DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Mantorp 5/12

DrTrav - 5 December 2021 - 04:47

Söndagens GS75-tävlingar hämtar vi från Mantorp, och omgången kryddas av en fin JACKPOT på 3,7 Miljoner. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 5 Gerben i den fjärde avdelningen och 6 Use Face i den sjunde avdelningen.

GS75 Tips Mantorp Söndag 5/12
V75-1 5 Gerben
V75-2 2,3,5,7,8,10
V75-3 4,5
V75-4 1,2,5,7,8
V75-5 1,2,3,5,6,8,11
V75-6 2,4,9
V75-7 6 Use Face

1260 rader x 1 = 1260 kr

DD Tips Mantorp Söndag 5/12
DD1: 2,4,9
DD2: 6 Use Face

3 rader x 70 kr = 21a0 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2640m auto
5 Gerben ser ut att bli stor favorit på GS75 och det beror helt enkelt på att han är överlägsen motståndet han ställs emot om bara Gerben står för en normal prestation. Gerben är van att tampas mot betydligt tuffare motstånd och tittar man i arkivet hittar men en imponerande prestation för fyra starter sedan då han avsluta sista 700m via 10,1 ute i tredje och fjärdespår. Den gången fick man endast se sig slagen av Gaylord Am och Bugatti Miles. I den senaste starten visade man att formen är bra, då vann man enkelt från dödens. I min bok borde samtliga i fältet vara nöjda med ryggen på Gerben vilket borde innebära att Hans Crebas kör fram och övertar ledningen tidig i loppet och i den positionen ska sen segerchansen vara mycket god. Spik.

Motbud
4 Inspector Gadget är jämn och stabil i sina prestationer. Distansen är bra men det finns ett litet frågetecken på formen då man inte starten på ett tag. Men skulle Inspector Gadget vara förberedd inför dagens start ska han ses som det främsta motbudet bakom min spik.

Nämner även 3 Digital Lucky som visat prov på bra inställning. Han kommer med två raka segrar på kontot och i den senaste starten höll man hela vägen från ledningen. Han ska inte heller nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Gerben
Spets efter 500m: 5 Gerben
Skrällen: 4 Inspector Gadget
Ranking: A 5 B 4,3,2,7,6,8

GS75-2 2140m auto
5 Fluttershy A.F. har imponerat på slutet och kommer till dagens start med tre raka segrar på kontot. Man kan emellanåt bli lurad lite på hennes inställning då hon inte gör mer än vad hon behöver i loppen. Men Fluttershy A.F. har en bra inställning när det handlar om att sätta nosen först över mållinjen. Idag är det debut bakom bilen vilket såklart är ett frågetecken, men Fluttershy A.F. har uppträtt förnuftigt tidigare vilket gör startmomentet inte är något som oroar nämnvärt. Formen är på topp och kommer hon bara iväg vettigt från start är segerchansen bra på förhand.

Framhåller även 8 Zeus Grif som visat fin utveckling på slutet och blir bara bättre och bättre nu med lopp i kroppen. I den senaste starten övertog man ledningen efter 500m och segern blev tillslut säker. Klockan stannade på 13,3 sista 800m. Att det fortfarande finns lite att jobba på när det gäller aktionen är det ingen som tvekar på men inställningen är bra och ställer inte utgångsläget till det idag kommer man utmana om segern på nytt i dagens lopp.

Nämner även skrällen 7 I.D.Detecteur som inte är helt att lita på. Man Andre Eklunds fyraåring har bra fart på benen och skulle han hålla sig till rätt gångart idag kommer han fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 5 Fluttershy A.F
Spets efter 500m: 5 Fluttershy A.F
Skrällen: 7 I.D.Detecteur
Ranking: A 5,8 B 7,2,3,10,6,12,1 C 9,11,4

GS75-3 2140m volt
4 Leia Diablo är ett fyraårigt sto som inlett sin karriär på ett lovande sätt. I debuten på tävlingsbanan för tre starter sedan vann hon helt överlägset och för två starter sedan avslutade hon vasst i mersmakande stil som fyra. I den senaste starten visade Leia Diablo upp bra startsnabbhet när hon initialt tog hand om ledningen men rillade sen över i galopp när man skulle överlåta ledningen till en konkurrent. Upphämtningen efter galoppen bra bra och klockan stannade på 14,4 i 1600m och Leia Diablo visade att formen är god. Med endast fyra ekipage på startvolten är jag inne på att Leia Diablo är snabbast och tar hand om ledningen och i den positionen ska sen segerchansen vara bra. Förstahäst.

5 Global Chit Chat är en treåring som kommer från Joakim Lövgrens stall. I den senaste starten fick hon ett snällt lopp invändigt. Motståndet är enklare denna gången och Global Chit Chat har visat upp kvaliteter som bör räcka långt idag om det löser sig från sitt innerspår på tillägg.

Nämner även 10 Stepping Dreamgirl som har en formkurva som pekar uppåt. För två starter sedan gjorde man ett bra lopp som tvåa. Utgångsläget idag är spännande med springspår på tillägg. Skulle Carl Johan Jepson som sitter i vagnen träffa starten kommer ekipaget kunna få en bra position direkt och till låg procent är Stepping Dreamgirl en tidig skräll att betala för.

Min Vinnare: 4 Leia Diablo
Spets efter 500m: 4 Leia Diablo
Skrällen: 10 Stepping Dreamgirl
Ranking: A 4 B 5,10,8,10,6,2 C 7,9,3,1

GS75-4 2140m auto
5 Four Guys Dream var ute på V75 i den senaste starten, då var distansen inte till hans fördel men Håkan K Perssons femåring stod för en gedigen prestation och gick i mål som sexa med flaggan i topp. För två starter sedan vann man från ledningen efter att övertagit den positionen efter 500m i loppet. Four Guys Dream var inte tom i mål den gången och såg formstark ut. Även om det finns några startsnabba hästar med i loppet idag är det inte omöjligt att han hittar till ledningen igen och då är man hästen att slå. Men han är samtidigt allround och inte beroende av spets för att vinna och ska ses som den med störst segerchans på förhand i loppet.

Tidig i loppet är också 7 Furies Rain som har stött på tufft motstånd hela tiden på slutet. Han var bland annat fyra bakom hästar som Önas Prince och Mister Hercules i finalen av Breeders' Crown näst senast. Idag är motståndet enklare på pappret och ska därför räknas in tidigt i segrsnacket här. Kommer man till bra från start kommer man fälla många den sista biten.

1 Hurricane River gynnas av att det är skotvång idag. Han har nämligen tagit samtliga karriärens tio segrar på den balansen och ställer inte innerspåret till det idag kommer han inte bli en lätt nöt att knäcka i ledningen.

Min Vinnare: 5 Four Guys Dream
Spets efter 500m: 1 Hurricane River
Skrällen:
Ranking: A 5,7 B 1,2,8,6,3,4 C -

GS75-5 1640m auto
2 Ytowns Carmen är ett fyraårigt sto som kom till Joakim Lövgren under sommaren och har sedan dess stått för jämna och fina prestationer. I den senaste starten avslutade hon kvickt den sista biten och klockan stannade på 12,3 sista 700m. För två starter sedan fick Ytowns Carmen ge sig från ledningen efter att fått gå i tufft tempo hela vägen. IDag är motståndet något enklare på pappret och ställer inte skorna på hovarna till det idag ska segerchansen vara bra från ett perfekt utgångsläge.

6 Enge Draken jagar fortsatt första segern i karriären efter att ha inkasserat hela fem andraplatser på sina elva starter i livet. Men ska ännu inte helt läggs i facket för icke-vinnare. Enge Draken är både kvick i benen men också stark och tål att gör en del själv i loppen. Han står verkligen på tur för seger.

Skrällen är 11 Midsomermere som visserligen har tagit sina segrar från ledningen och missgynnas nu av att tävla bakifrån. Men farten besitter han och det är dessutom anmält amerikansk vegan vilket är spännande. Ska inte nonchaleras till låg procent idag.

Min Vinnare: 2 Ytowns Carmen
Spets efter 500m: 2 Ytowns Carmen
Skrällen: 11 Midsomermere
Ranking: A 2 B 6,11,3,1,8,5,4,10 C 12,7,9

GS75-6 2140m auto
4 Global Bodyguard är fyraåring med högt kunnande. I den senaste starten visade han upp sig från sin bästa sida när han höll upp ledningen från sitt innerspår och vann sen helt överlägset via 13,0 sista 1000m. Global Bodyguard är kvick iväg från start och är min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen har det blivit en seger och en andraplats på två försök. Men Global Bodyguard är inte heller beroende av ledningen för att vinna utan är allround och tål att göra en del grovjobb själv. Given förstahäst i min bok.

9 Kinky Steel jagar fortsatt första segern på svensk mark och det är bara en tidsfråga innan den kommer. Peter Untersteiners fyraåring har flera gånger visat att han duger för klassen och från stallet är man optimistiska inför dagens start. Ska ses som främsta motbud till min förstahäst.

Nämner även 2 Peak Princess som även hon jagar första segern i Sverige. Peak Princess har visat att han kan öppna bra från start och skulle hon kunna hitta ner i rygg på ledaren i dagens lopp kommer hon vara tuff att stå emot med lucka. Formen är bra och Peak Princess ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Global Bodyguard
Spets efter 500m: 4 Global Bodyguard
Skrällen:
Ranking: A 4 B 9,2,5,3,13,1,7,11 C 8,5,10,12

GS75-7 2140m auto
6 Use Face har imponerat på slutet och kommer till dagens start med två raka segrar på kontot. Hon har även i sin tidigare regi visat att skor på hovarna inte ska vara några problem och sett till hennes form och kunnande ska Use Face ses med störst segerchans i loppet på förhand. Peter Ingves får fortsatt förtroende i vagnen och med en normal prestation idag är detta min vinnare och spik.

Motbud
3 Amore Bello gör idag en spännande debut för Johan Untersteiner. Hästen tränades tidigare av Gennaro Casillo och visade då redan bra kunnande. Amore Bello kan öppna bra från start och har idag ett perfekt utgångsläge. Hon är allround i loppen och inte beroende av någon ledningen men är garanterad ett fint lopp i främre träffen idag. Ses av mig som den givna utmanaren till tipsettan.

Nämner även skrällen 9 Bring Me Money som visade form i skymundan senast. Då avslutade han 12,0 sista 800m i fin stil. Från bricka nio idag kommer man sitta bra på det i ett andraspår direkt och sår man sen smyga med i de rätta ryggarna fram till upploppet kommer man fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 6 Use Face
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Bring Me Money
Ranking: A 6 B 3,9,10,1,2,4 C 5,4,8,7

Lycka till
DrTrav0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Austria Wien - Fenerbahce
Fotboll - Europa League  - 2
2.30
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Austria Wien - Fenerbahce
Fotboll - Europa League  - 2
2.30
02:00  Seahawks-Bears
Amfotboll - NFL - 1 -3,5
1.90
20:30  Mönchengladbach - Hertha
Fotboll - Bundesliga - 1 asian -1
1.95
22:00  Sevilla - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Europatipset Tips Torsdag 18/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Östersund 18/8
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Östersund 18/8
Insats: 250 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:00  G2 - Liquid
E-Sport - Blast Premier - 1
1.70
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming