DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Romme Fredag 6/3

DrTrav - 6 Mars 2020 - 13:08

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Romme och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Romme Fredag 6/3
DD1: 2 Alert Kronos
DD2: 1,3,7,9,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Voltstart
2 Alert Kronos visade gott kunnande vid ett par tillfällen med 2 vinster på sju starter under fjolåret. Nu har han inte startat sedan september men han har fått bra träning och är nu redo för comeback här. Med få hästar på startvolten så tror jag att Örjan Kihlström provar att ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle han komma till täten så är mycket vunnet och då tror jag han blir svårstoppad här även om det kan saknas en del till toppformen. Han är bra för den klassen han är i och han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle vara upptaget i spets.

11 Il Mio Hooligan har formen på topp efter två raka andraplatser. Han travade i dödens senast och knäckte ledaren men kunde inte stå emot en vasst avslutande Milord den sista biten. Med lite klaff och bra tempo på tillställningen så kan han vara långt framme.

5 Jack Zon har ingen rolig rad men han ska gå barfota runt om nu och senast han tävlade på den balansen så blev det seger. Rikard N Skoglund är en vass kusk och kan han få till en bra styrning här så kan han utmana om en bra placering.

1 Carlos Messi öppnar bra och kan ta ledningen initialt. Från spets eller rygg på ledaren så kan han ha vissa möjligheter här.

10 Unexpected kom med en stark avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Cyrius D'Ariane senast. Han har varit struken för en hovböld efter det men om han inte har tappat alltför mycket på det så kan han duga en bit mot det här gänget om det klaffar med löpningsförloppet.

Ranking DD-1: A 2 B 11,5,1,10,3,4,13,12 C 9,7,6,8,14

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
9 My Silver Lining har gjort det bra med två raka andraplatser efter lång frånvaro. Hon avslutade mycket vasst från kön men fick inte tag i Crystal Roc som avgjorde till seger från dödens senast. Den här gången är det ett halvvarv längre distans än senast och kan hon få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

12 Crystal Roc har gjort det bra i år och är väldigt formstark. Senast så vann hon väldigt lätt från ledningen. Här blir det ingen ledning men hon går bra i ryggar också och även utvändigt ledaren var inga problem vid vinsten för tre starter sedan så hon verkar vara oöm för positioner och då kan hon bli svår att stå emot den sista biten.

3 Bearfire gjorde ett bra lopp senast efter att ha fastnat i dåliga ryggar så spurtade hon vasst när hon tog sig loss och då räckte det till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Tullibardine Boe. Trevligt utgångsläge nu så hon kan få ett bra lopp i den främre träffen och då kan hon dyka upp långt framme här.

7 Love No Pain kördes fram i dödens senast och höll starkt som tvåa i ett lopp som vanns av Unique Q.C. Här finns det risk att hon tvingas göra mycket av grovjobbet på egen hand igen men hon är stark så det kan räcka en bit här.

1 Kick Her Highness är jämn och säker och kan få en fin resa på innerspår och kan då överraska med lite klaff.

10 Cosy Lazy Louse har inte startat sedan november så hon kan behöva loppet men skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig så kan skrällen vara ett faktum.

Ranking DD-2: A 9 B 12,3,7,1,10,11,5 C 8,2,6

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
21:00  Liverpool - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.80
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 28/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming