Dagens Dubbel denna fredag delas mellan Romme och Umåker. 

DD Romme & Umåker 1/12


DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 Selmer I.H. blir tipsetta i loppet nu efter strykningen på 5 Devils Toung. Selmer I.H. trivs under vintern och vann senast ett bra sätt efter att fått ett passande lopp. Formen är god och att han nu är nedstruken ett hack i banan är positivt. I ett öppet lopp blir han min tipsetta här.

Även 8 Weekend Fun är tidig. Han är också nedstruken ett hack i banan nu. Weekend Fun är kvick iväg från start och lever mycket på sin speed. När han väl får sitt lopp går han aldrig att räkna bort. Nu förstärker även Ulf Ohlsson i vagnen vilket är ett plus och till 13% är han given.

Skrällen är 1 NoLimitJimMit som älskar vintern och är garanterad ett bra lopp ikväll. Senast blev det fel för NoLimitJimMit och nu ändrar man lite på balansen vilket ses som ett plus. Uppenbarar sig bara luckan till slut är detta en skräll som inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 7 Selmer I.H.
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 NoLimitJimMit
Ranking: A 7,8 B 1,3,9 C 4,6,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
6 Global Classified kommer nu med lopp i kroppen och en formkurva som pekar uppåt. Senast fick han ett tufft lopp utan rygg och stod trots allt för en okej insats. Global Classified vet vart mållinjen befinner sig och när han nu tidigt lär sitta bra till i loppet kan Magnus A Djuse själv välja när attacken ska sättas in. I min bok är Global Classified tipsetta.

På start vill jag lyfta fram 1 Brasco Brodde som gick i mål med sparade krafter senast. Nu står han perfekt inne i kvällens lopp och det bör vara läge att testa Brasco Brodde i spets. Väl i den positionen är han sen en given segerkandidat i loppet.

9 Incase of Fire är en segervan individ med fem segrar på sina tolv framträdanden. Nu handlar det visserligen om comeback efter ett längre uppehåll men som treåring stötte Incase of Fire på de bästa i kullen och skulle han bara vara redo för en normal prestation räcker hans kunnande långt här.

11 Final Whistle var senast ute på V75 och gjorde det då okej efter att ha fått ett passande smyglopp. Formkurvan pekar uppåt för Final Whistle nu med två lopp i kroppen och med tanke på att han är van att möta tufft motstånd måste han räknas tidigt i ett lopp som detta trots ett tufft utgångsläge.

Min Vinnare: 6 Global Classified
Spets efter 500m: 1 Brasco Brodde
Skrällen:
Ranking: A 6,1 B 9,11,10,5,3 C 2,7,8

Lycka till
DrTrav