DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Solvalla 31/10

DrTrav - 30 Oktober 2021 - 22:53

Söndagens GS75 hämtar vi från Solvalla och omgången är kryddad med ett jackpot på 2.6 miljoner. Jag spelar med tre som jag tror har mycket bra chans och sedan försöker vi att jobba in några skrällar i de avslutande loppen.

Nedan följer min lösning på omgången.

GS75 Solvalla 31/10
GS75-1 1.4.5.7
GS75-2 4 Swan Hill
GS75-3 10 Gliding Angel
GS75-4 7 Georgia Am
GS75-5 1.3.4.5.6.8.9.10.12
GS75-6 2.3.4.5.7.8.9
GS75-7 3.4.6.7

1008 rader x 1 kr = 1008kr

Dagens Dubbel Solvalla 31/10
DD-1 3.5.7.9
DD-2 6 Lord Horse

4 rader x 50 kr= 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m Auto
I den inledande avdelningen kommer bara sju hästar till start men det är ett väldigt öppet lopp där egentligen samtliga hästar ska ses med segerchans. Den enkla men tråkiga lösningen är att betala för samtliga ekipage men jag försöker att sortera bort ett par stycken eftersom jag vill gardera brett i två lopp senare i omgången.
4 Holy Ground har kanonform för dagen. Det är bara att kolla i lopparkivet på den senaste insatsen när han tappade massor från start och körde ikapp fältet och slutade fyra till slut. Han är normalt inte osäker och jag ser det som ett olycksfall i arbetet och vi kan förvänta oss en bra prestation nu.

5 Swisha var ute i ett tufft stolopp senast och man valde att släppa ledningen då efter hård press utvändigt och hon blev sedan fast med gott om krafter bakom hästar över mål. Den här gången ser jag ingen anledning att man inte vill köra i ledningen och i den positionen har hon faktiskt aldrig förlorat.

7 Call To The Bar har maskerad form och han har suttit fast med gott om krafter flera gånger om på slutet. Jag tycker att det är lite enklare emot den här gången och i ett litet fält kommer han knappast att sitta fast den här gången.

1 Amazing Moment gör det bra hela tiden trots att det har varit lite för långt mellan starterna. Han vann efter en snabb avslutning senast och med den genomköraren och lite tätare starter nu kommer han knappast vara sämre den här gången.

Jag nöjer mig med dessa fyra hästar på kupongen men känner mig långt ifrån säker och den som har råd streckar samtliga ekipage.

Min Vinnare: 4 Holy Ground
Spets efter 500m: 5 Swisha
Skrällen:
Rankingen A: 4.5.7.1 B:3.6.2

GS75-2 2140m Auto
4 Swan Hill är vansinnigt stor favorit i skrivande stund (84%).Det går såklart att argumentera för att en häst som bara har gjort en start på svensk mark ska bära ett såpass stort favoritskap men intrycket på Stefan Melanders nyförvärv i debuten var väldigt fint och hur jag än vrider och vänder på loppet så landar jag i att det är vinnaren.
Jag har svårt att någon kommer ta emot favoriten från start eller sätta upp något tempo utvändigt och Mats E Djuse som sitter upp den här gången istället för Örjan Kihlström borde få styra och ställa som han vill där framme. Det är en toppchans att leda det här loppet från start till mål. Spik.

Motbud
1 Behind Lord är ganska snabb ut och som jag läser loppet kommer han att få trava loppet i ryggen på favoriten. Han vann från ledningen näst senast i ett enklare sällskap och senast var han fortsatt bra som fyra efter ett invändigt lopp. Om favoriten är lika fin som senast slår han inte honom men skulle Swan Hill vara sämre nu av någon anledning är han den främsta utmanaren.

7 Forcebewithyou är rätt fartfylld men har väldigt svårt att sköta sig och detsamma gäller 9 Crazy Life Be som inledde karriären lovande i våras men som inte alls har fått det att stämma på slutet.

Min Vinnare: 4 Swan Hill
Spets efter 500m: 4 Swan Hill
Skrällen: 1 Behind Lord
Rankingen A:4 B:1.7.9.3.8.6 C:5.10.11.2

GS75-3 2140m Auto
Här kommer min andra spik i omgången och jag väljer att ta ställning för 10 Gliding Eagle i ett lopp där jag tycker att två ekipage höjer sig en aning.
Det här är en avkomma efter Bold Eagle som inte alls imponerade i sin debut men det blev ett tufft lopp efter att ha tappat en del från start den gången och senast var det en helt annan häst vi fick se.
Det såg ut att vara väldigt långt fram till ledaren med ett halvt varv till mål men när Björn Goop började köra på hästen bet det väldigt bra ute i spåren och han vann till slut loppet väldigt bekvämt. Nu är det debut bakom bilen men det tror jag att han kommer att hantera bra och det ser ut som att han borde kunna komma igenom bra direkt med en bra rygg i starten och jag tror att det här är en bättre häst än favoriten.

Motbud
3 Oscar Sjöhammar galopperade i tävlingsdebuten men har därefter vunnit två raka lopp från ledningen över kort distans. Även om han har gjort det bra så har han inte satts på några större prov och jag är inte säker på att medeldistans är till någon fördel nu. Får han styra och ställa där framme i ledningen kan han såklart vinna loppet men jag håller Gliding Eagle som en bättre häst och jag tror det kan bli svårt att hålla undan.
Det är unga hästar som inte har hunnit få så mycket rutin än och det behöver inte vara fel att gardera vidare och bakom nämner jag främst 9 Lumberjack Bros som kan en del och Timo Nurmos brukar ha sina hästar i ordning direkt efter paus.

2 Max Lane gjorde några bra insatser i somras och har fått en genomkörare i kroppen inför det här. Läget bakom bilen blev bra och han kommer att få en passande resa i den främre träffen.

Min Vinnare: 10 Gliding Eagle
Spets efter 500m: 3 Oscar Sjöhammar
Skrällen: 2 Max Lane
Rankingen A: 10.3 B: 9.2.5.7.8 C:1.11.6.4

GS75-4 2140m Volt
Ett lopp över tre volter där 7 Georgia Am får bära ett stort favoritskap och det tycker jag att hon ska göra. Formen är på topp och hon har gjort bra lopp mot tuffare hästar inom V75 och går ner i klass igen till den här starten. Hon radade upp fyra raka segrar innan hon testade på tuffare konkurrens och det finns ingenting som tyder på att hon skulle ha tappat någon form inför det här loppet.
Hon startar förvisso med 40 meters tillägg men det är få hästar att runda och hon borde komma iväg bra från start. Jag tycker att hon står för klassen i gänget och det ska vara en mycket bra chans att tugga ner det här motståndet. Spik.

Motbud
6 Don't Be Shy som också startar med 40 meters tillägg tycker jag är den som har visat mest bakom favoriten och hon kan mycket i sina ljusa stunder. Jag tycker kanske inte att det har varit någon toppform på slutet men det blir barfota runt om till den här starten och att Erik Adielsson sitter upp för första gången är spännande.

1 Control Wheel har läget och kommer att ta hand om ledningen. Skulle det av någon anledning häxa för hästarna på tillägg är det en tänkbar vinnare men jag har svårt att se det hända i ett startfält med få hästar och normalt sätt är hon inte bra nog att hålla undan.

Min Vinnare: 7 Georgia Am
Spets efter 500m: 1 Control Wheel
Skrällen: 6 Don’t Be Shy
Rankingen A:7 B:6 C: 1.3.5.4.2

GS75-5 2640m Auto
5 Red Hot Roadster ska vara favorit i loppet. Han är väldigt snabb bakom bilen och jag tror inte att någon kan utmana om ledningen från start och då är det hästen är besegra. Han vann på ett bra sätt senast i en lite enklare omgivning men jag tycker att han såg lite väl het ut i ledningen och det är knappast till någon fördel nu när distansen är längre och jag vill gardera brett.

4 Balder D.K står bra inne i loppet och är kvick iväg bakom bilen. Han vann från ledningen senast och man kommer säkert prova från start men jag tror det blir svårt att ta emot Red Hot Roadster och jag finner det troligt att han får slinka ner i ryggen på favoriten och få en bra resa.

10 Uakari fick en tuff resa senast men var klart bra som tvåa trots det. Han har visat flera gånger att han har sin bästa bit till slut och är som allra bäst när han få gå i ryggar och spara på sin speed. Näst senast fick han ett perfekt rygglopp och vann till 22 gånger pengarna efter 1.10.8 sista 800m och med ett liknande lopp blir han livsfarlig över upploppet.

9 Magnolia Boy tycker jag är en rolig skräll i det här loppet. Han kan inte göra så mycket jobb på egen hand och måste ha det lite serverat men han har varit ute i tuffa lopp på slutet och gjort det bra och går ner lite i klass till den här starten.

Jag tar totalt nio hästar på mitt system i ett väldigt öppet lopp över lång distans.

Min Vinnare: 5 Red Hot Roadster
Spets efter 500m: 5 Red Hot Roadster
Skrällen: 9 Magnolia Boy
Rankingen A:5.4.10 B:9.6.3.12.8 C:2.7.11

GS75-6 2640m Auto
7 Adam Orden har jag en bra känsla för i det här loppet om han sköter sig. Han fungerade inte alls under sommaren och galopperade vid tre raka starter och har fått kvala inför det här loppet. Han imponerade stort på mig under våren vid segrarna och kan väldigt mycket i grunden och det är bra träningsrapporter från Timo Nurmos som alltid har hästarna väl förberedda. Att Jorma Kontio dessutom sitter upp för första gången är knappast något minus.

9 Gordon Brodde hade varit ifrån tävlandet i ett och halvt år innan han började tävla igen under året och han har gjort det väldigt bra. Det är en stark häst som tål tuffa upplägg och som ser ut att bli bättre för varje start och det här motståndet tror jag inte att man räds. Han är allround och tål att gå den tunga vägen men är precis lika bra om han får gå i ryggar och köra till slut.

5 Habrik Am var ute i samma lopp som Gordon Brodde senast och fick ett klart tuffare lopp men var inte långt efter i mål som trea. Han vinner inte så ofta men har samtidigt matchats väldigt tufft och det här är en riktigt bra häst för klassen som lever på sin styrka. Roger Walmann har bra snurr på stallet för dagen och det kan mycket väl vara dags för Habrik Am att vinna nu.

3 Hamilton Atout ska förvisso tävla med skor den här gången vilket är ett litet minus men det är anmält med bike för andra gången i karriären och senast man provade på biken gick han 1.13.2 över medeldistans. Han såg dessutom pigg ut under slutrundan senast och med rätt lopp är han inte borta.

Jag betalar även för 2 O.F.V Caboy, 4 Wolverine samt 8 Viking Tilly.

Min Vinnare: 7 Adam Orden
Spets efter 500m: 3 Hamilton Atout / 7 Adam Orden
Skrällen: 3 Hamilton Atout
Rankingen A: 7.9.5.3 B:2.4.8 C:11.12.1.6.10

GS75-7 1640m Volt
6 Lord Horse tror jag en hel del på i det här loppet och jag väljer att spika honom inom DD-Spelet. Han är snabb från start och jag blir väldigt förvånad om han inte tar hand om ledningen från sitt springspår och distansen är rätt. Han kommer förmodligen att få tuffa Arch Lane utvändigt efter en bit som säkerligen kommer att sätta upp tempot för att försöka avgöra på styrka men jag är inte alls övertygad om att han slår Lord Horse utvändigt över den korta distansen.

7 Arch Lane är loppets bästa häst och han har vunnit 12 av 22 lopp i karriären. Han är ingen kanon ut från start men har samtidigt fått ett springspår och borde komma iväg hyggligt. Det är första gången han startar över kort distans och jag tror inte att 1640m är till någon fördel men samtidigt så möter han ett överkomligt motstånd och jag blir inte förvånad om Arch Lane bara är bäst här. Jag tycker dock han är väl stor favorit och Lorde Horse blir inte lätt att besegra utvändigt.

3 Aperfectdream och 4 Unico Broline är två speediga hästar som är bra med rygglopp och skulle det bli ett hård körning där framme kommer de avsluta fort över upploppet och båda kan definitivt utmana om segern.

Min Vinnare: 6 Lord Horse
Spets efter 500m: 6 Lord Horse
Skrällen: 4 Unico Broline
Rankingen A: 6.7 B:3.4 C: 10.1.9.2.5.8.11.12.5

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Dannero 24/5
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Dannero 24/5
Insats: 240 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming