DD Tips Skellefteå Lördag 1/10

DD1: 10 L.L.Royal
DD2: 3,4,7,11,12

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
Här hittar vi omgångens spik på DD, 10 L.L.Royal. Efter strykningen på värsta motbudet på förhand 1 Kinky Boots så ser det verkligen upplagt ut för Robert Berghs travare här. För två starter sedan vann ha över distansen på V75 och senast visade man fortsatt form via en rapp avslutning i en Bronsfinal. Täta starter nu är något som passat L.L.Royal tidigare. Han kan även öppna bra i voltstart och jag räknar med ett offensivt upplägg initialt. När man väl hamnat utvändigt om ledaren efter en bit kan Robert själv diktera tempot och även till och med få överta spets. Men oavsett hur det blir med positionerna efter en bit så är detta en individ som trivs över den längre distansen och kapacitetsmässigt är min givna vinnare. 

Motbud
7 Albert Zonett kommer med två raka galopper på kontot, vilket såklart är oroväckande. Men utgångsläget är spännande med springspår och skulle han gå iväg felfritt idag är man garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt bakom min spik. 

Är även inne på att 14 Selmer I.H. står inför en för tuff uppgift här. Visst att man är den bäst på sin startvolt, men uppgiften kommer bli tuff och att göra en hel del jobb på egen hand kommer kosta. Vilket i sin tur kommer sitta i benen när loppet sen ska avgöras.

Min Vinnare: 10 L.L.Royal
Spets efter 500m: 7 Albert Zonett
Skrällen: 7 Albert Zonett
Ranking: A 10 B 7,14,3,5,2,12,6 C 9,13,11,4,15,8


Dagens Dubbel 2 -2140m auto
3 Fabulous Pellini har imponerat för Daniel Wäjersten och ska vara favorit i avslutningen. Det har hittills blivit sex segrar på nio starter under året och idag ser förutsättningarna passande ut pånytt. Han kan öppna kvickt och är den troliga ledaren av loppet. Nu med två lopp i kroppen efter lite tävlingspaus bör också formkurvan vara nära toppen. Blir tuff att rå på för övriga här.

Skrällen är 7 Beat Generation som är härdad i tuffa sammanhang och möter ikväll något enklare än vad man gjort på slutet. Utgångsläget är inte det bästa, men detta är en häst som tål att göra en del jobb på egen hand och man kommer från ett stall med toppform. Att Magnus A Djuse sitter i vagnen för första gången känns dessutom spännande. Till 13% är man en tidig skräll i avslutningen. 

Nämner även kapabla 12 Devils Tongue som har segrat på V75 tidigare under året. Senast var det comeback och Devils Tongue såg fin ut. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad till dagens att. Från stallet meddelar Sandra Erikssons att allt är väl inför dagens start och att Devils Tongue känns väldigt fin i träningen för dagen. 

Min Vinnare: 3 Fabulous Pellini
Spets efter 500m: 3 Fabulous Pellini
Skrällen: 7 Beat Generation
Ranking: A 3 B 7,12,11,4,6,10,8 C 5,2,9,1


Lycka till
DrTrav