Dagens Dubbel denna onsdag delas mellan Solvalla och Bjerke. 

Dagens Dubbel Solvalla & Bjerke 22/11

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m auto
Vad är det som gått fel här, endast sex startande hästar i loppet och dessutom ligger detta på Dagens Dubbel…

4 Sheena's Boy får tipset. Han kommer med bra form och har stått för en rad fina prestationer på slutet. Senast vann han dock utan att vara perfekt men han har därför fått återhämta sig inför kvällens start. Ikväll är utgångsläget passande och han är kvick iväg från start. I mitt badkar sitter Sheena's Boy tidigt i spets här och sen är han hästen att slå. Given tipsetta.

1 Skae Trix fick ett tufft lopp utvändigt om Sheena's Boy senast och gjorde det då bra som tvåa. Han kommer dock inte kunna utnyttja innerspåret från start ikväll, men samtidigt riskerar han inte att bli fast med tanke på det lilla startfältet. Det väntar troligtvis en del jobb även ikväll för Skae Trix men trots det ska han ses som den främsta utmanaren på förhand.

5 The Baron kommer med toppform och har nu två raka seger på kontot. Nu väntar dock tuffare motstånd men med rätt lopp kommer hans avslutning kunna bita bra den sista biten.

Min Vinnare: 4 Sheena's Boy
Spets efter 500m: 4 Sheena's Boy
Skrällen: 5 The Baron
Rankingen A: 4 B 1,5,6 C 2,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Hankypanky Pinkman är en individ med högt grundkunnande som tagit ytterligare steg sedan han kom till Daniel Redén. Han har imponerat vid segrarna och för två starter sedan vann han på överlägset sätt trots galopp. Senast fick han dock ge som sig storfavorit i en V75 och det visade sig att Hankypanky Pinkman inte hade sin bästa dag då. Nu har han fått vila och återhämtat sig fram tills idag och med vetskapen att Redén aldrig fuskar med träningen kan vi räkna med att Hankypanky Pinkman är redo för en bra insats direkt.

3 Xanthis Hilton vann med lätthet senast, det fanns gott om krafter sparade över linjen och han kommer verkligen med toppform till dagens start. Han har ett bra utgångsläge och det finns på kartan att Xanthis Hilton är den tidiga ledaren i loppet. Väl i den positionen kommer han sen inte ge sig utan strid. Tillsammans med Magnus A Djuse är detta skrällen i loppet.

Måste även nämna 8 Gatling som senast stod för en mersmakande avslutning som tvåa. Då var det första barfota runt om vilket såg ut att ge bra effekt. Det är anmält samma balans även ikväll och skulle det bara klaffa någorlunda från start här ska han trots ett tufft utgångsläge inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 6 Hankypanky Pinkman
Spets efter 500m: 3 Xanthis Hilton
Skrällen: 3 Xanthis Hilton
Rankingen A: 6,3 B 8,5,2,1,10,7 C 4,9,12,11

Lycka till
DrTrav