Dagens Dubbel Solvalla & Jägersro 28/9

DD-1 5 Without A Doubt
DD-2 11.14

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
3 Halo Am är omgångens största favorit i skrivande stund och även om han har en bra möjlighet att vinna loppet är spelprocenten väl tilltagen.
Han har har fått två lopp i kroppen i Holland efter ett års frånvaro från tävlandet och vunnit båda men det känns som att det har varit i en billig konkurrens. Jag tror inte han kommer få något gratis i det här loppet. och min övertygelse är att han kommer behöva göra jobbet utvändigt om ledaren.

Min tipsetta och DD-Spik i loppet är istället 5 Without A Doubt. Han är sylvass iväg bakom bilen och kommer flyga till ledningen och insatsen senast när han vann på 1.11.5 över aktuellt distans var av bästa sort. Gustav Johansson ryckte aldrig tussarna på hästen och det såg ut att finnas hur mycket krafter som helst sparade över mål. Han tävlade barfota runt om för första gången då och även om det är anmält med skor i skrivande stund säger Patricia Van Der Veer att han ska tävla med samma balans igen. 15% och ett tänkbart singelstreck även på V86 för den fräcke.

Jag måste även nämna 6 Mojito Day som har hittat en riktig toppform och har förmodligen aldrig varit bättre. Det är tuffare emot nu men 3%, toppform och Magnus A Djuse upp för första gången kan jag inte blunda för.

Min Vinnare: 5 Without A Doubt
Spets efter 500m: 5 Without A Doubt
Skrällen: 6 Mojito Day
Rankingen A: 5.3 B:6.2.7.9.8..4.1.10 C:11.12

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
14 A Girl Has No Name tror jag har bra chans att runda sina konkurrenter i den här spårtrappan. Hon har förvisso två raka galopper i raden men jag tar inte allt för hårt på dom galopperna och att Jorma Kontio är tillbaka i sulkyn känns som ett klart plus. Han har lyckats lotsa runt henne felfritt varje gång han har kört henne och dessutom vunnit med henne tidigare.

11 Notre Perle gillar jag skarpt och även om hon kunde vinna enkelt när Aniara Sock galopperade i ledningen senast tycker jag att det såg ut som att hon hade kunnat utmana henne oavsett. Hon ser väldigt formstark ut för dagen och utvecklingen går åt rätt håll för Björn Goops femåriga sto.

Jag låser loppet på två hästar men det är en lurigt spårtrappa och börjar man gardera är det många med chans.

Min Vinnare: 14 A Girl Has No Name
Spets efter 500m: 6 Snowy Me / 8 Starstrucked
Skrällen:
Rankingen A:14.11 B:13.9.8.12..6.7 C:2.3.4.5.10.1

Lycka till