DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Jägersro Tisdag 18/2

DrTrav - 18 Februari 2020 - 13:12

Dagens Dubbel avgörs ikväll på Jägersro och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Jägersro Tisdag 18/2
DD1: 1,7
DD2: 8,10,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
1 Artemide Zack svarade för en mycket vass prestation när hon körde sig till ledningen efter ett knappt halvvarv och trots att hon fick elak press så fick hon endast ge sig med knapp marginal mot Twilight Brodda som fått en betydligt bättre löpning näst senast. Innerspår nu kan ställa till det fast om hon kan hitta loss i god tid före mål så kan hon ta en väl förtjänt seger.

7 Dancin In The Rain tog två raka segrar inom V75 spelet innan hon galopperade bort sig senast. Den gången var det voltstart men nu är det autostart igen och då åker jänkarvagnen på igen. Kan Stefan Persson som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

4 Global Wireless var bedrövligt dålig på Åby i det loppet som tipsettan förlorade med knapp marginal. Gången efter det gick hon bättre och räddade tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Zaira Del Ronco men senast så galopperade hon bort sig innan start. Kan hon hålla ordning på benen här så kan hon öppna rätt så vettigt och då kanske hon kan nå spets men det är långtifrån säkert men med en fin löpning i den främre träffen så kan hon duga en bit mot det här gänget.

2 Maharania Jons avslutade klart bra men hon fick inte tag i en duktig Mellby Eye Catcher utan hon fick nöja sig med andraplatsen för tre starter sedan. Bra läge nu och kan hon få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon ställa till med en överraskning.

5 Diamond Hall kom med en rejäl avslutning och var på väg mot segern i ett V86 lopp senast men då blev han avslagen på linjen av Inez Alki. Med en liknande spurt här så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

3 Chiquitita Diablo har inte startat på länge och är svårbedömd. Peter Untersteiners hästar brukar dock sällan behöva lopp i kroppen och från ett bra spår så kan det räcka en bit här.

9 Ivana Boko är galopplysten men felfri nu så kan hon ha vissa möjligheter om hon kan få smyga med och om det blir bra tempo på tillställningen.

Ranking DD-1: A 1,7 B 4,2,5,3,9 C 8,6

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
10 Breidabliks Cognac gjorde det bra när han senast kördes fram i dödens på den ledande Princess S.W. med 1450 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han mycket bra även om han inte fick tag i ledaren men det var långt ner till trean i mål. Löser det sig med positionerna och om Marc Elias kan servera honom en fin löpning så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

12 Racing Ribb är härdad mot tufft motstånd. Han gick klart godkänt till fjärdeplatsen i ett V75 lopp på Åby som vanns av Burning Man senast. Här finns det risk att han får göra en del grovjobb på egen hand men det borde han kunna klara av och då kan han bli farlig över upploppet.

8 Digital Data kommer ut i sin första start sedan juni ifjol så formen nu är svårbedömd och han kan behöva loppet. Från stallet meddelar man att han är rejält jobbad inför comebacken och klaffar det med löpningsförloppet så fäller han många hästar till slut.

9 Elof Palema fick en invändig löpning och hängde med okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Burning Man senast. Kan han få smyga med och spara speeden fram till upploppet så kan han ställa till med en överraskning om det blir överpace på loppet.

Ranking DD-2: A 10 B 12,8,9,13 C 4,5,6,2,3,11,1,7

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Osnabruck
Fotboll - Bundesliga 2 - 1 asian hcp -1
1.98
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - Marchand Målskytt
3.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - 2
2.30
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 18/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad 18/1
Insats: 504 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming