Dagens Dubbel denna onsdag delas mellan Solvalla och Åby. 

Speltips DD Solvalla & Åby 3/1


DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
5 Moses Boko gjorde det bra som tvåa senast även om han inte kunde rå på Jalapeno K. över upploppet. Men formen sitter där och nu från ett passande utgångsläge är Moses Boko min troliga ledare i loppet. Väl i den positionen är han sen hästen att slå. Han blir dock hårt påpassad av spelare och jag kommer därför göra ett försök att gardera på V86.

3 King Only the One står på tur för seger efter att visat bra form en längre tid nu. För två starter sedan avslutade han vasst som tvåa bakom Mercury Boko. Senast fick King Only the One ett tuffare lopp, men han höll klart bra som trea efter att gått i dödens under slutrundan. Utgångsläget ikväll är passande och även om King Only the One kanske är bäst över längre distanser så ser han ut att bli helt ospelad ikväll och när det nu blir amerikansk vagn precis som för två starter sedan så är han min kioskvältare i loppet, 1% i skrivande stund!

Betalar även för 4 Kadabra Dream som vann senast efter att ha avslutat vasst. Nu har det gått ett tag mellan starterna vilket gör formen svårbedömd. Men skor på är inget som oroar och är Kadabra Dream redo för en bra prestation direkt är hon en tidig utmanare i loppet.

Min Vinnare: 5 Moses Boko
Spets efter 500m: 5 Moses Boko
Skrällen: 3 King Only the One
Ranking: A 5 B 3,4,8,12,11,2,1,7 C 10,9,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar med att låsa loppet på 3 Nectar Occagnes och 5 Ebullient. Den förstnämnda gör ikväll debut med framspår bakom bilen vilket såklart är svårbedömt. Men han har öppnat snabbt i voltstart tidigare och jag är inne på att framspår bakom bilen inte ska vara några problem. Nectar Occagnes kommer nu med två raka segrar på konton och segrarna har tagits med krafter sparade. Från ett bra utgångsläge bör Björn Goop hitta ett vettigt slagläge med Nectar Occagnes och med tanke på hur han presterat vid segrarna är han min tipsetta. Att det dessutom är amerikansk vagn ikväll är spännande. Däremot ska vi ha med oss att han varit struken inför kvällens start och jag kommer därför att dubbla systemet.

5 Ebullient stod för en rejäl upphämtning efter galopp senast och han visade att formen sitter där. Ebullient är kvick i benen och han kan öppna bra. Han trivs i ledningen och skulle Ebullient komma dit ikväll kommer han leda länge. Han har bara missat pallen vid två tillfällen på nio framträdanden, Till 18% är han ett okej streck att dubbla med.

Vid bredare gardering ska man inte nonchalera 2 Andiamo och 7 Little Richard. Andiamo gick i mål med sparade krafter senast och Little Richard är en segervan individ som alltid gör sitt.

Min Vinnare: 3 Nectar Occagnes
Spets efter 500m: 5 Ebullient
Skrällen:
Ranking: A 3,5 B 2,7,8,1,6,10,9 C 4,11,12

Lycka till
Drtrav