DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Lindesberg 24/5

DrTrav - 23 Maj 2020 - 15:02

På söndagen så avgörs Grand Slam 75 spelet i Lindesberg. Det är en Jackpot på drygt fyra miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. 7 Timorol i GS75-5 och 4 Lovemore i GS75-7.

GS75 Tips Lindesberg Söndag 24/5
GS75-1 3,9,10,13
GS75-2 1,2,5,6,10
GS75-3 1,9,10,12,13
GS75-4 3,9,12
GS75-5 7 Timorol
GS75-6 1,2,11
GS75-7 4 Lovemore

900 rader x 1 = 900 kr

DD Tips Lindesberg Söndag 24/5
DD-1 1,2,11
DD-2 4 Lovemore

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med Stonas Stayerpokal över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Miss Silver har tre lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Hon är bättre än raden och hon höll klart bra som trea i ett lopp som vanns av Feerie De Fael senast. Gången innan det så satt hon fast med sparade krafter. Hon höjer sig ett snäpp när hon tävlar i ledningen så här tror jag siktet är inställt på spets och kommer hon till täten smärtfritt så kan det räcka långt här. Björn Goop upp för första gången på Jörgen Westholm tränat här är mycket intressant.

9 Keycard har gjort två starter efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. Hon fick ett fint lopp i andra utvändigt innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan men hon tog inte så mycket fast hon höll ändå farten klart godkänt som fyra bakom Hossiana Boko som vann från ledningen senast. Kan hon få bra draghjälp under slutrundan så har hon en härlig speed att tillgå och då kan det räcka långt här.

13 Vikens Fingerprint är stark och rejäl och hon har gjort det bra en längre tid. Senast så landade hon i dödens med varvet kvar av loppet och från den positionen så höll hon godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Karamel Hill. Man var ändå inte helt nöjda med henne senast och det kan ha gått lite för lång tid mellan starterna. Nu möter hon inte lika tufft motstånd men hon har samtidigt 40 meters tillägg fast klaffar det med löpningsförloppet så kan hon bli farlig över upploppet.

10 I'm Sailing är jämn och säker men hon vinner lite för sällan vilket 2 vinster på 38 starter visar. Senast gick hon en godkänd avslutning som fyra i ett lopp som vanns av Sir Henry P.Hill. Kan Anders Svanstedt som kör hästen få gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på loppet. 

Min Vinnare: 3 Miss Silver
Spets efter 500m: 3 Miss Silver
Skrällen: 10 I'm Sailing
Ranking: A 3 B 9,13,10,1,8,6,12,11,4 C 7,2,5

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-2
Wången Cup - Stolopp - Ungdomslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Paris By Cash satt djupt ner i kön innan hon vreds ut i anfall i vida spår och via en härlig spurt så fångade hon in en trött Bullet Bill i ledningen till en knapp seger senast. Det var första gången hon gick barfota runt om och det gav en härlig effekt och det blir likadant den här gången. Hon kan kliva iväg bra från start så här tror jag att Magnus A Djuse provar mot ledningen och kommer hon till spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Firstclass U.M. fick vandra den tunga vägen först i andraspår senast men in på upploppet så hade hon inga problem med att plocka ner den ledande Miesha Tate till seger. Hon tävlade barfota runt om då men den här gången måste hon gå med skor meddelar man från stallet. Kan Ronja Lamminen som kör hästen få till en bra styrning så fäller hon många hästar till slut.

10 Mercedes kom med en härlig avslutning som tvåa i ett lopp som vanns av Jugularis senast. Tråkigt utgångsläge nu men kan Martina Jonsson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet om det blir bra tempo på tillställningen.

1 S.G.'s Accenta satt en bit ner i kön innan hon vreds ut till anfall i vida spår i den sista svängen och via en vass spurt så tog hon ner ledaren och höll även undan för Dyrgripen som hittade loss från rygg på ledaren till seger näst senast. Gången efter det så satt hon fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av Gizelle Nyx från ledningen. Innerspåret nu är inte det bästa och det är en klar risk att hon inte kan hålla upp ledningen men hittar hon loss i god tid från mål så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering här.

5 Vikens Generate har ännu inte vunnit något lopp efter 18 starter men hon gick bra som trea i ett lopp som vanns av Raj Brillaconala senast. Hon kan öppna fort och kan nå ledningen inledningsvis men jag tror inte att Felicia Molin som sitter upp bakom hästen vill köra i ledningen men med en eventuell lucka till slut från rygg på ledaren så kan hon bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 6 Paris By Cash
Spets efter 500m: 6 Paris By Cash
Skrällen: 5 Vikens Generate
Ranking: A 6,2 B 10,1,5,4,9,12,3,11 C 7,8

GS75-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Försteslåtten gjorde första starten på närmare ett år senast. Han kom då iväg bra från sitt tillägg och satt i ledningen redan in i den första kurvan och från den positionen så var han sedan aldrig i förlustfara. Med det loppet i kroppen så borde han vara ännu vassare till den här starten. Springspår på tillägg här och öppnar han lika fort som senast så tror jag han sitter i ledningen i ett tidigt skede här och skulle så bli fallet så kan det bli ytterligare en seger. Eventuellt blir det rycktussar för första gången nu.

10 Eldborken kommer ut i en intressant årsdebut. Han har varit nere i Frankrike under vintern och tränat på där. I torsdags förra veckan så fick han ett banjobb där han gick i 34-tempo under första varvet och 28-tempo under slutrundan med en snabbare avslutning. Formen är ändå svårbedömd efter lång frånvaro men han har gott kunnande och är han inte alltför ringrostig i comebacken så kan han duga en bit mot det här motståndet.

12 Stommens Berta har gjort tre starter i ny regi för Mikael Å Linderoth. Det började med en knapp seger och därefter så har det blivit två raka andraplatser. Hon kom med en stark avslutning till andrapriset i ett lopp som vanns av tipsettan senast. Klaffar det med löpningsförloppet så har hon en vass spurt att tillgå och då kan hon bli farlig över upploppet.

13 Frida Scott gick rätt bra som tvåa i ett lopp som vanns av Lyngås Alfa senast. Det har gått ett år sedan hon plockade den senaste segern men får hon smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in attacken så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på loppet.

1 Eldar visade inget extra i comebacken senast. Han är inte att lita på men felfri här så har han ett tilltalande utgångsläge och med lopp i kroppen nu så kan han vara mycket bättre till den här starten. Får han en invändig löpning så kan överraska med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 9 Försteslåtten
Spets efter 500m: 9 Försteslåtten
Skrällen: 1 Eldar
Ranking: A 9 B 10,12,13,1,11,8,7,3,4 C 6,2,14,15,5

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

GS75-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Timetomakeitrite gick bra efter galopp näst senast. I den efterföljande starten så travade han en stor del av loppet i andra utvändigt innan han gick till attack och via en härlig avslutning så plockade han ner sitt motstånd till seger. Lång distans nu är positivt och får han lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

12 Oliver Hall gjorde bort sig med galopp i starten senast men han hade ett svårt spår i volten den gången. Innan det misslyckandet så hade han gjort flera bra insatser. Tråkigt utgångsläge nu men han är stark och rejäl så han tål att göra en del grovjobb på egen hand. Går det för sakta där framme i täten så synar nog Pierre Nyström dödens när tillfälle ges och då kan han bli att räkna med här.

3 Raoel Attack har inlett året fint med två andraplatser och en seger. Han gick undan till en överlägsen seger näst senast. Gången efter det så klev han fram utvändigt om den ledande Geisha Sisu med varvet till mål och från den positionen så knäckte han ledaren men han kunde sedan inte stå emot Gloria Victis som hade liftat med i rygg. Första gången över lång distans nu och dessutom har han inte startat så många gånger bakom bilen men om Markus B Svedberg kan få en bra start så är det inte omöjligt att han sitter i spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 9 Timetomakeitrite
Spets efter 500m: 3 Raoel Attack
Skrällen: 5 Missy Goldfinger
Ranking: A 9,12,3 B 5,4,10,7,6 C 11,2,8,1

GS75-5
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 7 Timorol som har gjort två starter för sin nuvarande tränare Rauno Pöllänen. Han fick ett lopp i rygg på Ready Doc som som vann från ledningen och han hakade på klart bra som trea bakom denne senast. Han kan öppna fort utan att vara någon raket och det är inte omöjligt att han trots ett spår lite långt ut på vingen här kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så är mycket vunnet här. Blir det inte spets så borde han ändå kunna ramla ner i en vettig position och då tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in attacken.

Vid gardering kan 5 Superbopp E.T. som har gjort två starter för Ulf Stenströmer vara tänkbar. Han har galopperat bort sina chanser i båda dessa men då har det handlat om voltstart och nu är det autostart istället vilket får ses som en fördel. Felfri nu så kan han duga en bit mot det här motståndet om Björn Goop kan få till en bra styrning.

1 Expendables öppnade bra och han tog hand om ledningen men han orkade sedan inte hela vägen så det slutade med en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Donatello Wibb näst senast. I den efterföljande starten så var han blek från tredje utvändigt och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Mint Sånna från ledningen. Han är snabb från början så kommer han till täten så kan han leda loppet länge men jag tror inte att det räcker till seger.

4 Starbec's A. To Z. gjorde det bra vid seger i den senaste starten. Han är inte helt stabil från start och det går inte att köra någonting på honom bakom bilen så trots ett bra läge så riskerar han att hamna illa till här. Han har också varit struken efter det senaste framträdandet och det har gått lång tid mellan starterna nu så Anders Svanstedt ligger rätt lågt och jag tror inte han har något med segerstriden att göra här.

Min Vinnare: 7 Timorol
Spets efter 500m: 7 Timorol
Skrällen: 2 Bad Manner
Ranking: A 7 B 5,1,4,2,3,6,10 C 8,9,12,11

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-6
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Twinkle Kronos har inte startat på fyra månader men han brukar gå bra efter vila. Magnus Träff har väldigt bra snurr på stallet för dagen och läget här blev perfekt. Han är startsnabb och över den korta distansen här så tror jag han sitter i ledningen omgående och från den positionen så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt här. Barfota runt om och jänkarvagn nu.

8 Victory Topline (struken) har inte riktigt fått till det på slutet. Han hade ett dåligt läge senast men gick en bra avslutning i skymundan men det räckte bara till en sjätteplats i ett lopp som vanns av Mr Southwind från ledningen då. Han har gott kunnande så kan Jorma Kontio som sitter upp bakom hästen hitta ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här.

11 Ottens Dibaba var duktig vid vinsten i den näst senaste starten när hon vann från ledningen. Gången efter det så gick hon en riktigt vass avslutning i skymundan men det räckte inte till mer än en femteplats bakom In Line Tooma som vann från spets. Kan Magnus Jakobsson hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

2 Optimum Terminator har inte varit som bäst på slutet så han fick en träningsperiod. Det känns som att det har gjort honom gott och han verkar klart uppåt för dagen meddelar Svante Båth. Det kan tänkas att han behöver ett lopp i kroppen men han har gott kunnande och här sitter han bra till i andraspår omgående och skulle den klara favoriten ha en sämre dag så kan han nypa en fin placering här.

Min Vinnare: 1 Twinkle Kronos
Spets efter 500m: 1 Twinkle Kronos
Skrällen: 3 Il Mio Hooligan
Ranking: A 1 B 11,2,3,9,7,12,10 C 5,4,6

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 4 Lovemore som har varit fin vid två starter på svensk mark på slutet. Hon travade i ledningen men åkte dit mot en vasst avslutande Kaptah så det slutade med en andraplats näst senast. Gången efter det så travade hon återigen i ledningen och hon trummade på där framme i täten och tog en överlägsen seger. Det var första gången hon tävlade barfota runt om senast och det gav en härlig effekt men nu blir det eventuellt bara barfota fram. Från ett trevligt utgångsläge så tror jag att Iikka Nurmonen sitter i spets in i den första svängen och från den positionen så blir hon inte lätt att fånga in.

Vid gardering kan 9 Bottnas Fantom som klev fram utvändigt om den ledande Gardner Shaw med varvet till mål och kämpade på bra och nådde tredjeplatsen vara tänkbar. Kan Jorma Kontio servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

11 Solitary Champ galopperade i ett tidigt skede senast men han kom tillbaka starkt och räddade tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Bowling Triple X. från ledningen. Kan han hålla sig till rätt gångart så kan han med en liknande spurt här bli att räkna med över upploppet men jag tror han får svårt att rå på min spik.

Min Vinnare: 4 Lovemore
Spets efter 500m: 4 Lovemore
Skrällen: 11 Solitary Champ
Ranking: A 4 B 9,11,6,1,10 C 2,5,8,12,3,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
12:30  Endre - Karlstad
Innebandy - SSL - 1 hcp -4,5
1.90
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
18:00  Man United - Liverpool
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
1.83
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Gävle 24/1
Insats: 768 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming