Onsdagens Dagens Dubbel delas mellan Norge & Sverige.

DD Solvalla & Bjerke 20/9

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
Här blir förstavalet 8 Miss Pepper trots sitt utgångsläge. Detta är en individ som har fortsatt utvecklas under året och stått för bra prestationer i stort sett varje gång. Hon var ute i Sto-EM för tre starter sedan och stötte där på för tufft motstånd. Men hon vann mot enklare motstånd för två starter sedan för att senast återigen spänna både i tuffare sammanhang. Då slutade hon fyra i ett lopp där hon fick se sig besegrad av Feydeau Seven, Power och Stoletheshow. Nu är hon åter tillbaka i sin normala klass vilket ses som ett plus och trots utgångsläget blir hon min tipsetta. Hon kan öppna snabbt och är allround i loppen och med lite klaff från start kommer övriga få svårt att stå emot henne ikväll.

Skrällen är 6 Lucky Queen Soa som är en annan individ som också står bra inne i loppet sett till kunnande. Lucky Queen Soa är härdad i stoeliten och när hon väl har dagen är kunnandet högt. Hon visade vid segern för tre starter upp sig från sin bästa sida och med en liknande prestation ikväll är hon en given skräll i loppet.

Nämner även 5 Jackson Avery som är kvick iväg från start och över kort distans ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 8 Miss Pepper
Spets efter 500m: 5 Jackson Avery
Skrällen: 6 Lucky Queen Soa
Rankingen A: 8 B 6,5,3,4 C 1,2,9,7

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
Här ser uppgiften passande ut för 3 Miru Boko. Senast gjorde han årsdebut och vann då enkelt. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del och dessutom är utgångsläget perfekt. Miru Boko är kvick iväg från start och min troliga ledare av loppet. I den positionen är han sen obesegrad efter två försök och nu när det dessutom är anmält amerikansk vagn igen är jag inne på att konkurrenterna får jaga andrapriset. Spik!

Motbud
1 Damon Hill Treb gjorde det klart godkänt senast trots ett tufft lopp. Ikväll är förutsättningarna bättre och att det dessutom är anmält barfota runt om är ett plus. På förhand ska han ses som det främsta motbudet till Miru Boko ikväll.

Nämner även skrällen 4 Jax Journey. Detta är en individ som är under fin utveckling och skulle det bara stämma lite med positionen längs vägen är detta en individ jag inte spelat utan vid gardering.

Min Vinnare: 3 Miru Boko
Spets efter 500m: 3 Miru Boko
Skrällen: 4 Jax Journey.
Rankingen A: 3 B 1,4,11,5,6,9,2 C 12,7,10

Lycka till
Drtrav