DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Solvalla Söndag 23/2

DrTrav - 22 Februari 2020 - 14:49

Det är Solvalla som gäller när Grand Slam 75 spelet ska avgöras på söndagen och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i GS75-6 på nummer 1 Arnie Express som hade samma läge i den senaste starten i ett V86 lopp på Solvalla. Han försvarade då ledningen med viss möda mot Captain My Captain men när han lyckades med det så blev det sedan en väldigt enkel seger. Bra chans att han håller upp ledningen igen och från spets så blir han mycket svårslagen för jag ser inte någon motståndare som ska trycka upp tempot utvändigt. Skulle han bli överflyglad från start så tror jag att Erik Adielsson som kör hästen den här gången är såpass vaken att han kan ta sig ut i andraspår omgående så oavsett så tror jag han har god chans att ta en ny seger här.

GS75 Tips Solvalla Söndag 23/2
GS75-1 Alla
GS75-2 3,5,10
GS75-3 4,12
GS75-4 2,4,8,13
GS75-5 5,10
GS75-6 1 Arnie Express
GS75-7 1,9

672 rader x 1 = 672 kr

DD Tips Solvalla Söndag 23/2
DD-1 1 Arnie Express
DD-2 1,9

2 rader x 100 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Fem/Sexåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat alla sju hästarna, 2 Bear Victory gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och hon gick då en bra avslutning och när ledande Viola Grif hoppade i slutsvängen så var hon först och hon lyckades sedan hålla undan till seger. Här sitter hon i andraspår omgående och kan Mattias Djuse servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Qiao Q.L. avslutade klart bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Tempel L.B. senast. Hon är startsnabb och trivs väldigt bra i ledningen så i ett litet fält här så tror jag Nicklas Westerholm skickar hästen till spets och skulle hon få fuska bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka långt här.

7 Melizza har inte vunnit på ett tag men hon har varit ute mot tufft motstånd. Hon är bättre än raden och kan Erik Adielsson hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så har hon en bra avslutning att ta till och kan då vara långt framme här, 1 Digital Track kördes fram utvändigt ledaren med knappa varvet kvar till mål senast men hon orkade inte och hon slutade oplacerad. Hon har gjort sjutton starter efter den senaste vinsten så hon vinner inte direkt ihjäl sig men Örjan Kihlström kanske kan ge henne ett bra lopp här och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 2 Bear Victory
Spets efter 500m: 4 Qiao Q.L.
Skrällen: 5 Feather Sisu
Ranking: A 2,4 B 7,1,3 C 5,6

GS75-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Ancora hade 20 meters tillägg i ett stayerlopp senast fast hon gick strongt som trea bakom Radetzky som vann det loppet. Betydligt trevligare förutsättningar nu och om Claes Sjöström är offensiv så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Det är inte säkert att det blir spets men med ett bra lopp i den främre träffen så kan hon bli att räkna med här. Stall Sjöström går bra för dagen vilket 25 % i segerstatistik under året visar, 10 Snask vann i ohotad stil för tre starter sedan. Senast hamnade hon i dödens innan hon tog över ledningen ut på slutvarvet och det orkade hon inte utan hon fick nöja sig med femteplatsen bakom en överlägsen Frodo S. Hon är bättre med ett lopp i ryggar och det borde hon kunna få från det här läget så kan hon få en del draghjälp under slutrundan så har hon en bra avslutning att ta till.

5 Choctaw Split hade tre raka galopper i raden innan hon senast höll ordning på benen. Då plockade hon ner sitt motstånd till seger. Hon behöver tempo på loppet så går det för långsamt så tror jag Jorma Kontio styr på fram utvändigt om ledaren och hon är stark och tål att göra en del grovjobb så felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden här, 4 Body Contact drar en del streck men hon har aldrig vunnit och hon har galopperat en hel del tidigare och har ett svårt spår i volten så jag står över henne här.

Min Vinnare: 3 Ancora
Spets efter 500m: 3 Ancora
Skrällen: 6 Geisha Sisu
Ranking: A 3 B 10,5,4,6,9,11 C 8,7,2,12,1

GS75-3
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 12 Victory Graphic har gjort det bra på sistone och har tagit två raka segrar. Han trivs bra under sadel fast det är ett svårt startspår nu men i monté betyder den saken inte riktigt lika mycket som i sulkylopp och kan Nicole Melberg som kör hästen servera honom en fin löpning så har han en bra avslutning att ta till så han ska räknas tidigt här.

4 Ville Turf har precis som tipsettan tagit två raka segrar på slutet och han har dessutom gjort jobbet själv båda gångerna. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och kan Anna Ekholm som sitter upp på hästen få till en bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden igen, vid ytterligare gardering kan 10 Dolly Style som tog karriärens första seger i det 25:e försöket senast vara tänkbar. Hon fick då ett lopp i rygg på ledaren och det löste sig bra och då spurtade hon in till seger. Hon är kvick iväg och hon kanske kan sno åt sig ledningen här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Victory Graphic
Spets efter 500m: 10 Dolly Style
Skrällen: 1 Bo Boy
Ranking: A 12,4 B 10,1,9,11,3 C 6,7,5,8,2

GS75-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 13 Bottnas Gouverneur har övertygat stort vid två raka segrar på slutet. Senast så kördes han till spets och var sedan aldrig hotad och gången innan det så blev det en löpning i tredje utvändigt innan han gick till attack och med en bra avslutning så plockade han ner sitt motstånd. Dåligt läge nu så han kommer hamna långt bak men med ett bra lopp i en vettig rygg fram till upploppet så har han en härlig spurt som fäller många hästar till slut så han ska räknas tidigt här, 8 Crazeman gick rätt bra som tvåa senast. Nu blir det debut på svensk mark men han har fått ett bra läge med springspår så med en lyckad start så borde han kunna komma rätt så bra på det och kan Jorma Kontio servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Mellby Highball kommer ut i sin första start sedan november men Svante Båth meddelar att han har kört ett banjobb som han löste på ett bra vis så han är väl förberedd inför årsdebuten nu. Det är knappast tal om någon toppform men kan han få en fin resa så kan det räcka en bit mot det gänget direkt i comebacken här, 2 Horatio Fortuna kommer med fin form och han gick undan till seger i överlägsen stil i ett billigt gäng senast. Innerspår i volten nu men om Roman Matzky kan hitta loss i god tid före mål så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 12 Bottnas Gouverneur
Spets efter 500m: 1 Xanthis Millpond
Skrällen: 2 Horatio Fortuna
Ranking: A 13,8 B 4,2,6,7,3,11 C 9,1,5,10,12

GS75-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Enjoy's Jagger fick ett lopp i rygg på den ledande Constantin innan han tog sig loss i sista sväng och han hängde sedan med fint till andraplatsen bakom en mycket bra vinnare i Galileo Am senast. Lopp i kroppen nu så han kan vara ännu bättre till den här starten och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden så han ska räknas tidigt här.

10 Mogas Casandra har ännu ingen seger efter tolv starter. Hon har inlett året klart bra med idel starka prestationer så hon har samlat ihop till en seger. Bakspår över kort distans nu är lite chansartat men kan hon få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så har hon en härlig avslutning att ta till och blir det överpace på loppet så kan det vara läge för en efterlängtad seger, vid ytterligare gardering kan 6 Plan B. som travade i ledningen i årsdebuten senast men det orkade han inte med och slutade sexa vara tänkbar. Med lopp i kroppen så kan han vara förbättrad till den här starten och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Enjoy's Jagger
Spets efter 500m: 6 Plan B.
Skrällen: 2 B.G.Pastor Jonte
Ranking: A 5,10 B 6,2,3,9,1 C 4,11,7,8,12

GS75-6
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Arnie Express som hade samma läge i den senaste starten i ett V86 lopp på Solvalla. Han försvarade då ledningen med viss möda mot Captain My Captain men när han lyckades med det så blev det sedan en väldigt enkel seger. Bra chans att han håller upp ledningen igen och från spets så blir han mycket svårslagen för jag ser inte någon motståndare som ska trycka upp tempot utvändigt. Skulle han bli överflyglad från start så tror jag att Erik Adielsson som kör hästen den här gången är såpass vaken att han kan ta sig ut i andraspår omgående så oavsett så tror jag han har god chans att ta en ny seger här.

Vid gardering kan 6 One Two Beat som kan öppna rätt så vettigt vid laddning och kan vara ett hot i spetskampen vara tänkbar. Han avslutade bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Ronaldo Malibu senast. Han är jämn och säker men vinner lite för sällan vilket två vinster på 47 starter visar och jag tror han får svårt att ta en ny seger här, 4 Opalis var ute i ett V75 lopp på Mantorp senast. Då kördes hon offensivt och det orkade hon inte utan hon slutade oplacerad. Kan Sybille Tinter som kör hästen få till en bra styrning så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Arnie Express
Spets efter 500m: 1 Arnie Express
Skrällen: 4 Opalis
Ranking: A 1 B 6,4,12,11,2,3,8 C 9,7,5,10

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Young Da Vici hade körts av Per Lennartsson i samtliga 38 starter inför den senaste starten då Ulf Ohlsson fick chansen istället. Det kuskbytet slutade väldigt lyckat för det blev seger då han tog över ledningen på den sista bortre långsidan och gick sedan undan till en säker seger till slut. Han har inte direkt visat någon startsnabbhet men det är inte så värst startsnabba hästar utanför heller så Ulf Ohlsson som kör hästen igen kanske lyckas försvara ledningen och skulle han lyckas med det så är mycket vunnet här så han ska räknas tidigt här.

9 Payet D.E. hade ingen chans mot Boulder Luke som vann från spets så han fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Gången efter det så gick han till attack på sista bortre långsidan från fjärde utvändigt och rundade sitt motstånd till seger på ett bra vis. Här kan det bli ett bra lopp i ryggar fram tills Kim Eriksson som kör hästen väljer att sätta in slutstöten och då kan han bli svår att stå emot den sista biten, vid ytterligare gardering kan 3 Västerbo Highscore som gjorde det bra vid vinsten näst senast vara tänkbar. Gången efter det så satt han längst ner i kön men han kom med en mycket stark avslutning men det räckte inte till mer än en fjärdeplats bakom Alorac Mathbell som vann det loppet. Trevligt läge här men han kan inte öppna bra men han har sin bästa bit till slut så kan han sitta i ett bättre slagläge nu än senast så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 1 Young Da Vici
Spets efter 500m: 1 Young Da Vici
Skrällen: 4 Conrads Wilhelm
Ranking: A 1,9 B 3,11,4,2,6 C 5,10,7,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Southampton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.35
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Nashville - Chicago
Ishockey - NHL - 1
1.88
19:00  Chelsea - Wolves
Fotboll - Premier League - CHE ö 4.5 skott
1.66
19:00  Burnley - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 2
1.99
21:15  Man United - Sheffield Utd
Fotboll - Premier League - Fernandes målskytt
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 27/1
Insats: 1350 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming