DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Örebro 1/5

DrTrav - 30 April 2021 - 13:52

DD Tips Örebro Lördag 1/5

DD1: 5 Very Kronos
DD2: 9,10

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
Ett mycket fint lopp väntar på förhand när Paralympiatravets deltävling fyra går av stapeln.

Jag kommer välja att ta ställning för en häst och spika på V75. 5 Very Kronos måste tvättat bort stämpeln att man är en häst som är galoppbenägen och är svårt att räkna på. Man har nu gått felfritt i de åtta senaste starterna och dessutom har man segrat i sex av dem starterna. I årsdebuten senast gjorde man det mycket bra som tvåa bakom Who´s Who. Nu med loppet i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del och Very Kronos är även kvick iväg från start. Man är även en tuffing som inte räds att göra en del jobb själv under loppen och med det troliga Elitloppet i sikte ska det bli spännande att följa Very Kronos över kort distans för blott andra gången. Jag anser man är bästa hästen för dagen och har även en kuslig magkänsla att man kommer mangla kvällens motstånd oavsett position. Spik för mig.

Motbud
Det givna motbudet är 1 Sorbet. Man kommer göra allt man kan för att hålla upp sitt innerspår från start. Även om Örebros travoval inte är känd som den enklaste banan att hålla upp just den innerspåret på. Men senast Sorbet hade spår ett bakom bilen lyckades man hålla upp, och då hette motståndet Ringostarr Treb och Pastore Bob. Även om det inte var på Örebro så visade man att denna tioåringen kan öppna kvickt från innern. Det finns startsnabba ekipage utvändigt ikväll också men lyckas Sorbet försvara ledningen kommer han bli en svår nöt att knäcka. Han har sju segrar på åtta försök från ledningen. Med två lopp i kroppen är man ett givet streck vid gardering.

Nämner även 3 Floris Baldwin som håller fin form för dagen, vilket man även gjort under en längre tid nu. I den senaste starten gjorde man det bra som trea bakom Racing Mange och Cyber Lane. Från ett bra utgångsläge kommer man kunna hitta en bra position och ska inte nonchaleras helt.

Min Vinnare: 5 Very Kronos
Spets efter 500m: 5 Very Kronos / 1 Sorbet
Skrällen: 3 Floris Baldwin
Ranking: A 5 B 1,3,6,8,10,4 C 2,7,9

Dagens Dubbel 2 - 3140m volt
10 Moni Viking är en riktig krigare som man nästan tror aldrig kan bli trött. Under förra året visade han vilken enorm kapacitet som finns när man vann både Harper Hanovers lopp och Åby Stora Pris. Ikväll är det årsdebut på svensk mark och när man kollar tillbaka på fjolåret så gjorde man en liknande årsdebut i Sverige och på Åby under samma tid förra året. Då travade man nytt banrekord direkt och enligt rapporterna ska Moni Viking vara ytterligare förbättrad i år. Med tanke på Moni Vikings kunnande och tidigare bevis på att man kan leverera direkt ses han med störst segerchans i loppet.

9 Ivory di Quattro fick ge sig emot just Moni Viking i Harper Hanovers under fjolåret. Till dagens start har även försprånget minskat med 20m vilket talar för Moni Viking igen. Men Ivory di Quattro kommer med formen på topp och har två raka segrar på kontot. Med ett offensivt upplägg från start finns även chansen att köra sig till ledningen efter en bit och skulle man lyckas med det ökar såklart segerchanserna. Streckas på systemet.

Nämner även 12 Coin Perdu som bara blir bättre och bättre för varje start. Även om man saknar hårdheten som Moni Viking besitter så finns gott kunnande i denna sjuåring som segrat i tre av de senaste fyra starterna. Som singelprocentare känns man värd att beakta under lördagen.

Det brukar vara tufft att stå start i dessa typer av lopp, men 1 Deal Done Zet är kanske en undantagshäst. Man hade fem raka segrar på kontot inför den senaste starten, varav fyra är tagna från ledningen. I den senaste starten blev det förvånade galopp och dagen var förstörd. Nu har man läge på ledningen igen och det ska bli spännande att se hur man hanterar den uppgiften mot detta motståndet om man väljer att köra där hela vägen.

Min Vinnare: 10 Moni Viking
Spets efter 500m: 9 Ivory di Quattro / 1 Deal Done Zet
Skrällen: 12 Coin Perdu
Ranking: A 10 B 9,12,1,6,11,14,5,13 C 15,3,7,2,8,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian 0
2.00
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - EM - Hörnor
1.95
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Spanien tidig hörna
1.95
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 500 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming