DD-tips Umåker & Romme Fredag 8/10
DD-1 1,4,5
DD-2 8 Importedfrmdetroit
3 rader x 70kr = 210kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
5 Hemisphere blir stor favorit i loppet och det med all rätt. Detta en hästen som står för klassen i detta sprinterlopp och håller bara Hemisphere sig till rätt gångart kommer han bli svårslagen ikväll. Men det är ju just det där med att hålla sig i trav. Fyraåringen har nämligen två raka galopper på kontot, för två starter sedan galopperade han precis efter start i ett voltstartslopp och senast blev det galopp med andraplatsen säkrad på upploppet. För den som tror Hemisphere sköter sig ikväll är detta en bra spik att luta sig emot. Men med tanke på att han är streckad på över 60% i nuläget och det är Dubbeljackpot att spela om så väljer jag att gardera ikväll.
Skrällen är 4 My New Chapter som gjorde det bra över kort distans för tre starter sedan, då vann man på ett bra sätt. Skulle bara My New Chapter sitta bra på det efter start är detta en individ som kan smyga med och avsluta vasst. Han har bara gjort 17 starter i livet men vunnit sex av dessa. Till endast 8% kan detta vara skrällen i omgången.
Nämner även 1 Vici Supreme som har tre raka pallplatser på kontot. Den gemensamma nämnaren för samtliga av de tre starterna är att Vici Supreme haft bakspår och avslutat kvickt. Men nu har man istället fått ett fint utgångsläge och är garanterad ett bra lopp. Formen är bra och uppenbarar sig bara luckan i tid kommer man kunna avsluta rappt på nytt.
Min Vinnare: 5 Hemisphere
Spets efter 500m: 5 Hemisphere
Skrällen: 4 My New Chapter
Ranking: A 5,4 B 1,6,3,12,11,10 C 9,8,2,7
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
8 Importedfrmdetroit kommer med två raka andraplatser på kontot, men prestationerna i sig har varit på topp ändå. För två starter sedan se sig besegrad av stall Summit In Sight och senast var det Daniel Wäjerstens Spickelback Face som blev för tuff att besegra. Importedfrmdetroit kommer till kvällens start med fin form och står verkligen på tur för seger. Ikväll blev dock utgångsläget inte det bästa men löser det sig bara hyggligt från spåret längst ut bakom bilen så kan det vara dags för seger redan ikväll när motståndet är lämpligare. Spik på DD.
6 Zorro Swing håller fin form för dagen. I den senaste starten var man ute på V75 och gjorde det klart godkänt i ett tufft lopp. Dessförinnan har åttaåringen stått för ytterligare två positiva insatser. Han trivs med att få spara speeden och skulle Zorro Swing få de rätta ryggarna ikväll kan han mycket väl blåsa ner samtliga tillslut.
3 Rossi Palema är kvick iväg från start och håller han sig till rätt gångart kan detta vara ledaren av loppet initialt. Galoppen senast gör dock kanske att man vill ta det lite lugnare från start ikväll? Men skulle han nå ledningen kommer Rossi Palema leda länge.
Nämner även 7 Mr Perfect och 9 Bravo Navarone som båda kommer har en formkurva som pekar uppåt och har sett bra ut för sina nya tränare. Passas vid gardering.
Min Vinnare: 8 Importedfrmdetroit
Spets efter 500m: 3 Rossi Palema
Skrällen: 6 Zorro Swing
Ranking: A 8,6,3 B 7,9,5,4 C 2,1
Lycka till
Dr Trav