DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Gävle 20/12

DrTrav - 20 December 2020 - 00:40

GS75 söndag från Gävletravet och jag spelar med två spikar i omgången som jag tycker har hittat vettiga uppgifter.

Jag spikar 12 Bokli Rapp N.O i GS75-3 samt No Doubt i GS75-6. Nedan följer min lösning på omgången.

GS75 Tips Söndag Gävle 20/12
GS75-1 7.8.9
GS75-2 1.2.3.8.9.10
GS75-3 12 Bokli Rapp N.O
GS75-4 8.10.12
GS75-5 1.2.8
GS75-6 9 No Doubt
GS75-7 3.4.5.8.11

810 rader x 1 kr = 810kr

Dagens Dubbel 20/12
DD-1 9 No Doubt
DD-2 3.4.5.8.11

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2640m Volt
Ett lopp där jag tycker att två hästar höjer sig lite men jag vill ändå varna för en kantboll här.
7 Electrical Storm visade form i sin senaste start men fick också det perfekta loppet. Man såg rejält förbättrad ut igen och på pappret ser det ut som att man har blivit vinnaren när det gäller startspår. Spår 7 i Volten och man kommer kunna köra fram till en spetsposition men jag är inte helt säker på att man vill köra i den positionen eftersom man brukar göra sina bästa lopp i ryggar och man släpper eventuellt ledningen till 8 här. Räknas såklart här oavsett upplägg.

8 Carat Du Gotier har sett otroligt fin ut i sina två starter på svensk mark och senast slog man bland annat duktiga Hawk Cliff efter en stark slutrunda och det bet väldigt bra när man vred på 250m till mål och avgjorde. Toppchans om man når ledningen men kan vinna den tunga vägen också. Värt att tänka på är att hästen har drabbats av ett virus precis som flera andra hästar i stallet och även om man rapporterar att hästen känns som den ska så är det möjligt att det kan påverka.

Jag vill varna för en tredje häst om det skulle bli lite körning mellan 7 och 8. 9 Dennis De Castella visade sig i fint skick i sin senaste start när man var tillbaka på banan efter några månaders vila och man avslutade loppet på 11.6 sista 700 meter vilket är starka papper. Jag tycker att hästen har för lite pengar på sig i förhållande till kapacitet och har man gått framåt ytterligare med det senaste loppet i kroppen kommer man att bli farlig över upploppet. Varning.

Min Vinnare: 8 Carat du Gotier
Spets efter 500m: 8 Carat du Gotier
Skrällen: 9 Dennis De Castella
Rankingen A: 8.7 B: 9.4.2.1 C: 3.10.6.5

GS75-2 2140m Auto
GS75-2 känns som ett skiktat lopp där fyra-fem hästar ses med chans och det är svårt att hitta några roliga drag bakom.

8 Hula Hula Sisu är troligen den bästa hästen här och är efter världsstjärnan Readly Express. Hästen är fortfarande grön och under utveckling och har inte fattat vad det går ut på fullt än. Man kommer från två raka galopper och senast hoppade man omotiverat i ledningen men man har visat att det finns fart tidigare och krånglar det inte från ett åttonde-spår känns det som en vettig uppgift bara man sköter sig. Inget att gå på fullt ut dock.

10 O.M Highstep borde duga gott i detta sällskap visade styrka när man vann den tunga vägen för två starter sedan. Senaste starten var man klart sämre med det fanns förklaringar till det och hästen ska vara bättre denna gång. Man tror att hästen är redo för en 15-tid här och det borde räcka långt även om läget är besvärligt. Hanna Forslin är dessutom en duktig kusk som kör med självförtroende för dagen. Tidig

Jag betalar även för 2 Jennifer Web som blir bättre för varje start samt 1 Lightzon som har läget och har varit bra i billigare gäng. 5 Whinston Majo och 9 Adora har gått bra tider för ett sådant här lopp och får plats som potentiella skrällar.

Min Vinnare: 8 Hula Hula Sisu
Spets efter 500m: 1 Lightzon
Skrällen: 5 Whinston Majo
Rankingen: A: 8.10 B: 1.2.5.9 C: 11.6.5.4.7.12

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

GS75-3 2140m Auto
12 Bokli Rapp N.O ser ut att ha hittat en väldigt lämplig uppgift här och känslan är att man tävlar mot sig själv och att man måste ha en sämre dag för att förlora det här. Man kommer att bli väldigt stor favorit och visst lockar det att gardera men jag tror att man löser uppgiften och väljer att spika. Hästen har sett otroligt fin ut i sin nya regi och Senast var man tvåa bakom klassiga Våler Nikolai och innan dess radade man upp tre raka segrar. Motståndet skrämmer inte denna gång och det måste vara en toppchans att vinna här.

Motbud
10 Guli Rubin har mött tuffa hästar tidigare och skulle kunna vara en utmanare till favoriten här. Man har förvisso inte vunnit något lopp i år men formen finns där och blir det lite tempo på tillställningen slår man de flesta här.

6 U.R Faxe har bättre form än vad raden. Man är lite ojämn med är riktigt bra de dagar humöret är med. Senast gjorde man inget större väsen av sig med det blev fel lopp den gången. Man är missgynnad av att gå med skor men kommer att köras med bike denna gång vilket säkert kan ge en extra kick och känslan är att man kan få köra fram och överta ledningen. Jag tror inte man slår Bokli Rapp om den inte har en sämre dag men är tidig om man garderar.

Min Vinnare: 12 Bokli Rapp
Spets efter 500m: 6 U.R Faxe
Skrällen: 10 Guli Rubin
Rankingen: A: 12 B:10.6.3.9.4.5.8.1 C:7.2.11

GS75-4 2140m Auto
8 Ecco Qui gör en spännande återkomst till tävlingsbanan efter att ha varit ifrån i sju månader efter lite skadebekymmer. Man är absolut inte toppad inför den här uppgiften och kommer säkert behöva lopp i kroppen tror man från stallet men jag tror ändå att man ska ranka hästen tidigt eftersom jag tycker att kapaciteten är klart högst i fältet. Distansen är normalt sätt ett stort plus eftersom man lever på sin styrka. Hade man haft lopp i kroppen och dokumenterad form hade jag troligen spikat här trots ett knepigt läge.

10 Vega Face har till skillnad från Ecco Qui dokumenterad form och har tagit enorma kliv de senaste starterna och kommer hit med tre raka segrar. Man har tidigare bara startat över medeldistans men det är en stark och rejäl häst som borde passa bra över den långa distansen. Tidig.

12 Gitan de Touchyvon är knepig av sig och har galopperat vid nio av karriärens tretton starter men har även visat fina farter när man har varit som bäst. Bakspår ser jag som ett plus den här gången då man inte behöver vara med i någon körning från start och fungerar aktionen blir jag inte förvånad om man rundar samtliga ekipage.

Jag försöker gå kort med tre hästar här men om man garderar vidare är det främst 2 Forcement samt 4 Digital Pen som har kapacitet för att kunna vinna här.

Min Vinnare: 8 Ecco Qui
Spets efter 500m: 2 Forcement
Skrällen:
Rankingen: A: 8.10.12 B: 2.4 C: 7.11.13.5.3.9.14.1.6
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

GS75-5 1640m Volt
Ett kallblodslopp där jag tror att det kan vara så enkelt som att två hästar gör upp om det. Jag vill ändå betala för en skräll som kan få en fin resa på innerspår och då kommer spurten att bita bra om man bara hittar ut i tid.

1 Nebbenes Solan är min förstahäst då jag tror att det är hästen som sitter i ledningen. Man har tidigare haft otroliga problem med att hålla sig i trav och även om man fortfarande inte är att lita på så känns det som att man har mognat en aning. Bra Chans om man håller sig i trav och formen är dessutom god med idel topplaceringar på slutet när man har undvikit galopp.

Värsta hotet i loppet är 2 Sundbo Komet som kommer med två raka segrar och har sett klart förbättrad ut på slutet och har visat att man går över alla distanser. Skulle dessutom 1 Nebbenes Solan göra bort sig ligger vägen öppen för seger här. Annars får man göra jobbet utvändigt ledaren och det är möjligt att man är bra nog att vinna den vägen också.

Draget i loppet är 8 Juni Jo som har visat fina farter och har gått en 1.25-tid över distansen vilket är starka papper här. Läget behöver inte vara helt fel eftersom man har sin bästa bit tillslut när man får spara på speeden. Skulle det bli lite körning där framme och om man hittar ut i tid så blir jag inte förvånad om det här är vinnaren av loppet. Han har gått bra varje gång på slutet och nu är det nära toppform och definitivt ett av omgångens roligaste streck.

Min Vinnare: 1 Nebbenes Solan
Spets efter 500m: 1 Nebbenes Solan
Skrällen: 8 Juni Jo
Rankingen: A: 1.2.8 B:10.15.9.4.12.14.11.7.5. C: 3.6.13

GS75-6 2140m Auto
9 No Doubt bli min andra spik i omgången. Det är klart att det finns frågetecken när man har pausat i några månader och när man dessutom kommer från två raka galopper men kapacitetsmässigt tror jag att man är huvudet högre här. Man kan ta det lugnt från start och behöver inte ladda och jag tycker inte att galopprisken är överhängande stor. Träningsrapporterna är bra och man tror att hästen kommer göra ett bra lopp direkt och chanserna att runda det lilla fältet ser jag som goda här. Spik!

Motbud
3 Hombre D är inte hela att lita på men är spetsfavoriten i loppet och känns som det hetaste motbudet mot min spik. Även om motståndet är tuffare denna gång kan man få bestämma från ledningen här och då skulle man kunna rinna undan därifrån. Jag tror dock att man får stå tillbaka mot No Doubt som står för klassen i loppet. Skulle Hombre D galoppera från start skulle 7 Powerbank kunna hitta till tät och är en rolig kantboll till låg spelprocent.

Min Vinnare: 9 No Doubt
Spets efter 500m: 3 Hombre D
Skrällen: 7 Powerbank
Rankingen A:9 B: 3.4.2.8.7 C: 5.6.1
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

GS75-7 1640m Auto
3 Langens Airbourne tror jag har toppchans att vinna detta lopp om man skulle hitta till ledningen ,vilket inte är helt otänkbart. Skulle man inte hamna i den positionen så tror jag är bra nog att vinna ändå och hästen verkar ha tagit ytterligare kliv i Finland. Alltid svårt att sätta in när de kommer från tävlande i Finland men man har gått bra på svensk mark tidigare och ska bli spännande att följa nu.

8 Isa är väldigt snabb från start och skulle man kunna snuva åt sig ledningen här så ökar chanserna markant och jag ser det faktiskt inte som helt otänkbart att man spetsar från ett åttonde-spår. Man lär åtminstone göra ett allvarligt försök eftersom de flesta segrarna man tagit har kommit från ledningen och formen är dessutom bra. Blir sårbar om man inte skulle nå ledningen men ändå tidig på form.

4 Ninepoints Yankee tappade en sko i sin senaste start och den starten är bara att glömma. Man har väl inte haft den där rätta formen på ett tag men kapaciteten finns när man får aktionen att stämma och att man ska köra med bike för första gången är intressant att ta till sig. Kommer förmodligen inte att utmana om någon ledning men man kommer få en bra resa här och blir farlig sista biten om det skulle falla väl ut med vagnändringen.

Min Vinnare: 3 Langens Airbourne
Spets efter 500m: 3 Langens Airbourne
Skrällen: 4 Ninepoints Yankee
Rankingen: A:3.8.5 B:4.11.10.9.6 C:2.1.12.7

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 9 Chestnut Hill
Trav - Bollnäs  - Vinnare
5.00
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
01:30  Hawks-76ers
Basket - NBA - 2 -3
1.90
02:00  Montreal - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.08
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2 asian -1,5
2.01
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - EM - Fra ö12,5 skott
2.00
18:00  Portugal - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Por ö 8,5 skott
1.66
18:00  Jönköpings Södra - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.93
21:00  Spanien - Polen
Fotbolls-EM - EM - 1 (asian -1,5)
2.17
15:00  Trelleborgs FF - Falkenberg
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:29  Stryktipset Jackpott 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
17:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 18/6
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 18/6
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/6
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V75 Boden 19/6
Insats: 1176 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming