DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Umåker Söndag 8/3

DrTrav - 7 Mars 2020 - 15:42

På söndagen avgörs Dagens Dubbel spelet på Umåker och här nedan följer mitt tips. Tänk på att isen nu är borta och att det är grusbana som väntar.

DD Tips Umåker Söndag 8/3
DD-1 4,5
DD-2 6,7,9

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
5 Demex är jämn och säker. Näst senast så hängde han med bra till tredjeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Trö Hera. I den efterföljande starten så tog han över ledningen med 1350 meter kvar av loppet och sedan så blev det en enkel seger. Här blir det nog en offensiv styrning igen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svårfångad här. Ledningen är dock inget måste för han kan vinna loppet från andra positioner också.

4 Norrlands Scott öppnade fort och tog ledningen men släppte sedan när Demex ställde frågan och sedan så blev han fast där bakom näst senast. Han är startsnabb så jag tror han tar ledningen inledningsvis men kommer den stora favoriten tidigt så släpper man nog fast skulle sedan en lucka uppenbara sig så kan han bli farlig den sista biten.

10 Guli Roy gjorde det bra och vann fem av fjorton starter ifjol. Årsdebuten senast slutade dock i ett misslyckande för han galopperade bort sig efter han fått ett tufft lopp. Slipper han göra alltför mycket grovjobb nu så kan han duga en bit mot det här gänget.

7 Forspärla har bra form. Spår lite långt ut nu men om hon kan hitta ner i ett vettigt slagläge så är hon en vass spurtare och stämmer det med de rätta ryggarna på vägen så kan hon ha vissa möjligheter här. Ulf Ohlsson upp nu är intressant.

8 Faks Nils har inte riktigt fått till det sedan han blev tvåa bakom Bellfaks i julhelgen. Dåligt läge men med lite klaff så kan han ställa till med en skräll. Han är anmäld barfota runt om och kan han gå med den balansen så är det ett plus.

Ranking DD-1: A 5,4 B 10,7,8 C 11,1,12,6,3,2,9

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
9 So Chic öppnade fort och tog hand om ledningen och från den positionen så stack hon undan till en klar seger för tre starter sedan. Gången efter det så galopperade hon bort en framskjuten placering. Löser det sig med positionerna och om Rikard N Skoglund kan få till en bra styrning så kan hon bli farlig den sista biten.

6 Let's Go Ernie har inte vunnit på länge men nu kommer han ut i en intressant debut i ny regi för Nicklas Westerholm. Här tror jag att han söker sig framåt omgående och kan han nå ledningen efter en bit så kan det räcka långt här.

7 Quantum Kemp kommer ut i ny regi för Mika Haapakangas. Han meddelar att det nog är den bästa hästen han någonsin tränat och man tror från stallet på en bra prestation direkt och då kan han vara med och utmana om segern.

8 Darling Laser vann lätt efter tidig ledning näst senast. Dåligt läge men hon kan öppna fort vid laddning så med lite klaff så kan hon ha vissa möjligheter här.

5 Emilie K. fullföljde bra till tredjeplatsen i ett V75 lopp som vanns av La Norna senast. Med ett bra lopp i den främre träffen så kan hon duga en bit även här.

Ranking DD-2: A 9,6,7 B 8,5,3,1,2,4 C 12,11,10

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
21:00  Liverpool - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.80
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 28/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming