DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Örebro 8/7

DrTrav - 8 April 2021 - 16:54

Dagens Dubbel Örebro 8/7

DD-1 7 Mister herkules
DD-2 Barbro Kronos

1 rad x 200 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1- 2100m Auto
7 Mister Hercules är av alla fina hästar som ska tävla ikväll den jag ser mest fram emot att se. Jag har varit väldigt förtjust i den här hästen från första start, vilket i och för sig inte är så konstigt.
Jag tycker att Mister Hercules är kullens bästa häst och han kommer att skörda stora framgångar under kommande säsong och jag tror att det blir seger direkt i årsdebuten. Han är rykande snabb från start och med respekt från hästarna invändigt tror jag att han kommer att sitta i ledningen omgående. Från ledningen ser jag inga orosmoln på himlen och jag tror att det här är en straffspark.Han tävlar med skor i årsdebuten men det fungerar alldeles utmärkt och det är bara i Breeders Crown-finalen som han har tävlat med barfotabalans. Motståndet skrämmer mig inte och jag spikar trots stort favoritskap i skrivande stund. Vi får se hur pass stor favorit han är ikväll och hur snacket går före tävlingarna. Det är bra klass på hästarna bakom favoriten och vid favoritfall rensar det väldigt bra och vid minsta tveksamheter kan jag tänka mig att gardera med några andra starka favoriter i omgången som tänkbara singelstreck.

Motbud
1 Hector Sisu kan öppna snabbt från start. Jag tror inte man vare sig vill eller kan svara tät från start om man laddar iväg med Mister Hercules men han kommer att få en perfekt resa i ledarryggen och skulle mister Hercules vara sämre av någon anledning har han en vass spurt om luckan kommer.

12 Hempishere var riktigt bra från dödens i årsdebuten och har en vass avslutning. Läget är såklart tufft men med tanke på formintrycket i årsdebuten slår han de flesta här.

10 Hennessy Am är grundkapabel och kommer från en stark fjolårssäsong men en seger i en E3-final som största merit. Årsdebut och knepigt läge den här gången men kapacitetsmässigt är han en av de bättre i fältet.

9 Hat Trick har varit en segermaskin i Norge och får en del förtroende från spelarna. Segrarna i Norge har dock varit mot lättare motstånd och motståndet hårdnar nu.

Min Vinnare: 7 Mister Hercules
Spets efter 500m: 7 Mister Hercules.
Skrällen: 12 Hemisphere
Rankingen A:7 B: 1.12.10.9.11.5 C:3.8.4.6.2

Dagens Dubbel 2 - 2100m Auto
7 Eagle Eye Cherry hade ett makalöst fjolår och segrade i flera av de största loppen och hon sprungit in smått otroliga 5 miljoner kronor när hon inleder sin säsong som fyraåring. Hon är väldigt snabb från start och jag tror att hon spetsar trots spår långt ut på vingen och det måste såklart ses som en bra uppgift om så blir fallet. Det är dock årsdebut och det kommer större uppgifter framöver och man väljer att spara på barfotabalansen och tävla med skor den här gången. Hon har tävlat med skor vid två tillfällen tidigare och även om hon har utvecklats rejält sedan dess har hon faktiskt inte varit alls lika bra med skor. Skulle hon dessutom missa ledningen känns hon sårbar.

2 Barbro Kronos har årsdebuten avklarad och hon gjorde det klart bra som trea i en snabb avslutning bakom Marion Fouty Bon och Clockwork. Hon borde ha gått framåt med det loppet i kroppen och med ett bra utgångsläge kommer hon att hitta en bra position omgående och hon är en allvarlig utmanare och med tanke på att värsta motbudet gör årsdebut och tävlar med skor blir det mitt förstaval. Jag spikar på Dagens Dubbel och testar en rak DD ikväll.

1 Fifty Cent Peace gör debut på svensk mark i regi Bergh och känns väldigt svårbedömd. Läget blev perfekt och förutom Eagle Eye Cherry är det inga raketer från start och det är väl inte någon omöjlighet att Bergh kan hålla upp ledningen här. Berghs debutanter brukar vara i bra ordning direkt och det känns som en intressant debut.

8 Bank Wise As är en riktigt bra häst som ska bli spännande att se i en årsdebut. Läget är såklart besvärligt men om det skulle bli lite körning där framme och om man hittar ner i ett vettigt slagläge blir man att räkna med direkt.

3 Fantaghiro Brick är i skrivande stund spelad till under 1 % och normalt sett är det såklart några alldeles för bra hästar emot. Hon är dock inte alls så tokig och med flera årsdebutanter i loppet vill jag ändå betala för henne som helt ospelad.

9 Globalizer är ytterligare en årsdebutant som är rätt så kunnig. Hon har fått ett passande smygläge och även om hon ska gå med skor den här gången vill jag betala för henne som ospelad.

10 Global Brilliance vann 50% av sina lopp 2020 och skulle kunna vara med i segerstriden men maxklaff men från det här läget, med skor i en årsdebut står jag över den här gången men hon blir intressant att följa framöver.

Min Vinnare: 2 Barbro Kronos
Spets efter 500m: 1 Fifty Cent Peace / 7 Eagle Eye Cherry
Skrällen: 8 Bank Wise As
Rankingen A: 7.2.1.8 B: 3.9 C: 10.6.4.5.11.12

Lycka till
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian 0
2.00
18:00  Polen - Slovakien
Fotbolls-EM - EM - 1
1.80
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - EM - Hörnor
1.95
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Spanien tidig hörna
1.95
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 500 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming