DD-tips Romme & Umåker Fredag 21/10

DD-1 11,13
DD-2 7,15

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
13 Kainai Goj fick visa upp sitt kunnande senast när han vann från ledningen på bra sätt. Det var första starten eftet lite vila och nu med det loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt inför ikväll. Tränaren Mattias Djuse har fått sexåringen att växa i hans regi. Även om uppgiften ikväll med dubbla tillägg aldrig är enkel är jag inne på att sett till form och vad man visade upp senast så är Kainai Goj mitt förstaval i loppet.

Dubblar dock systemet med 11 Testa Di Cavolo som för två starter sedan var ute på V75 och fick då med sig en delad seger tillsammans L.L.Royal. Senast visade han återigen bra form när Testa Di Cavolo gjorde det klart bra som tvåa bakom Chestnut. Ikväll är motståndet inte lika tufft som på slutet och även om man står tufft inne med 40m tillägg så är detta en individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand och som mycket väl runda samtliga.

Nämner även 5 Galliano Brick som lever på sin styrka och som senast i karriärens 25:e start inkasserade första segern. Ikväll är jag inne på att Peter G Norman kör offensivt från start och skulle han få överta ledningen i ett andra skede växer också segerchanserna.

Min Vinnare: 13 Kainai Goj
Spets efter 500m: 5 Galliano Brick
Skrällen: 5 Galliano Brick
Ranking: A 13,11 B 5,7,1,4,10,2,9,3 C 8,6,15,14,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
15 Pinto Bob går ner i klass ikväll, han har på slutet varit ute i stenhårda lopp och gjort det bra utan att det där lilla extra flytet som man behöver i tuffare konkurrens. Senast var man bland annat ute i gulddivisionen på V75 och stod för en bra avslutning när väl luckan kom. Det var dessutom sparade krafter över linjen den gången. För två starter sedan var man ute i SM mot hästar som Brother Bill och Don Fanucci Ze. Ikväll möter man konkurrenter av en helt annan kaliber, men man startar också med 40m tillägg. Men sett till kunnande och hårdhet kommer Pinto Bob bli tuff att stå emot över upploppet ikväll.

Framhåller även stallkamraten till Pinto Bob, 7 Mysterious Lucifer. Tränaren Robert Bergh ser nu ut att hittat rätt med fyraåringen som inledde sin sejour för honom en aningen galopp betonad. Nu kommer han däremot med två raka segrar på kontot och har ikväll fått ett spännande utgångsläge med springspår. Lyckas Mysterious Lucifer hitta till spets är han hästen att slå för Pinto Bob på förhand.

Nämner även 4 Bond Eagle. Han har visat sig vara väl medveten om vart mållinjen befinner sig i loppen. Det har blivit 14 segrar på 22 starter och även om utgångsläget med bricka fyra i volten på start är knepigt så ska det bli spännande att följa honom nu i svensk konkurrens.

Min Vinnare: 15 Pinto Bob
Spets efter 500m: 7 Mysterious Lucifer
Skrällen: 4 Bond Eagle
Ranking: A 15 B 7,4,11,12,10,1,14,6,8 C 2,9,3,5,13

Lycka till
DrTrav