DD Tips Solvalla Söndag 30/10

DD1: 2 Queen Belina
DD2: 3,4,11,12

4 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi vår DD spik, 2 Queen Belina. Jörgen Westholms ssto kommer med starka prestationer bakom sig på slutet. Hon blev fast med allt sparat som trea i Oaks för två starter sedan och senast vann hon enkelt på mersmakande sätt. Från ett passande utgångsläge är hon min troliga ledare av loppet och väl i den positionen ska sen segerchansen vara hög. Med de främsta motbuden från sämre utgångsläge känns det givet att ta ställning för Queen Belina här.

Motbud
9 Global Delight visade senast upp sin fina inställning när hon från dödens på mersmakande sätt. Hon lever på sin styrka och kommer säkerligen köras offensivt. Men utgångsläget kunde varit bättre och även om man är tidig bakom min spik så väljer jag att stå över idag.

8 Bonnewille W.I. är Oaks vinnaren som då fick visa upp sitt fina kunnande. Senast var hon dock lite sämre och kanske är formtoppen påväg att ebba ut nu? När hon nu dessutom fått ett tufft utgångsläge så står jag över idag. Men kapaciteten är hög så kommer hon bara till i loppet ska Bonnewille W.I räknas tidigt.

Min Vinnare: 2 Queen Belina
Spets efter 500m: 2 Queen Belina
Skrällen: 9 Global Delight
Ranking: A 2 B 9,8,3,11,5,7,10 C 6,4,12,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
11 Iznogoud Am var senast ute i Europaderbyt och slutade tvåa. Detta är en topphäst för klassen som trots sitt bakspår idag måste räknas tidigt. Ja är inne på att Björn Goop komme hitta ett vettigt slagläge med Iznogoud Am här och när väl sen upploppet närmar sig så är jag inte främmande för att han speedar ner samtliga tillslut, första häst.

Den troliga ledaren av loppet är 3 Indy Rock som kommer från två starka insatser på slutet. Det är två raka segrar och det norska huvudlaget har varit oryckt båda gångerna. I mitt badkar får Indy Rock ta över ledningen efter en bit och väl i den positionen är man sen obesegrad efter tre försök. Från spets är han ett givet streck på dagens kupong.

Nämner även 12 Sourire Frö som idag fått ett tufft utgångsläge. Men detta är en fyraåring med hög kapacitet för klassen och som senast vann efter en femstjärnig prestation. Han är behov av lite tempo på loppet för att komma in i matchen, men skulle det gå undan från start kommer Sourire Frö med sitt vassa slutvarv att tillgå inte helt nonchaleras trots allt.

Min Vinnare: 11 Iznogoud Am
Spets efter 500m: 3 Indy Rock
Skrällen:
Ranking: A 11,3 B 12,4,8,5,10,2,1 C 7,6,9

Lycka till
DrTrav