DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Solvalla Söndag 23/2

DrTrav - 22 Februari 2020 - 15:33

Dagens Dubbel spelet avgörs på Solvalla under söndagen och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Solvalla Söndag 23/2
DD-1 1 Arnie Express
DD-2 1,9

2 rader x 100 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
1 Arnie Express hade samma läge i den senaste starten i ett V86 lopp på Solvalla. Han lyckades då hålla upp ledningen och sedan så blev det en lätt seger. Han är obesegrad i ledningen efter fyra gånger han har gått i spets så det är en position att föredra här. Skulle han bli överflyglad från start så tror jag att Erik Adielsson som kör hästen kan ta sig ut i andraspår omgående så det ser ut som en god segerchans här.

Motbudet är nummer 6 One Two Beat som kan öppna rätt så vettigt vid laddning och kan då vara ett hot i kampen om ledningen. Han avslutade bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Ronaldo Malibu senast. Han är jämn och säker men det har bara blivit två segrar på 47 starter i karriären och jag tror inte att det blir en ny seger här.

4 Opalis kördes offensivt i ett V75 lopp på Mantorp senast och det orkade hon inte med utan hon slutade oplacerad. Nu är hon tränarkörd av Sybille Tinter men kan hon ge henne ett bra lopp här så kan hon ha vissa möjligheter fast hon får ses främst som ett platsbud.

12 Betting Rebel fick ett lopp i ryggar men gick en klart bra avslutning även om han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Perfect Gede senast. Tufft läge nu men blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 1 B 6,4,12,11,2,3,8 C 9,7,5,10

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
1 Young Da Vici hade körts av Per Lennartsson i samtliga 38 starter inför den senaste starten då Ulf Ohlsson fick chansen istället. Det blev ett lyckat kuskbyte för han gick till attack och tog över ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll han undan för övriga motståndare till seger. Han är inte känd för att vara startsnabb så innerspåret kan bli en fälla men det är inte så värst startsnabba hästar utanför heller så Ulf Ohlsson som kör hästen igen kanske lyckas försvara ledningen och skulle han lyckas med det så är mycket vunnet här men i annat fall så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut.

9 Payet D.E. fick ge sig som klar favorit i ett V86 lopp som Boulder Luke vann från spets näst senast. I den efterföljande starten så gick han till attack på den sista bortre långsidan och klev runt sitt motstånd till seger. Kan han få smyga med i en bra rygg fram tills kusken väljer att sätta in attacken så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt här.

3 Västerbo Highscore var duktig vid vinsten näst senast. I den efterföljande starten så satt han för långt bak och fick inte tag i Alorac Mathbell som vann det loppet även om avslutningen var vass. Han kan inte öppna bra men han är desto starkare till slut så klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass spurt att ta till.

11 Je T'aime Explosiv har comebacken avklarad och kan vara bättre med lopp i kroppen. Kan han få en del draghjälp under slutvarvet så har han en härlig speed som biter bra till slut.

4 Conrads Wilhelm fick en dryg inledning av loppet innan han kom ner utvändigt ledaren och sedan så höll han okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Allaway G.T. senast. Dödens vill man nog undvika över den långa distansen nu men om han kan hitta ner i en vettig position så kan det räcka en bit här.

Ranking DD-2: A 1,9 B 3,11,4,2,6 C 5,10,7,8 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming