Dagens Dubbel denna onsdag delas mellan Solvalla och Jägersro. 

DD Solvalla & Jägersro 8/11


DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
8 Smile Silvio har snabbt etablerat sig och visat sig vara en individ med högt kunnande. Han inledde karriären med att vinna 5 av sina första 6 lopp och har under året fortsatt att imponera på tävlingsbanan. Bland annat vann han sin final på V75 under Elitloppshelgen tidigare i år. Ikväll handlar det dock om comeback efter lite vila, men skulle han vara redo att prestera direkt startar han med bra segerchans. Smile Silvio tål att göra jobb på egen hand och är min tipsetta.

13 Il Forte är en häst med bra fartresurser som märkligt nog stannat två gånger i spets nu på slutet. Ikväll väntar en annan uppgift vilket ses som ett plus och skulle Robert Bergh få honom att smyga med i de rätta ryggarna ikväll kommer det kunna gå undan den sista biten. Speeden för att utmana finns där.

7 Capovento Pax är en annan speedig individ som alltid går bra till slut. Senast vann han efter en strålande avslutning och formen finns där. Utgångsläget ikväll bäddar för ett passande smyglopp och skulle luckan uppenbara sig till slut kommer Capovento Pax kunna fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 8 Smile Silvio
Spets efter 500m:
Skrällen: 7 Capovento Pax
Ranking: A 8 B 13,7,3,11,1,5,12 C 10,2,4,9,6

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
1 Stepping Dreamboy är en talang som imponerat stort sitt långa uppehåll. Han kommer nu med två bra insatser bakom sig och vid segern senast fick vi återigen se prov på hans fina inställning. Ikväll har han dessutom fått perfekta förutsättningar. Stepping Dreamboy är kvick iväg från start och trivs i spets. Väl i den positionen kommer han kunna leda länge även ikväll. Det har hittills blivit elva segrar på 29 starter och detta är en individ som ska bli spännande att följa framöver.

En spännande utmanare i loppet är dock 3 Frazze. Även han har fått spännande förutsättningar ikväll. Frazze är startsnabb och att han trivs både i ledningen och bakifrån gör att de taktiska valmöjligheterna är många ikväll. Senast stod han för en imponerande prestation och nu med det loppet i kroppen bör formen vara än bättre ikväll. Oavsett om han tar ledningen eller inte från start ikväll kommer han bjuda upp till fight och ska räknas tidigt.

4 Xanthis Hilton kommer med toppform till kvällens start. Han vann på imponerande sätt senast och för två starter sedan avslutade han vasst. Xanthis Hilton besitter både styrka och snabbhet som räcker långt i ett lopp som detta. Skulle det bli uppskruvat tempo på loppet ikväll kommer Xanthis Hilton kunna dra nytta av det till slut och på förhand skulle det kunna vara just Xanthis Hilton som får ett optimalt lopp från ett bra utgångsläge.

Min Vinnare: 1 Stepping Dreamboy
Spets efter 500m: 1 Stepping Dreamboy / 3 Frazze.
Skrällen: 3 Frazze.
Ranking: A 1,3 B 4,11,2,7,10,12,9 C 2,6,5,8

Lycka till
DrTrav