättre ut än tidigare och verkar ha tagit vinterträningen på ett bra sätt och det här är ett motstånd som hon bör kliva runt. Favoritskapet är stort men jag ser inga moln på himlen och avslutar omgången med en spik.

Motbud
1 Ninja Zon är väldigt snabb iväg från start och kommer med största sannolikhet att sitta i ledningen omgående. Hon stred hela vägen in i mål senast från den positionen trots press under vägen och skulle favoriten komma bort på något sätt är det henne jag känner mest för där bakom.

3 Aurora Show är inte helt att lita på och formen är svårbedömd efter två raka galopper men hon har vunnit närmare hälften av sina lopp i karriären och bakom favoriten hävdar hon sig väl i den här typen av lopp.

Min Vinnare: 10 Margareta Tooma
Spets efter 500m: 1 Ninja Zon/ 10 Margareta Tooma
Skrällen:
Rankingen A: 10 B:1.3.6.4.5.8 C:9.7.2

Lycka till
DrTrav