Dagens Dubbel denna onsdag delas mellan Solvalla och Åby. 

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Ett spännande och spelvänligt lopp inleder Dagens Dubbel. 7 Elettra Robin gjorde det bra i debuten på svensk mark för två starter sedan. Då blev hon fyra trots en hel del jobb på egen hand. Senast vann hon med sparade krafter och nu gynnas hon av att vara nedstruken ett hack i banan från start. Farten och inställningen vet vi finns där och blir det bara lite tempo på loppet från start kommer det bli svårt att stå emot Elettra Robin till slut.

Skrällen är 10 Vicky Montoya som senast gick med en amerikansk vagn för första gången, vilket gav bra effekt och resulterade i en seger. Formen ska fortsatt vara bibehållen och så även den amerikanska vagnen. Även Vicky Montoya skulle gynnas av uppskruvat tempo från start och till endast 6% vill jag tidigt lyfta fram henne.

9 Rouge Tile är en norsk gäst som gör resan till Sverige lite då och då. Vid senaste besöket var hon från ledningen på ett bra sätt. Formen ska sitta där inför kvällens start och senast gjorde hon det bra som tvåa bakom Wall of Moni som inte gick att rå på den dagen. Nu är utgångsläget vad det är men med lite klaff längs vägen är Rouge Tile segeraktuell även ikväll.

Min Vinnare: 7 Elettra Robin
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Vicky Montoya
Ranking: A 7,10,9 B 2,11,8 C 1,3,6,4

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Vi avslutar med ett lås på en trolig och en rolig.

3 Conrads Palle är den troliga och han ankas också etta. Senast visade han form när han slutade tvåa på V75 efter en vass avslutning. Ikväll är utgångsläget passande och med tanke på formen han visade senast är jag inne på att Conrads Palle körs till ledningen och får han sen bestämma tempot en bit i den positionen blir han svårslagen.

Den roliga skrällen som jag dubblar systemet med är 2 Zazu. Detta är en häst jag följt sedan segern på Solvalla för sex starter sedan. Kapaciteten är bra och han lever mycket på sin styrka och inställning. Distansen är ett plus och även om han inte är speciellt snabb från start så kommer Zazu från ett bra utgångsläge kunna sitta bra till direkt. Senast vann han på ett bra sätt och då var det första gången med helstängt huvudlag. Det sitter på ikväll också, men nu adderar vi även till rycktussar vilket är spännande. Endast 8.

Vid ytterligare gardering vill jag nämna 6 My Honky Tonk. Detta är en individ som besitter höga toppar och som kapacitetsmässigt står bra inne i loppet. Senast blev det dock galopp, men felfri ikväll ska My Honky Tonk inte nonchaleras för den som streckar på.

Min Vinnare: 3 Conrads Palle
Spets efter 500m: 3 Conrads Palle
Skrällen: 2 Zazu
Ranking: A 3,2 B 6,11,5,8,9 C 7,4,10,12,1

Lycka till
DrTrav