DrTrav

DD Tips Umåker Lördag 18/4

DrTrav - 15 April 2020 - 14:34

Dagens Dubbel spelet avgörs på lördag på Umåker och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Umåker Lördag 18/4
DD-1: 1 Master Blaster
DD-2: 3,6,8,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
1 Master Blaster gjorde comeback efter några månaders frånvaro senast. Han fick då ett lopp bit ner i kön men han avslutade sedan positivt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av In Love Boko från ledningen. Trevligt läge nu så här tror jag han sitter i spets omgående och skulle Erik Adielsson få styra och ställa lite som han vill där framme i täten så blir han inte lätt att plocka ner.

8 Strong Heartbeat var ute i Klass I finalen på Solvalla senast. Då fick han trava i dödens på den ledande Betting Rebel och knäckte denne men fick se sig besegrad av Image Rapida som hade liftat med i rygg. Innerspår här är lite chansartat men kan Jörgen Westholm hitta loss i god tid före mål så kan han bli att räkna med här.

11 Van Gogh Z.S. har tagit elva vinster på femton starter hittills. Han gick barfota runt om för första gången senast och vann då från spets. Här står han sämre till men han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och kan då bli farlig över upploppet.

6 Don Draper gjorde ett bra lopp efter uppehåll när han blev trea bakom Bottnas Easy Cash senast. Här har han springspår så kan han komma iväg bra och om han kan hitta en fin position så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Conrads Gregor provades med barfota runt om för första gången senast men det blev ingen framgång för han försvann med en startgalopp då. Nu blir det skor på men första gången med Björn Goop och eventuellt första gången i jänkarvagn så får han smyga med i en vettig rygg så kan han nypa en fin placering här.

3 Showtimejackflower kommer från en seger. Kan Kaj Widell få till en bra styrning så kan han vara långt framme igen men han får ses främst som ett platsbud.

Ranking DD-1: A 1 B 8,11,6,2,3,10,4,5 C 7,9,12

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
11 Månprinsen A.M. gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Han fick en jobbig inledning på loppet innan han kom fram till ledningen men från spets så höll han sedan undan till en säker seger. Tufft läge med bakspår över sprinterdistans men sitter inte Gunnar Melander och såsar för långt ner i kön så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

6 Lome Brage skulle gått ut på Klosterskogen på påskafton men i Norge är travet inställt så då får han starta här istället. Han är startsnabb så kommer han till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och han kan leda loppet länge.

3 Tangen Haap fick en perfekt löpning på Romme i söndags och tackade för det med att plocka ner sitt motstånd till seger. Kan Björn Karlsson servera honom en fin löpning i den främre träffen så kan vara långt framme igen.

8 Smedheim Solan fick vandra utvändigt om Månprinsen A.M. senast men gjorde det bra som tvåa bakom denne. Dåligt läge nu men med lite klaff så besitter han gott kunnande så han kan duga en bit mot det här motståndet.

5 B.W.Sture var ute i samma lopp som Månprinsen A.M. senast och hängde med okej till fjärdeplatsen. Kan Örjan Kihlström hitta ner i ett bra slagläge så kan han ha vissa möjligheter här.

9 Björs Frej är mer stark än snabb så lite längre distans hade varit att föredra men får han sitt lopp i ryggar innan attacken sätts in så kan han överraska här men det blir nog tufft ta en seger.

10 Vixus har varit borta länge men från stallet meddelar man att han är väl förberedd till den här starten men motståndet är tufft så kan han knipa en topp tre placering är man nöjda.

Ranking DD-2: A 11 B 6,3,8,5,9,10 C 4,1,2,7

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips Odds
20:30  Leverkusen - Wolfsburg
Fotboll - Bundesliga - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Dortmund - Bayern München
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp 0
2.95
18:30  Dortmund - Bayern Munchen
Fotboll - Bundesliga - BM u13,5 frisparkar
1.61
20:30  Leverkusen - Wolfsburg
Fotboll - Bundesliga - 1
1.74
20:30  Werder Bremen - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.80
20:30  Union Berlin - Mainz
Fotboll - Bundesliga - Över 2,5 mål
1.80
17:20  Elitloppet Försök 1
Trav - Solvalla lopp 6 - V/P Disco Volante
7.00/2.35
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
  Rekatochklart Poolspel
18:29  Europatipset Tips Tisdag 26 maj
Insats: 512 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla 30/5 - Tidiga Tankar
Insats: 500 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming