DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Boden Söndag 16/2

DrTrav - 15 Februari 2020 - 13:56

Söndagens Grand Slam 75 tävlingar hämtar vi ifrån Boden och det är DubbelJackpot med 7 miljoner kronor i potten och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i GS75-4 på nummer 4 Sagredo Hanover som endast har en seger hittills men den togs på Boden näst senast. I den senaste starten så satt han i andra utvändigt innan han gick till attack på sista bortre långsidan och kämpade på bra men fick nöja sig med andraplatsen bakom Nehemiah som höll undan till seger från ledningen. Han är lite svårbedömt startsnabb men jag tror att Ulf Ohlsson provar framåt direkt och då skulle det förvåna om någon väljer att svara så kan han nå ledningen smärtfritt så blir han svår att plocka ner här. Han är inte beroende av att gå i ledningen utan går bra med ett lopp i ryggar också om det skulle bli aktuellt. 

GS75 Tips Boden Söndag 16/2
GS75-1 1,2,8,10,11
GS75-2 1,5
GS75-3 1,4,5,7,9,12,15
GS75-4 4 Sagredo Hanover
GS75-5 1,3
GS75-6 8,9
GS75-7 5,9,12

840 rader x 1 = 840 kr

DD Tips Boden Söndag 16/2
DD-1 8,9
DD-2 5,9,12

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 B.W.L.Ruthless kommer från två bra prestationer. Senast så fick han trava i dödens men han gjorde det ändå bra som blev trea i ett lopp som vanns av Willy Wingston. Han är startsnabb och är spetsbudet här och skulle Ulf Ohlsson som kör hästen få fuska bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka hela vägen till seger här, 8 Cash'em gjorde comeback efter lång frånvaro näst senast och klev då fram utvändigt om ledaren med varvet kvar till mål och från den positionen så avgjorde han på ett bra vis till seger. Gången efter det så slutade det med ett galoppmisslyckande. Läget här är inte bra eftersom han inte är så snabb iväg men om det löser sig med positionerna så kan han bli att räkna med den sista biten.

2 Only Eyes Broline är jämn och säker och har ett bra utgångsläge här. Han är långsam från början men sitter i andraspår omgående och kan Petteri Joki servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering här. Eventuellt första gången med jänkarvagn nu är intressant, 11 Tigerfeet Dynamite fick en invändig löpning och avslutade sedan plusbetonat till andraplatsen i ett lopp som vanns av Zooropa senast. Kan Jens Eriksson som kör hästen hitta en bra rygg att gå i och om det blir uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 10 Chintana Bananas har gjort det bra på sistone och kommer till den här starten med fin form. Näst senast så gick hon en bra avslutning i vida spår fram till andraplatsen i ett lopp som vanns av La Norna. Gången efter det så fick hon tredjespår och dödens under en stor del av loppet men hon kunde trots det avgöra till seger förvisso i ett billigt gäng. Nu ska hon snart gå till avel men klaffar det med löpningsförloppet här så kan hon utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 1 B.W.L.Ruthless
Spets efter 500m: 1 B.W.L.Ruthless
Skrällen: 11 Tigerfeet Dynamite
Ranking: A 1,8 B 2,11,10 C 7,5,4,6,9,12

GS75-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Nehemiah har övertygat och ståtar nu med fyra raka segrar. Samtliga vinster är tagna från ledningen och han är spetsfavorit igen här men han kan bli lite het i loppen så den långa distansen är ingen fördel men han är stark så det borde han kunna klara av och kan han hålla sig lugn där framme i täten så kan det räcka långt här.

5 Helix höll farten godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Know My Name näst senast och gången efter det så galopperade han bort en bättre placering än den slutliga sjätteplats det blev bakom vinnande Ikon Zon senast. Den långa distansen är passande då han är mer stark än snabb så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden här. Dessutom mycket intressant kuskändring från Nils Westerberg till Magnus A Djuse den här gången, vid ytterligare gardering kan 9 Know My Name som näst senast slog på en galopp på upploppet när han hade kopplat greppet på ledaren vara tänkbar. Han fick sin revansch i den efterföljande starten när han landade i dödens med halvvarvet kvar till mål och från den positionen så plockade han ner sitt motstånd till seger. Löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Nehemiah
Spets efter 500m: 1 Nehemiah
Skrällen: 9 Know My Name
Ranking: A 1,5 B 9,7,12,11,4,2 C 3,10,6,8

GS75-3
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 5 Ikon Zon var mycket bra vid vinsten i den senaste starten. Han kördes då till ledningen och drog undan till en säker seger från den positionen. Han var utrustad med ett helstängt huvudlag med hål i för första gången senast och det blev ett lyft så det bli samma den här gången och kan han nå spets igen så kan det räcka långt här, 7 Attaboy var med i samma lopp som tipsettan vann senast. Han levererade då en mycket vass avslutning till andraplatsen. Spår lite långt ut här men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har han en bra spurt att ta till och då kan han blanda sig i segerstriden här. Första gången i jänkarvagn nu är mycket intressant.

12 Gasolina har ett par lopp i kroppen nu efter en liten paus. Hon fullföljde klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Celeste Brodda senast. Dåligt läge nu men om Jens Eriksson som kör hästen kan få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten, 4 Eurythmic travade i ledningen näst senast men fick ge sig när Reflexion hittade loss från rygg på ledaren och fick då nöja sig med andraplatsen. Han har endast en seger på 35 starter hittills men från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara med och utmana om segern.

Min Vinnare: 5 Ikon Zon
Spets efter 500m: 5 Ikon Zon
Skrällen: 1 T.P.Fromadream
Ranking: A 5,7 B 12,4,9,1,15 C 13,8,6,3,2,11,10

GS75-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Sagredo Hanover som endast har en seger hittills men den togs på Boden näst senast. I den senaste starten så satt han i andra utvändigt innan han gick till attack på sista bortre långsidan och kämpade på bra men fick nöja sig med andraplatsen bakom Nehemiah som höll undan till seger från ledningen. Han är lite svårbedömt startsnabb men jag tror att Ulf Ohlsson provar framåt direkt och då skulle det förvåna om någon väljer att svara så kan han nå ledningen smärtfritt så blir han svår att plocka ner här. Han är inte beroende av att gå i ledningen utan går bra med ett lopp i ryggar också om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 11 Greenwich som har gjort det rätt bra sedan flytten gick från Joakim Lövgren vara tänkbar. Han har ett lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten och kan Jorma Särkiniva som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud, 1 Flare Profile tränades tidigare av Stefan Melander men kommer nu ut i ny regi för Timo Niemelä. Han kan öppna rätt bra och från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 4 Sagredo Hanover
Spets efter 500m: 4 Sagredo Hanover
Skrällen: 1 Flare Profile
Ranking: A 4 B 11,1,2,3 C 10,7,6,5,9,12,8

GS75-5
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Rappodina gillar årstiden och underlaget. Hon satt långt ner i kön innan hon gick på i tredjespår med 800 meter kvar av loppet och via en stark avslutning nådde hon fram till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Kaksi Can senast. Hon har fördel av utgångsläget här då hon är ensam på startvolten men hon är rätt trög den första biten men jag tror att Ulf Ohlsson provar i ledningen den här gången och skulle hon få bestämma som hon vill i täten så kan det räcka långt här.

3 Spang Viktor har varit väldigt bra vid sina segerlopp i vinter men även agerat lite ojämnt. Han startade så sent som i måndags när han gick undan till en överlägsen seger i Östersund. Täta starter nu tror jag inte ska vara några problem och nu blir det första starten på vinterbana men han är van vid broddar från träningen så kan Björn Karlsson som kör hästen servera honom en fin löpning så är han stark den sista biten och kan bli svår att stå emot, vid ytterligare gardering kan 9 Stålville som var på väg mot segern senast men fick ge sig när Euforia tog sig förbi kort före mål vara tänkbar. Han trivs bra på vinterbana men har dubbla tillägg och jag tror det blir tufft att ta en seger här så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Rappodina
Spets efter 500m: 1 Rappodina
Skrällen: 8 Järvsögrej
Ranking: A 1,3 B 9,8,13,2,11 C 6,10,5,4,7

GS75-6
Februarisprintern över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 8 Magnifik Brodde var inte bra senast i ett V75 lopp på Umåker i julhelgen och det visade sig att han hade feber. Han har tränat på bra nu och känns fin och är väl förberedd inför den här starten meddelar man från stallet. Dåligt läge här men jag tror att Samu Sundqvist laddar rejält från start och kan han slinka ner i ett vettigt slagläge eventuellt i ledningen så kan det räcka långt i comebacken här. Han vann på vinterbana i Finland näst senast så det fungerar bra så klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här.

9 Höwings Star gjorde årsdebut senast och kan vara förbättrad till den här starten med lopp i kroppen. Han fick ett avvaktande lopp nere i kön innan han vreds ut till attack i slutsvängen och flög då fram i vida spår på upploppet och det räckte till en tredjeplats i ett lopp som vanns av Zorro Swing. Kan han få ett passande lopp i ryggar fram till upploppet så fäller han många hästar till slut med en liknande spurt som senast så han ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 2 Elit Håleryd som har svarat för bra avslutningar på sistone vara tänkbar. Näst senast räckte det till seger och han trivs väldigt bra på isbana så med ett bra lopp i den främre träffen här så kan han vara långt framme på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Magnifik Brodde
Spets efter 500m: 8 Magnifik Brodde
Skrällen: 6 Rhapsody Ås
Ranking: A 8,9 B 2,6,3,12,10 C 11,5,4,1,7

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Bottnas Easy Cash svarade för en mycket vass prestation när han plockade ner sitt motstånd till seger efter att han själv gjort jobbet under slutrundan senast. Kan Jaako Alamäki som kör hästen hitta en bra rygg att gå i och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

5 Variety Show var duktig när han vann från ledningen för tre starter sedan. Senast så höll han farten godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Kalashnikov. Han trivs bra i ledningen så här tror jag att Robert Dunder laddar mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svår att plocka ner från den positionen så han ska räknas tidigt här, 12 Atlas Eagra fick ett för tungt lopp senast och stumnade den sista biten. Löser det sig med positionerna och blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen trots ett dåligt utgångsläge här.

Min Vinnare: 9 Bottnas Easy Cash
Spets efter 500m: 5 Variety Show
Skrällen: 12 Atlas Eagra
Ranking: A 9 B 5,12,4,1,2,10 C 3,7,6,8,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Shaktar Donetsk - Basel
Fotboll - Europa League - 1
1.89
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Akropolis - GIF Sundsvall
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.88
20:14  Dontlooseallmoney - Jonah Vr
Trav - Jägersro - H2H 2
2.60
21:00  Wolverhampton - Sevilla
Fotboll - Europa League - Sevilla går vidare
1.61
21:00  Tampa Bay - Columbus
Ishockey - NHL - 1
2.05
21:00  Shaktar Donetsk - Basel
Fotboll - Europa League - 1
1.89
14:00  Beijing Guoan - Hebei
Fotboll - Super League - 1 asian hcp -1,5
1.88
19:00  Jönköping Södra - Dalkurd
Fotboll - Superettan - 1
1.98
19:00  Halmstad - Öster
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
2.00
19:00  Elfsborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.96
21:00  Leipzig - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Atletico går vidare
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 11/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro Tisdag 11/8
Insats: 625 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Jägersro Tisdag 11/8
Insats: 625 kr - DrTrav
21:00  Powerplay Tips Tisdag 11/8
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12 Augusti
Insats: 1152 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming