DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Rättvik Lördag 1/8

DrTrav - 29 Juli 2020 - 13:54

Dagens Dubbel-spelet avgörs på lördag i Rättvik. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Rättvik Lördag 1/8
DD-1: 7,10
DD-2: 1,11,14

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
7 Giant Shadow gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han knäckte den ledande M.T.Insider från dödens senast men fick ge sig mot Maze Runner och Rushmore Face så det slutade med en tredjeplats. Han har ett spår lite långt ut här men med en offensiv styrning så kanske Björn Goop kan trycka sig till spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så stiger hans chanser här. Han tål dock att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle vara upptaget i ledningen så oavsett så ska han räknas tidigt här.

10 Man At Work var strålande bra vid vinsten i finalen i Silverdivisionen på Solvalla under Elitloppshelgen för tre starter sedan. Gången efter det tog han ner Hill Street från dödens fast han fick ge sig mot Zap Di Girifalco som hade liftat med där bakom så det slutade med en andraplats. Han gjorde bort sig med galopp på upploppet senast. I ett felfritt lopp här så kan han bli farlig över upploppet.

5 Flash Håleryd var duktig vid vinsten på Åmål för tre starter sedan. Gången efter det gick han starkt från ett iskallt utgångsläge och kom in som fyra bakom Zap Di Girifalco. Han fastnade med sparade krafter senast. Löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här motståndet.

6 Jacques Noir avslutade strålande och var inte så långtifrån segern men Vikens High Yield höll undan näst senast. Med en liknande spurt här så kan han vara långt framme.

8 M.S.Triple J har fin form. Han gick en positiv avslutning och kom in som tvåa bakom Zio Tom Jet senast. Spåret nu drar ner hans möjligheter en del men med lite klaff så kan han utmana om en framskjuten placering.

3 Macelleria satt senast på Årjäng fast väldigt länge och han spurtade sedan fint när han fick fritt vid en sen lucka då. Han har haft dåliga lägen en tid och nu har han fått ett bättre spår. Med rätt resa här så gör han inte bort sig.

Ranking DD-1: A 7,10 B 5,6,8,3,9,2,1,4 C 11,12

Dagens Dubbel 2 2640 m Voltstart
11 Vae Victis Club har vunnit 21 av karriärens 53 starter. Debuten för Daniel Redén senast slutade på bästa vis med seger. Det är ett varv längre distans den här gången än senast men det tror jag han ska klara av och hittar Örjan Kihlström en bra väg med honom så tror jag han blir svår att stå emot när man väljer att sätta in slutstöten.

14 Racing Brodda har gjort det bra och ståtar med två raka segrar. Hon vann lätt från spets senast. Helt annat läge nu med dubbla tillägg och ett helt fält att runda men med får hon lite draghjälp innan hon sätter in attacken så kan hon bli farlig över upploppet.

1 Mr Marvelous gick rätt bra och kom in som trea i ett lopp som vanns av Strong Pepper senast. Distansdebut nu men det tror jag kommer passa bra för honom. Vid en bra start här så kan han sitta i ledningen omgående och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

7 Sam The Man var duktig när han tävlade barfota runt om och i jänkarvagn för första gången senast. Han vann då lätt från spets. Andra förutsättningar nu men får han ett passande smyglopp så kan han överraska om det klaffar med löpningsförloppet.

6 Guillaume Boko är jämn och säker men han vinner inte så ofta. Nu möter han väldigt tufft motstånd och han måste höja sig lite för att duga. Spåret i volten här hanterar han utan problem och den långa distansen klarar han av så får han ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här.

4 Vagabond Bi var ute i ett långlopp i Årjäng senast. Han gick då i rejäl närkamp med den ledande Fort Knox på upploppet och när sedan denne slog på en galopp kort före mål så blev segern väldigt enkel. Han är stark så sitter Carl Johan Jepson i en fin position inför avgörandet så kan han vara långt framme igen.

Ranking DD-2: A 11 B 14,1,7,6,4,2,10,12,9 C 3,8,13,5

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:15  Chelsea - Leicester
Fotboll - FA-cupen - 1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Fiorentina - Napoli
Fotboll - Serie A - 2 asian -1
1.82
15:05  Tottenham - Wolves
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1
2.02
17:30  WBA - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 2 & under 3,5
2.35
18:29  Hammarby - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.76
18:30  IFK Göteborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
18:30  Barcelona - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - Över 3,5 mål
1.86
20:00  Everton - Sheffield United
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
2.20
20:45  Milan - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1 (asian -1,5)
2.15
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:05  Europatipset Tips Söndag 16/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming