Dagens Dubbel denna måndag hämtar vi från Mantorp. 

DD Mantorp 5/2

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m volt
2 Ove Palema är ingen blixt från start men han kommer sitta bra till direkt och står bra inne i loppet. Hans Crebas meddelar själv att han kommer vara offensiv från start och skulle ha bli släppt till spets efter en bit ökar också segerchanserna. Distansen är dock ett litet minus då Ove Palema mestadels lever på sin styrka, men med jämnt hårt tempo hela vägen kommer han trots allt bli svår att rå på.

7 Harran Boko har inte en smickrande resultatrad men han håller heller inte samma nivå nu som när han var som bäst. Däremot går han ner i klass ikväll och senast var han ute i gulddivisionen och stötte på helt annat motstånd. Distansen är ett plus ikväll och skulle Harran Boko få rätt lopp fäller han många till slut.

Skrällen är 10 Dragster. Han är aningen svårbedömd formmässigt. Men han besitter bra kunnande för ett lopp som detta och skulle han få lite draghjälp längs vägen kommer hans speed betala sig till slut. 15% är lockande.

Min Vinnare: 2 Ove Palema
Spets efter 500m: 2 Ove Palema
Skrällen: 10 Dragster.
Ranking: A 2,7,9,10 B 4,1 C 6,3,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
2 Funny Sensation var senast ute på V75 och gjorde det bra. Hon hamnade dock en bit bak i kön för att kunna utmana om de framskjutna placeringarna men hon hade sparade krafter kvar över linjen. Nu går hon ner i klass en del och addera därtill startsnabbhet och ett passande utgångsläge. Kommer Funny Sensation till ledningen i ett tidigt skede ikväll och får nytta av de sparade krafterna från senast kommer hon normalt sett bli svår att rå på.

10 Elettra Robin har nu gjort tre starter på svensk mark. För två starter sedan fick hon visa upp sitt kunnande vid segern men senast blev det trötta ben till slut efter att hon varit inblandad i en tuff öppning. Ikväll väntar troligtvis ett mer vilsamt upplägg vilket inte behöver vara fel. Skulle det bara klaga lite med positionerna längs vägen kommer hennes fart räcka långt under slutrundan.

1 Oh Mandy Pellini har visat upp bra kunnande för ett lopp som detta. Senast gjorde hon det dock endast okej från ledningen men nu väntar ett annat upplägg på loppet. Jag är inne på att hon kan sitta i rygg på ledaren efter en bit och uppenbarar sig bara luckan till slut kommer hon kunna speeda snabbt den sista biten. Det är anmält amerikansk vagn för andra gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 2 Funny Sensation
Spets efter 500m: 2 Funny Sensation
Skrällen: 1 Oh Mandy Pellini .
Ranking: A 2 B 10,1,7,9,5,4,6 C 11,3,8

Lycka till
DrTrav