DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Hagmyren Söndag 28/6

DrTrav - 27 Juni 2020 - 13:22

På söndagen så avgörs Grand Slam 75-tävlingarna på Hagmyren. Samtliga avdelningar är Kallblodslopp. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 5 Smedheim Solan i den tredje avdelningen.

GS75 Tips Hagmyren Söndag 28/6
GS75-1 1,3,5,10
GS75-2 4,6
GS75-3 5 Smedheim Solan
GS75-4 1,6
GS75-5 1,2,3,4,5,11
GS75-6 1,4,6
GS75-7 7,8

576 rader x 1 = 576 kr

DD Tips Hagmyren Söndag 28/6
DD-1 1,4,6
DD-2 7,8

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

GS75 TIPS HAGMYREN SÖNDAG 28 JUNI

GS75-1
Vi inleder GS75 med Jan-Olov Perssons Inbjudningslopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Lill Brisa har körts av sin tränare Claes Eskilsson i de flesta av loppen tidigare. Nu förstärker Örjan Kihlström i vagnen för första gången. Hon har tagit många av sina segrar från spets och hon är startsnabb så här tror jag hon tar hand om ledningen och skulle hon sedan få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till seger över Hagmyrens korta upplopp. Det är heller inte omöjligt att man väljer att släppa ifrån sig ledningen och då kan hon bli farlig med en lucka till slut för hon har en vass speed att tillgå.

3 Järvsö Bukefalos kommer nog att vara ännu lite bättre nu när han har fått ett lopp i kroppen efter en lång frånvaro. Han travade då i ledningen men han fick lite press så han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Lillfax. Trevligt utgångsläge här och han utmanar tipsettan om ledningen och skulle han nå till spets smärtfritt så stiger hans chanser att vinna det här loppet.

5 Häsen Räsern är i fin form och kommer med tre raka segrar. Nu är det kort distans och det ser jag inte som någon fördel men klaffar det med löpningsförloppet så är han stark den sista biten och då kan det räcka en bit mot det här motståndet också.

10 Prins C.K. är härdad mot tufft motstånd. Han fungerade inte senast och galopperade dubbelt. Han sliter med aktionen men nu blir det barfota bak för första gången i nuvarande regi och då kanske han kan få det att flyta bättre. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas. Bakspår över kort distans är inte det bästa men med rygg på en startsnabb häst så kanske han kan komma igenom rätt så vettigt och felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 1 Lill Brisa
Spets efter 500m: 1 Lill Brisa
Skrällen: 2 Klocksve Skott
Ranking: A 1,3 B 5,10,2,6,7,9 C 4,8

GS75-2
Svensk Travsports Kallblodsserie över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 4 L.Q Widde är orutinerad och har bara startat en gång. Han vann dock på ett imponerade vis i debuten från ledningen. Han sköter sig bra i träningen och vid en lyckad start här så tror jag att Jörgen Westholm som både tränar och kör hästen kan köra sig till ledningen in i den första svängen och är han sedan lika bra som senast så blir han inte lätt att plocka ner för övriga motståndare så han ska räknas tidigt här.

6 Röluvan är normalt sett travsäker och man har inte hittat någon förklaring till varför hon galopperade bort sig senast. I comebacken näst senast efter nio månaders frånvaro så travade hon i ledningen men hon blev sedan snöpligt avslagen på linjen när Sundbo Komet satte nosen först. I ett felfritt lopp här så kan hon blanda sig i segerstriden om Ingvar Nyberg kan servera henne ett passande lopp.

Vid ytterligare gardering kan 1 Eldmarte som visade bra farter mellan galopperna näst senast vara tänkbar. Gången efter det så gick hon en godkänd avslutning som trea i ett lopp som vanns av Hopp Karoline. Hon har ännu ingen seger efter tre starter hittills. Trevligt utgångsläge nu och får hon smyga med i en vettig rygg så kan hon nypa en fin placering här men att hon ska vinna loppet det blir nog svårt men ett platsbud kan hon vara.

Min Vinnare: 4 L.Q.Widde
Spets efter 500m: 4 L.Q.Widde
Skrällen: 14 Åsa Klipp
Ranking: A 4,6 B 1,14,10,2,12,5,3,11 C 8,9,15,13

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-3
Gävleborgs Montéserie, Försök 9 över 1640 meter. Jag har spikat 5 Smedheim Solan som har gjort en start under sadel tidigare och vann då med Emilia Leo på ryggen. Han var knappt besegrad av Steinfaks för tre starter sedan. Gången efter det så gick han en stark avslutning ute i spåren och tog ner Faks Nils som hade kopplat greppet till en målfotoseger. Senast så var han ute i ett tufft lopp i Härmä. Han kom då med en stark avslutning men det blev för långt fram till Välkyn Tuisku som vann det loppet så han fick nöja sig med femteplatsen. Han är van vid hårdare motstånd än detta och kan Emilia Leo servera honom ett passande lopp så tror jag han blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 9 Super Gullet som har tagit alla sina segrar i Sverige i montédisciplinen vara tänkbar. Han var inte som bäst senast så han har blivit uppkollad och behandlad efter den starten. Från stallet meddelar man att han är fin i träningen Kan Christina A Hande som sitter upp på hästen få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här.

4 Hellin Faxen fullföljde godkänt som trea i ett lopp som vanns av Pyrmo på Oviken senast. Han har ett par lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen kan vara i antågande men jag tror han får svårt att räcka till seger så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Smedheim Solan
Spets efter 500m: 1 Smefaksen
Skrällen: 4 Hellin Faxen
Ranking: A 5 B 9,4,3,8,10 C 6,1,2

GS75-4
Ett Kallblodslopp - Sleipners Elitlopp - Järvsöfaks - Stolopp - Försök Norrlands Elitserie över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 6 Åsrud Vilja var tänkt att starta i Elitkampen på Solvalla för en månad sedan men hon fick strykas för feber. Innan det var hon fullständigt överlägsen och hon vann med sparade krafter. Hon har tränat på normalt och har hon inte tappat alltför mycket av formen så tror jag Örjan Kihlström hittar loss från innerspåret på tilläggsvolten i god tid före mål och då blir hon inte lätt att stå emot.

1 Osen Expressa var duktig vid vinsten i årsdebuten för tre starter sedan. Hon avslutade då strålande i vida spår och plockade ner sitt motstånd på ett bra vis. Hon är startsnabb och laddas mot ledningen här. Skulle det strula för den klara favoriten så kan hon leda loppet länge och över sprinterdistansen så kan hon rinna undan till seger över Hagmyrens korta upplopp.

I övrigt kan 7 Torpa Olea som är jämn och säker vara tänkbar fast hon vinner lite för sällan. Hon gick en bra avslutning senast och spurtade in till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Bellfaks. Med rätt resa så kan hon plocka en fin placering men att hon ska vinna loppet det blir nog svårt för hon har ännu aldrig vunnit över den korta distansen så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Åsrud Vilja
Spets efter 500m: 1 Osen Expressa
Skrällen: 7 Torpa Olea
Ranking: A 6,1 B 7,10,9,11,2,3 C 4,12,8,5

GS75-5
Norrlands Elitserie, Försök - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 5 Tigerlilje återkom efter en tids frånvaro senast. Hon avslutade då starkt och hon tog ner den ledande Järvsö Majlis och hon höll även undan för Kaksi på ett bra vis till en rätt lätt seger. Lopp i kroppen nu kan ha fört fram henne en del. Hon kan öppna bra så med en lyckad start kan vi få se Ulf Eriksson som kör hästen i ledningen. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

11 Kaksi galopperade när hon hade kopplat greppet när kusken ryckte norsken för tre starter sedan. Senast så gick hon bra som tvåa i det loppet som tipsettan vann. Nu vankas intressanta ändringar för det blir barfota runt om och jänkarvagn. Båda för första gången. Dessutom förstärker Örjan Kihlström i vagnen även det är första gången. Spåret är inte det bästa men med lite klaff så kan hon bli farlig den sista biten.

2 Järvsö Majlis har 5 vinster på 9 starter. Hon orkade inte riktigt från ledningen senast och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Tigerlilje. Hon kan öppna fort så här borde hon kunna få en fin resa i den främre träffen och då kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

1 Backestjärna kommer från en seger. Hon har galopperat mycket tidigare och hon är inte att lita på. Det blir nog ingen snabbare start men löser det sig med positionerna och om hon kan hålla sig till rätt gångart så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

4 Moi Edel kördes till spets efter ett halvarv och från den positionen så höll hon sedan bra men hon fick ge sig mot Odexa så det slutade med en andraplats senast. Hittar Tom Erik Solberg en vettig position här innan attacken sätts in så kan hon vara med och utmana om en segern här.

Min Vinnare: 5 Tigerlilje
Spets efter 500m: 5 Tigerlilje
Skrällen: 3 Klack Alva
Ranking: A 5,11 B 2,1,4,3 C 6,10,12,9,8,7
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-6
Ett Kallblodslopp - Sleipners Fyraåringslopp - Norrlands Elitserie, Försök över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Alfa Lina kommer med två raka andraplatser. Hon gick bra senast bakom Grude Bambi. Hon är väldigt snabb bakom bilen så här tror jag på spets eller rygg ledaren och då kan hon vara med och göra upp om segern här. Örjan Kihlström förstärker i vagnen nu. Den kusken har vunnit med henne tidigare.

4 Järvsö Elling fick en tuff resa senast och han orkade inte riktigt från dubbla tillägg så den starten kan vi glömma. Han var annars väldigt bra när han tryckte sig till ledningen med 1300 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil för tre starter sedan. Skulle han nå ledningen här så kan det räcka långt mot det här motståndet. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med en god segerchans här.

6 Moddson har vunnit 8 av 9 starter. När han inte vann näst senast så spurtade han bra men Järvsö Elling blev en för svår nöt att knäcka så han fick nöja sig med andraplatsen. Senast så trummade han på till seger från ledningen. Det kan bli svårare att komma till spets den här gången men löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Han besegrade Järvsö Elling senast men den hästen hade dubbla tillägg då och nu gäller lika start istället.

Min Vinnare: 1 Alfa Lina
Spets efter 500m: 4 Järvsö Elling
Skrällen: 5 Järvsö Micke
Ranking: A 1,4,6 B 3,5,2,7 C 8,9

GS75-7
Vi avslutar GS75 med Jan-Olov Perssons Inbjudningslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 8 Pyrmo kommer från en färsk seger på Oviken. Han satt då i andra utvändigt innan han avancerade fram och tog över ledningen från Calle Cornelius med 700 meter kvar av loppet. Från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Gången innan det så fick han det inte att stämma och galopperade dubbelt i ett tuff V75 lopp på Gävle som vanns av Gott Klirr. Spår lite långt ut här men en invändig strykning underlättar en del och kommer han ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

7 Hvalstad Odin har gjort en stark comeback efter ett par månaders frånvaro. Han avslutade strålande i ett V86 lopp på Bollnäs och då räckte det till tredjeplatsen bakom Rappnor som vann loppet och Månlykke A.M. som knep andraplatsen. I den efterföljande starten så tryckte han till och kom till ledningen med 600 meter kvar av loppet men han fick omgående massage av Månlykke A.M. och han hade inget svar mot denne så det slutade med en andraplats. Nu slipper han att möta Månlykke A.M. och kan Rikard N Skoglund få till en bra styrning så kan det vara läge för en fullträff.

I övrigt kan 3 S.T.C.C.Faksen som var duktig när han vann från ledningen för tre starter sedan vara tänkbar. Han har galopperat mycket tidigare och han är inte att lita på. Felfri nu så tror jag han kan sitta i spets i ett tidigt skede och skulle han sedan få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka en bit mot det här motståndet fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Pyrmo
Spets efter 500m: 3 S.T.C.C.Faksen
Skrällen: 2 Guli Glöd
Ranking: A 8,7 B 3,10,6,2,4 C 1,11,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming