Dagens Dubbel denna onsdag hämtar vi från Solvalla och Bjerke.

DD Solvalla & Bjerke 7/2

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 12 Wall Of Moni. Det råder inget tvekan om att Frode Hamres femåring sticker ut här. Detta är en individ som redan hunnit med att visa upp högt kunnande och senast gjorde han comeback efter lite längre vila. Men Wall Of Moni visade ingen ringrost, utan han vann direkt på mersmakande sätt. Nu med den genomköraren i kroppen bör formen knappast vara sämre ikväll och trots att utgångsläget inte är det bästa ska Wall Of Moni inte ha några problem att kliva runt konkurrenterna om hon bara står för en normal insats. Given spik!

Motbud
1 Caramel Volo fick ett tufft lopp senast och var då tidigt slagen. Men dessförinnan har femåringen visat form och skulle hon få ett passande smyglopp ikväll och lucka till slut är detta en kioskvältare jag måste nämna för den som vill gardera.

5 Poetry In Motion är jämn och säker i sina prestationer. Han är även allround i loppen och skulle favoriten på något sätt komma bort eller liknande är loppet vidöppet och Poetry In Motion är tidig på ranken.

Min Vinnare: 12 Wall Of Moni
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Caramel Volo
Ranking: A 12 B 1,5,9,7,11 C 10,2,3,6,4,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Av kostnads tekniska skäl hamnar jag i ett läge där jag ska försöka överleva den sista avdelningen på två streck. För er som har större plånbok eller sparat strecken i andra lopp så finns det utrymme att fylla på här. Men min tipsetta är 2 Jopp som föll med flaggan i topp senast och som nu jagar snabb revansch. Senast fick han göra jobbet i dödens under slutrundan och han gjorde det mer än bra som tvåa till slut. Formen är på topp och nu från ett passande utgångsläge är Jopp garanterad ett bra lopp och med Magnus A Djuse i vagnen för första gången blir ekipaget mitt förstaval.

Loppets andra streck blir 5 Tug Of War som avslutade året på mersmakande sätt. Det blev två raka andraplatser, men insatserna var klart positiva och när det dessutom inför årsdebuten ikväll låter uppåt från stallet vill jag vara med på tåget när Tug Of War får retroaktiv utdelning. Från bricka fem bör Tug Of War hitta ett vettigt slagläge direkt och får han sedan spara på speeden fäller han många till slut.

För den som vill strecka på ytterligare är 3 Valnes New Love tidig. Han stod för en bra upphämtning efter galopp senast och kapacitetsmässigt står han bra inne i klassen. Han tål att göra jobb på egen hand och felfri är även detta en individ som är långt framme när loppet ska avgöras.

Min Vinnare: 2 Jopp
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Tug Of War
Ranking: A 2,5 B 3,11,12,7,5,9 C 4,10,8,6

Lycka till
DrTrav