DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Mantorp 5/6

DrTrav - 3 Juni 2021 - 18:27

DD Tips Mantorp Lördag 5/6

DD1: 1,7,8,11
DD2: 1,6

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 Selected News galopperade i försöken till Kungapokalen för två starter sedan. Men i den senaste starten visade denna fyraåring att det inte är något fel på formen. Då tog man en säker seger från dödens. Selected News är tuff och rejäl och är inte heller beroende av ett visst lopp för att vinna. I ett öppet lopp på förhand är detta min förtsahäst.

8 Önas Prince kommer från seger i Kungapokalen och har ett fint staket i programraden, vilket innebär att han har fem raka segrar på kontot. Från stallet meddelar man att han fortsatt tränar fint. Man har dock dragit ett tufft utgångsläge på förhand. Men Önas Prince är kvick iväg från start och det finns fortfarande på kartan att man kan köra sig till ledningen trots bricka åtta. Per Nordström som både tränar och kör menar på att det är framåt som gäller i dagens start. Till dagens start är det anmält amerikansk vagn vilket är intressant. Givet segerbud i loppet.

1 Mr Mah Can har formen på topp och kan öppna bra från start. Jag hoppas att kusken Rikard N Skoglund vill göra match av dagens lopp och kör i den positionen. Från ledningen är känslan att Mr Mah Can kommer göra ett bra lopp och till endast 11% är han ett givet streck på kupongen.

11 Mister Hercules avslutade fjolåret med att vinna en Breeders´ Crown-final i Eskilstuna. Nu har Mister Hercules fått tre lopp i kroppen efter tävlingsuppehåll vilket borde innebära att formtoppen är nära. Utgångsläget är inte det bästa men kapacitet finns för att blanda sig i segerstriden trots allt. Det är anmält barfota runt om, så har man bara tävlat två gånger tidigare och båda gångerna har det slutat med seger.

Min Vinnare: 7 Selected News
Spets efter 500m: 8 Önas Prince / 1 Mr Mah Can
Skrällen: 1 Mr Mah Can
Ranking: A 7,8,1,11 B 3,2,6,5,9 C 4,12,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Algot Zonett kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. I den senaste starten avgjorde man enkelt och han visade att formen är på topp. Man hade siktat på Harper Hanovers lopp i lördags under Elitloppshelgen men kom inte med där. Från stallet är man optimistiska och skulle inte spåret kunna bli en fälla hade detta känts som en toppchans och eventuell spik. Daniel Wäjersten som själv kör idag har en uppgift från start, och det är att leta sig ut i ett andraspår. Lyckas han med det är man ett givet segerbud i loppet.

6 Emoji är tidig idag. För tre starter sedan visade man upp sig på Jägersro och segrade då i fin stil via 09,5 sista 800m. Därefter har det blivit ytterligare en seger men i den senaste starten fick man nöja sig med andraplatsen efter att man fått göra jobbet utvändigt om Guzz Mearas. Han kan öppna okej och i ett lopp där det saknas riktiga startkatapulter så är det inte omöjligt vi ser Flemming Jensen i ledningen med Emoji efter en bit. Från ledningen blir man svårslagen men man är heller inte beroende av den positionen för att vinna loppet.

Framhåller även 12 Viking Brodde trots sitt tuffa utgångsläge. Detta är en sexåring som kan en hel del när han tävlar på topp. I den senaste starten stod han för en bra upphämtning efter galopp och känslan är att formen sitter där. Skulle det strula för de två betrodda är detta en tänkbar vinnare i loppet.

Skrällen är 3 Gerry som nu har fått två lopp i kroppen efter att ha opererats under vintern. Hästen ser klart bättre ut i travet nu än tidigare och i den senaste starten gick han i mål med sparade krafter bakom Algot Zonett. Från ett bra utgångsläge ska man kunna få en bra position. Får han spara speeden in på upploppet kommer Gerry fälla många. Åter med Örjan Kihlström i vagnen.

Min Vinnare: 1 Algot Zonett
Spets efter 500m: 6 Emoji
Skrällen: 3 Gerry
Ranking: A 1,6 B 12,3,7,2,10,5,4 C 8,9,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Danmark - Finland
Fotbolls-EM - EM - 1 + hålla nollan
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming