DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Axevalla Söndag 15/12

DrTrav - 14 December 2019 - 19:06

Söndagens Grand Slam 75 tävlingar avgörs på Axevalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-2 på nummer 1 Point Zero som har gjort en stark comeback i ny regi för Mikko Aho där det nu har blivit två raka segrar på lika många starter. Han har vunnit först från ledningen och sedan från utvändigt om ledaren. Här har han fått ett perfekt spår för han kan öppna riktigt snabbt så här tror jag Iina Aho vill köra i spets så om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han leder det här loppet från start till mål. Han är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet för han går bra om han måste attackera bakifrån också.

Min andra spik kommer i GS75-6 på nummer 6 Gun Palema som svarade för en stark slutrunda till seger näst senast. Gången efter det så travade hon inte som bäst och blev behandlad efter det. Det är 2640 meter och bara sju motståndare så om Mikael J Andersson som kör hästen kan servera henne en fin löpning så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Skor på är inga bekymmer.

GS75-1 Alla
GS75-2 1 Point Zero
GS75-3 2,3,6,8
GS75-4 3,4
GS75-5 1,3,5
GS75-6 6 Gun Palema
GS75-7 5,7,8,10,12

600 rader x 1 = 600 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6 Gun Palema
DD2: 5,7,8,10,12

5 rader x 40 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat alla fem hästarna, 5 Dear Friend tillhör landets bästa ston och hon gjorde i den senaste starten en riktigt fin insats i Sto-SM, även om hon stumnade till på upploppet och fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Global Upper Style. Hon har pausat efter Sto-SM och har blivit behandlad så hon kan behöva ett lopp i kroppen innan toppformen sitter där. Hon är väldigt snabb ut och trivs mycket bra i ledningen så skulle hon få bestämma som hon vill där framme i täten så kan det räcka långt här. Skor på nu är ingen fördel då hon har tagit samtliga sina tidigare vinster på någon form av barfotabalans.

3 Global Upper Style plockade hem nyss nämnda Sto-SM när hon via en fin spurt avgjorde till seger på open stretchen. Hon var inte lika bra på Solvalla senast och var lite ofräsch för dagen så nu har hon blivit behandlad efteråt och känns nu fin igen meddelar man från stallet. Hon är kvick ut och kan få ett bra lopp i rygg på tipsettan och i ett litet fält här så tror jag hon kommer få chansen över det långa upploppet och då kan hon utmana om segern, 6 Southwind Feji kommer ut i sin första start sedan april så hon är troligtvis inte på topp direkt fast hon har väldigt hög grundkapacitet och skulle de mer betrodda ha en sämre dag så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 5 Dear friend
Spets efter 500m: 5 Dear Friend
Skrällen: 1 Thorn Bird
Ranking: A 5,3 B 6 C 1,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett Lärlingslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Point Zero som har gjort en stark comeback i ny regi för Mikko Aho där det nu har blivit två raka segrar på lika många starter. Han har vunnit först från ledningen och sedan från utvändigt om ledaren. Här har han fått ett perfekt spår för han kan öppna riktigt snabbt så här tror jag Iina Aho vill köra i spets så om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han leder det här loppet från start till mål. Han är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet för han går bra om han måste attackera bakifrån också.

Vid gardering kan 5 Cuba Libre Häss som fick gratisspets när den ledande hästen galopperade senast och han fullföljde sedan klart bra till andraplatsen bakom vinnande Balanced Rudder vara tänkbar. Han kan öppna bra men jag tror inte han tar sig förbi min spik i starten men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 4 Who Knows har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Kan Julien Fontaine som kör hästen servera henne en fin löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Point Zero
Spets efter 500m: 1 Point Zero
Skrällen: 5 Cuba Libre Häss
Ranking: A 1 B 5,4,2,7,9,10 C 8,3,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Boke Palema inledde karriären med två raka galoppmisslyckanden. På sistone har han börjat sköta sig och då har det också blivit två raka segrar. Nu är det debut bakom startbilen men jag tror han kan öppna rätt så vettigt och med en offensiv Mikael J Andersson i vagnen här så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Emil Avant gjorde det bra vid vinsten i debuten näst senast men gången efter det var han inte lika bra när han provade att ta emot tipsettan i ledningen men han var utan chans mot denne och fick nöja sig med fjärdeplatsen. Kan Lasse Punkari som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan han bli farlig över upploppet. Eventuellt öppet huvudlag istället för can't see back meddelar man från stallet.

6 No Limit La Ma har ännu inte gått felfritt efter sex starter i karriären. Han vann trots en stor galopp kort efter start i debuten för André Eklundh näst senast. Han har bra farter i sig så med bilens hjälp nu så kanske han kan hålla sig i rätt gångart och skulle han göra det så kan han vara långt framme här, 2 Bara Du Chene är även han väldigt galopplysten. Han hade inte startat på länge inför den senaste starten men galopperade då dubbelt. Med den genomköraren i kroppen så kan han vara klart förbättrad till den här starten fast han måste se till att hålla sig i rätt gångart för att kunna utmana så från ett trevligt utgångsläge här så kan det bli en fin löpning i den främre träffen så till en låg procent på spelet så är han intressant här. Det blir goggles-huvudlag nu för att få honom mer fokuserad meddelar Jan Henriksson.

Min Vinnare: 3 Boke Palema
Spets efter 500m: 3 Boke Palema
Skrällen: 2 Bara Du Chene
Ranking: A 3 B 8,6,2,12,7,5,1 C 11,4,9,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Raj's Oh Lord har gjort två starter efter vila och han kördes senast till spets från ett liknande läge och vann sedan enkelt. Här tror jag att Mikael J Andersson har ledningen i sikte och kan han komma till spets smärtfritt så kör han troligen i den positionen så länge lampan lyser så då ska han räknas tidigt här, 3 Darling Laser har gjort två starter för Joakim Elfving och på dessa så har det blivit lika många segrar. Båda gångerna har hon nått vinnarhålet och hon har sedan kommit loss och har avgjort på ett bra vis. Hon kan öppna bra så det finns chans att hon kan nå rygg ledaren igen och skulle hon få en lucka till slut så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering kan 7 Cochise som kommer från en seger vara tänkbar. Han fick bestämma i ledningen då men nu tror jag det blir tuffare att komma till spets men om han kan hitta ner i en vettig position så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Raj's Oh Lord
Spets efter 500m: 4 Raj's Oh Lord
Skrällen: 7 Cochise
Ranking: A 4,3 B 7,6,1,10 C 11,2,8,5,9,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-5
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Piteraq var duktig vid vinsten näst senast när han avgjorde från vinnarhålet. Gången efter det så hade han ett risigt utgångsläge och kom aldrig riktigt in i matchen. Han kan öppna bra så här tror jag att Ville Karhulahti laddar för att hålla upp ledningen och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka långt här, 3 Teton Sweet Lindy bröt ut och felade i sista kurvan i det lopp som tipsettan vann på Mantorp. Hon var absolut inte slagen i det läget så om hon kan hålla ordning på benen här så kan hon få sin revansch, 5 Prince Palema följde med bra som trea från ett svårt läge senast. Han har ett bättre spår här och han kan öppna bra och kan Mikael J Andersson komma till ledningen smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Det är inte säkert att det kan bli någon ledning här men med ett bra lopp i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 1 Piteraq
Spets efter 500m: 1 Piteraq
Skrällen: 8 Vikens Brummer
Ranking: A 1 B 3,5,4,8 C 2,6,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Gun Palema som svarade för en stark slutrunda till seger näst senast. Gången efter det så travade hon inte som bäst och blev behandlad efter det. Det är 2640 meter och bara sju motståndare så om Mikael J Andersson som kör hästen kan servera henne en fin löpning så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Skor på är inga bekymmer, vid gardering kan 7 Callmesally som har utvecklats mycket i Mikko Ahos regi vara tänkbar. Nu har hon inte startat på ett tag men hon trivs annars bra över distansen och klaffar det med positionerna så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 3 Valnes Ior har gjort det bra på V75 tidigare och han gjorde det godkänt senast. Han är jämn och säker och går alltid med skor så med ett bra lopp i den främre träffen här så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Gun Palema
Spets efter 500m: 4 Vikens Energy
Skrällen: 4 Vikens Energy
Ranking: A 6 B 7,3,4 C 9,8,1,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 R.K.Queen kördes till ledningen efter ett halvvarv och gick sedan undan till en knapp seger näst senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin resa i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här, 10 Laurenti gick en positiv avslutning till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Sunday Sonata senast. Hon är inte så snabb iväg men om Peter Ingves kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

7 Jullan Palema har tagit sina båda tidigare vinster från ledningen men här har hon fått ett spår lite väl långt ut på vingen så det kan kosta mycket kraft att komma till ledningen om man väljer att ladda. Kan Mikael J Andersson som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig den sista biten, 8 Fanstastica vann ett billigt lopp för tre starter sedan. Dåligt läge här men hon ska ha ett lopp i ryggar in i det längsta för kan hon få spara speeden fram till upploppet så kan det räcka långt här, 12 Tourzo står tufft placerad här men med lite klaff på vägen och överpace på loppet så kan hon ställa till med en rejäl överraskning, 1 Cherish Love drar en del streck här på sitt fina läge men hon blev het i ledningen senast och jag är tveksam på formen så hon får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 5 R.K.Queen
Spets efter 500m: 1 Cherish Love
Skrällen: 12 Tourzo
Ranking: A 5,10 B 7,8,12,1,6,3,4 C 2,9,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Colorado - Arizona
Ishockey - NHL - 1
1.84
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Barcelona - Bayern München
Fotboll - Champions League - 2
2.03
02:00  Washington - NY Islanders
Ishockey - NHL - 2
3.00
12:00  Shandong Luneng - Shenzhen
Fotboll - Super League - 2 asian hcp +1
1.88
16:00  Örebro - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.75
17:30  GIF Sundsvall - GAIS
Fotboll - Superettan - 1/1 ht/ft
2.40
18:00  Carolina - Boston
Ishockey - NHL - Över 4,5 mål
1.64
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1,5
1.77
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - City ö11,5 fri
1.72
14:30  Hammarby - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.70
14:30  Falkenberg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.15
21:00  Sevilla - Manchester United
Fotboll - Europa League - Sevilla går vidare
2.10
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 14/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15 Aug
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 15/8 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Umåker Lördag 15/8
Insats: 600 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 16/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming