DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Umåker Söndag 5/4

DrTrav - 4 April 2020 - 14:17

På söndag är det Grand Slam 75 tävlingar ifrån Umåker med en Jackpot på drygt 4 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-2 på nummer 6 Hail Mary som har vunnit 6 av 7 starter hittills i karriären. I årsdebuten senast så travade han en stor del av loppet utvändigt om den ledande Livi Majesty men i den sista svängen så tryckte Robert Bergh upp tempot och då knäckte han ledaren i ett nafs och sedan så blev det en mycket enkel seger. 40 meters tillägg jämfört mot hästen på startvolten nu är inget som oroar för det är ett litet fält och håller han sig på benen så tror jag han är överlägsen det här motståndet. 

Min andra spik kommer i GS75-6 på nummer 1 Lexington Tooma som gjorde debut i ny regi för Anna Näslund senast. I årsdebuten då så hade han ett dåligt utgångsläge och hamnade långt bak men han gick en klart godkänd avslutning och räddade andrapriset bakom Bottnas Easy Cash som vann det loppet. Med det loppet i kroppen så borde han vara ännu vassare nu och han är kvick iväg och han har spetsat från innerspåret tidigare så här tror jag det blir full laddning från start för att försöka hålla ledningen och skulle det lyckas så tror jag han blir svår att plocka ner. Skulle det inte bli ledningen så kan det lösa sig bra ändå med en eventuell lucka till slut. 

GS75 Tips Umåker Söndag 5/4
GS75-1 2,5,7,8,9,10
GS75-2 6 Hail Mary
GS75-3 Alla
GS75-4 2,4
GS75-5 2,4,8
GS75-6 1 Lexington Tooma
GS75-7 2,4,10,11

864 rader x 1 = 864 kr

DD Tips Umåker Söndag 5/4
DD-1 1 Lexington Tooma
DD-2 2,4,10,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Helix (struken) kommer till den här starten med två raka segrar. Senast så vann han väldigt lätt från spets och det är en position han trivs i så här tror jag att Magnus A Djuse gör ett försök att komma till ledningen och skulle det lyckas så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota runt om för första gången kan ge ytterligare en växel, 9 Al's Raging Ace tog hand om ledningen och fick bestämma och vann sedan enkelt i årsdebuten senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu. Bakspår här är lite chansartat men han har en bra startrygg så han borde kunna komma igenom rätt så vettigt och får han lite draghjälp under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden igen.

2 Harper Seabrook var inte som bäst under slutet av det förra året men har tränat på bra och kommer väl förberedd inför den här starten meddelar man från stallet. Felfri här så kan han få ett passande lopp i den främre träffen och kan då vara med och kriga om en fin placering, 10 Just Celebration smällde till med en rejäl överraskning vid vinsten näst senast. Gången efter det så var han ute i ett Klass II försök på Bergsåker i slutet av februari och där fick han ett lopp i andra utvändigt innan han vreds ut till attack på upploppet men han kunde inte så mycket utan höll mest farten och fick nöja sig med femteplatsen bakom Takata som vann det loppet. Kan han få gå med i en vettig rygg och få vänta med slutstöten så länge som möjligt så kan han bli farlig den sista biten om det blir överpace på loppet.

5 Master Sånna gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro näst senast och avslutade då positivt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Let's Go Ernie. Med en liknande spurt här så fäller han många hästar till slut, 8 Wasa Rebel var mycket fin när han stack undan till en överlägsen seger från spets senast. Utgångsläget här drar ner möjligheterna men med lite klaff så kan han duga en bit mot det här gänget också.

Min Vinnare: 9 Al’s Raging Ace
Spets efter 500m: 2 Harper Seabrook
Skrällen: 10 Just Celebration
Ranking: A 9,2 B 10,5,8,7 C 1,4,3,11,12

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-2
Ung i Norr - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Hail Mary som har vunnit 6 av 7 starter hittills i karriären. I årsdebuten senast så travade han en stor del av loppet utvändigt om den ledande Livi Majesty men i den sista svängen så tryckte Robert Bergh upp tempot och då knäckte han ledaren i ett nafs och sedan så blev det en mycket enkel seger. 40 meters tillägg jämfört mot hästen på startvolten nu är inget som oroar för det är ett litet fält och håller han sig på benen så tror jag han är överlägsen det här motståndet.

Vid gardering kan 3 Gun De Chanlecy som har årsdebuten avklarad och kan vara ännu bättre till den här starten vara tänkbar. Han galopperade då i starten men han kom sedan tillbaka storstilat och räddade andraplatsen i ett lopp som Digital Asset ledde från start till mål. Kan han hålla sig i rätt gångart så kan han vara långt framme på nytt men att han ska ska besegra min spik det tror jag inte men han kan vara med och kriga om andraplatsen, 2 Gazoline Mearas har vunnit 5 av 8 lopp hittills och är alltjämt obesegrad felfri. Här blir det nog en offensiv styrning mot ledningen men han kommer säkert att behöva loppet och Svante Båth som tränar honom har svårt att tro att han redan nu ska kunna utmana Hail Mary så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Hail Mary
Spets efter 500m: 2 Gazoline Mearas
Skrällen: 3 Gun De Chanlecy
Ranking: A 6 B 3,2 C 4,1,5

GS75-3
Ett Fyraåringslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat alla sex hästarna, 5 Buska Blyg gjorde bort sig med dubbla galopper näst senast. Gången efter det så fick han en dryg inledning på loppet i tredjespår innan han tog då över ledningen med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så höll han till kort före mål när G.G.Ojjdo tog sig förbi till en knapp seger. Han är inte att lita på men felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här, 6 Järvsö Elling gjorde comeback senast och han travade då en stor del av loppet utvändigt om ledaren och knäckte den ledande Alfa Lina in på upploppet och vann sedan lätt. Nu har han dubbla tillägg men han är klart gynnad av att det är så få hästar med i loppet så här tror jag han kan vara med och kriga om segern igen.

1 Fräcke Prins har efter vinsten i debuten nu galopperat sex gånger i rad. Här är han ensam på start och kan han hålla sig till rätt gångart så kan han leda det här loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.
2 Gorm har inte startat på länge men han känns fin inför årsdebuten nu meddelar Svante Båth fast det kan saknas en del till toppformen men det är så lite hästar med i loppet så han kan duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 5 Buska Blyg
Spets efter 500m: 1 Fräcke Prins
Skrällen: 3 Axel Sigfrid
Ranking: A 5,6,1 B 2,4,3

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

GS75-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Digital Ink har tävlat med framgång i gulddivisionen i vinter. Han levererade en mycket vass spurt till seger i den högsta klassen på Bergsåker i december. Nu återkommer han efter en paus men samtidigt är det ett mycket överkomligt motstånd och med en lyckad start här är det inte omöjligt att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också så oavsett så ska han räknas tidigt här.

2 Mr Golden Quick kunde inte ta så mycket i en snabb avslutning senast så han fick nöja sig med sjundeplatsen i ett lopp som vanns av Coogan. Han har nu två lopp i kroppen efter vila och närmar sig formen. Kan Magnus A Djuse som kör hästen sitta i ett bra slagläge när det ska avgöras så har han en härlig speed som biter bra till slut och då kan han blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 3 Eder Bob som har en nyttig genomkörare i kroppen och kan vara vassare nu vara tänkabar. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få en fin resa i den främre träffen och då kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Digital Ink
Spets efter 500m: 4 Digital Ink
Skrällen: 5 Te Quiero Grif
Ranking: A 4,2 B 3,5,8,6 C 7,10,1,9,11

GS75-5
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 So Chic flög till ledningen på den sista bortre långsidan men Let's Go Ernie som blev av med ledningen då kom tillbaka starkt till seger så han fick nöja sig med andraplatsen då. Hon är kvick iväg och från ett trevligt utgångsläge så tror jag hon kan sitta bra till omgående eventuellt i ledningen eller i vinnarhålet och skulle hon få en lucka från rygg på ledaren så kan hon blanda sig i segerstriden här.

4 Gorgeous L.A. har varit mycket fin på sistone och ståtar nu med tre raka segrar. Hon vann lätt från ledningen när hon tävlade barfota runt om och i jänkarvagn senast. Nu växlar man ner till skor runt om och vanlig vagn för att spara barfotakörningen till en framtida start inom V75 spelet. Kommer hon till spets utan någon större strid så kan det ändå räcka långt här, 8 Miss Duffy satt längst bak när hon gick till attack på den sista bortre långsidan och hon tog då över ledningen in på upploppet och höll sedan undan för övriga ekipage till seger för tre starter sedan. Dåligt läge nu men om hon kan hitta ner i en hygglig position så har hon en vass avslutning att ta till och blir det överpace på loppet så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 2 So Chic
Spets efter 500m: 4 Gorgeous L.A.
Skrällen: 8 Miss Duffy
Ranking: A 2 B 4,8,9,10,7,3 C 6,5,1

GS75-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 1 Lexington Tooma som gjorde debut i ny regi för Anna Näslund senast. I årsdebuten då så hade han ett dåligt utgångsläge och hamnade långt bak men han gick en klart godkänd avslutning och räddade andrapriset bakom Bottnas Easy Cash som vann det loppet. Med det loppet i kroppen så borde han vara ännu vassare nu och han är kvick iväg och han har spetsat från innerspåret tidigare så här tror jag det blir full laddning från start för att försöka hålla ledningen och skulle det lyckas så tror jag han blir svår att plocka ner. Skulle det inte bli ledningen så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut.

Vid gardering kan 5 Corroded som vann ett billigt lopp i Belgien för tre starter sedan vara tänkbar. Senast så gick han i mål med sparade krafter i ett V75 lopp som vanns av Coogan. Han kan öppna fort vid laddning men jag tror inte han tar sig förbi min spik men skulle Robert Bergh lyckas med det så stiger hans chanser här, 6 B.W.L.Ruthless satt djupt ner i kön men gick en mycket vass avslutning och fångade in den ledande Wasa Thunder kort före mål till seger senast. Kan Ulf Ohlsson som kör hästen få lite draghjälp under slutrundan så har han en vass spurt att ta till och då kan han utmana om en fin placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Lexington Tooma
Spets efter 500m: 1 Lexington Tooma
Skrällen: 6 B.W.L.Ruthless
Ranking: A 1 B 5,6,8,7,10,2 C 11,3,4,12
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Redhot Tap Dancer kommer med tre raka segrar och formen på topp till den här starten. Han vann lätt från ledningen senast. Trevligt utgångsläge nu och med den startsnabbheten han har visat så tror jag han kan nå ledningen på nytt och och kommer han till spets smärtfritt så kan det räcka långt här. Barfota runt om nu för att testa balansen inför stundande V75 tävlingar och dessutom jänkarvagn är intressant, 4 Papidoux har inte fått till det på ett tag men han har gått med skor och ska nu tävla barfota runt om i sin comeback här. Det tror jag kan bli ett lyft för honom för samtliga tre vinster han tog ifjol var på barfotabalansen och nu blir det första gången Robert Bergh kör honom så med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

10 Tottenham var inblandad i en alldeles för tuff öppning när Ulf Ohlsson och Robert Bergh körde hårt om ledningen senast och det satt i benen till slut så han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av In Love Boko från dödens. Annat läge nu men får han gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir lite tempo på loppet, 11 Conrads Gregor var inte bra sist och har varit borta från tävlingsbanorna ett par månader. Han vann tre av fyra starter ifjol så kunnande finns och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli farlig den sista biten. Är banan fin så kan det bli barfota runt om för första gången vilket kan ha en god effekt.

Min Vinnare: 2 Redhot Tap Dancer
Spets efter 500m: 2 Redhot Tap Dancer
Skrällen: 11 Conrads Gregor
Ranking: A 2,4 B 10,11,7,5,8,1,3 C 9,6,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Osnabruck
Fotboll - Bundesliga 2 - 1 asian hcp -1
1.98
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - Marchand Målskytt
3.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - 2
2.30
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 18/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming