DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Vaggeryd Söndag 2/8

DrTrav - 1 Augusti 2020 - 10:25

På söndagen så avgörs Grand Slam 75 tävlingarna på Vaggeryd. Det är en Jackpot på drygt 6 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 1 Lucky Truc i den sista avdelningen.

GS75 Tips Vaggeryd Söndag 2/8
GS75-1 2,3
GS75-2 1,2,3,4,5
GS75-3 3,6,7,8,10
GS75-4 2,5,11
GS75-5 1,2,5
GS75-6 1,2
GS75-7 1 Lucky Truc

900 rader x 1 = 900 kr

DD Tips Vaggeryd Söndag 2/8
DD-1 1,2
DD-2 1,2,3

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75 TIPS VAGGERYD SÖNDAG 2 AUGUSTI

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat två hästar. 3 Alex H.P. svarade för en strålande insats för fyra starter sedan. Han fick då vandra i dödens på den ledande Jazzmine Boko och han krossade ledaren och han stack sedan undan till en överlägsen seger. Gången efter det så hade han ett iskallt utgångsläge på Vaggeryd och han avslutade positivt i skymundan men det räckte bara till en tredjeplats bakom Robertino som vann det loppet.

Näst senast på Åmål så satt han i tredje utvändigt innan han attackerade på den sista bortre långsidan och han fullföljde positivt som trea bakom Quickly S.W. som plockade ner sitt motstånd till seger. På Jägersro senast så fick han en fin resa i vinnarhålet och han fick sedan luckan och han avslutade okej men det räckte bara till en tredjeplats bakom Kattis J.Boko som vann från spets. Nu är det lång distans men med endast två motståndare på startvolten så tror jag Rick Ebbinge kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede av loppet och från den positionen så tror jag han kan få styra och ställa lite som han vill och då blir han inte lätt att plocka ner.

2 Silent Honor tog över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han sedan undan till en knapp seger före en bra avslutande Digital Crunch näst senast. Gången efter det så travade han större delen av loppet i dödens och han fullföljde positivt även om han inte hade någon chans mot Flexible Launcher som vann loppet från ledningen så det slutade med en andraplats. Nu kör ägaren Henrik Blomberg själv och det är debut över den här distansen men han har vunnit två av tre lopp han har gjort när det har varit halvvarvet kortare så får han ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden här.

I övrigt kan 6 Willmer Gel som har galopperat bort sig i de två senaste loppen vara tänkbar. Han är väldigt stark och klarar den dryga distansen bra. Fast det finns alltid en galopprisk med honom. I ett felfritt lopp nu så duger han bra mot det här motståndet så kan Johan Untersteiner som kör hästen se till att hålla honom i rätt gångart och om han kan få till en bra styrning så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Alex H.P.
Spets efter 500m: 3 Alex H.P.
Skrällen: 11 Olga Utca
Ranking: A 3,2 B 6,1,9,10,11 C 12,4,13,7,8,5

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-2
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Au Revoire Font har gjort tre starter på svensk mark och hon väntar ännu på den första segern. Hon avslutade starkt i vida spår i skymundan senast och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Oscar L.A. Nu kommer hon ut i första starten i monté. Hon tränade under sadel i måndags och det gick jättebra. Ryttaren var väldigt nöjd med hur hon kändes och trodde att det skulle bli en bra montéhäst. Hon är väldigt snabb iväg så kommer hon till spets så tror jag Tova Bengtsson som finns på ryggen kör i ledningen så länge lampan lyser. Skor på nu meddelar man från stallet.

3 Samiswhoiam kommer från en seger i montédisciplinen på Visby för två månader sedan. Nu har han varit struken för en tilltänkt start men det är inget man ska lägga någon vikt vid meddelar man från stallet. Kan Anna Erixon servera honom ett passande lopp så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

5 Sarracenia P.R. var duktig vid vinsten näst senast men hon kom helt fel på det senast. Det var inte lätt när hon fick tillbringa en stor del av loppet utan rygg ute i tredjespår så hon blev rejält trött på upploppet och kom in som sjua i ett lopp som vanns av Zebrina Font. Hon ska helst inte göra alltför mycket av jobbet på egen hand men kan hon få smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in attacken så kan det räcka en bit här.

1 Upside Down Cake gjorde en bra insats i den näst senaste starten. Han travade då en stor del av loppet i rygg på den ledande Enjoy The Life innan han tog sig loss och tog över ledningen på den sista bortre långsidan. Han öppnade sedan upp en stor lucka ner till övriga motståndare men från kön så kom Quite A Quality med en härlig avslutning och tog ner honom på upploppet till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Trevligt utgångsläge nu och med en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme igen.

2 Pontziopilata Face tog över ledningen med varvet till mål och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil för tre starter sedan. Han verkar tycka det är kul att tävla under sadel för han har efter sju starter i montédisciplinen inte varit sämre än fyra. Han är snabb från början så kommer han ner i en trevlig position och om han kan få ett passande lopp i ryggar innan han spelar ut speeden så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 4 Au Revoire Font
Spets efter 500m: 4 Au Revoire Font
Skrällen: 6 Mint Sånna
Ranking: A 4,3 B 5,1,2,6,8 C 7,9,10

GS75-3
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Apple Rose satt i tredje utvändigt innan hon attackerade på den sista bortre långsidan och då tog hon över ledningen in i den sista kurvan. Sedan så höll hon bra men hon kunde inte stå emot Ritz Guiness som hade liftat med i rygg den sista biten så det slutade med en andraplats. Det var första starten på drygt två månader så med det loppet innanför västen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Nu fick hon ett intressant utgångsläge så här kanske det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här. Hon kommer troligen att tävla i en amerikansk sulky och med ett open-eye huvudlag för första gången meddelar man från stallet.

8 Sobel Jasmine öppnade fort och tog hand om ledningen men sedan så släppte hon till Knowledge'em och hon hängde sedan med okej som fyra i ett lopp där Zante Grif avslutade starkt till seger senast. Hon är väldigt snabb den första biten fast från ett spår långt ut på vingen här så kan det bli tufft att komma till täten men skulle det lyckas så kan hon blanda sig i segerstriden här.

7 Key Mom fullföljde godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Procalate näst senast. Hon satt djupt nere i kön senast men via en rykande avslutning så fångade hon in sitt motstånd till seger senast. Kan Victor Rosleff slinka ner i en hygglig position så kan hon bli farlig med en liknande spurt som senast.

6 Dallas As var inte så bra senast och hon ska nog inte gå i ledningen för hon kom in först som fyra i ett lopp som vanns av Cikoria Frazer då. Formen är annars bra på henne meddelar man från stallet men det är en ryggresa som gäller den här gången. Med tanke på att det är kort distans funderar man på att ha någon form av skygglappar istället för det norska huvudlaget. Med rätt resa här så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

10 Call Me Brodda fick inte fritt och kom i mål med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Key Mom senast. Bakspår över kort distans nu är inte det bästa men löser det sig med positionerna och om Kim Eriksson som finns i vagnen kan få lite draghjälp under slutrundan så kan hon ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 3 Apple Rose
Spets efter 500m: 3 Apple Rose
Skrällen: 6 Dallas As
Ranking: A 3 B 8,7,6,10 C 1,2,11,4,5,9
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 11 Omega Superstar hade tre raka galoppmisslyckanden i raden innan hon skötte sig senast. Hon travade då hela loppet i dödens på den ledande Ganette Am och in på upploppet så plockade hon ner ledaren men hon fick ge sig kort före mål för OnTrack Mistress avslutade vasst så det slutade med en andraplats. Tråkigt utgångsläge nu men om hon kan hålla sig till rätt gångart och om Robert Bergh som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet.

2 Miriam Håleryd gick en rejäl repa i tredjespår och svepte till ledningen men i den positionen så galopperade hon i den sista kurvan och då var den dagen förstörd näst senast. Gången efter det så orkade hon inte riktigt hela vägen och kom in som femma i ett lopp som vanns av Lisa Lisieux. Hon hade stått över en del i träningen inför den starten så det kan ha varit en orsak till den sämre insatsen. Från ett trevligt utgångsläge nu så ska hon räknas tidigt här.

5 Jessy Schermer var duktig vid vinsten näst senast och senast så fullföljde hon godkänt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Lisa Lisieux. Hon kan öppna hyggligt så det är inte omöjligt att hon kan komma till ledningen här och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Blir det inte ledningen så borde hon ändå kunna få en fin resa om Rick Ebbinge som finns i vagnen kan servera henne ett passande lopp så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 11 Omega Superstar
Spets efter 500m: 5 Jessy Schermer
Skrällen: 9 Acredula R.L.
Ranking: A 11,2,5 B 1,6,9 C 4,3,7,10,12

GS75-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 O'Man Flax har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro. Näst senast så travade han en del av loppet utvändigt om den ledande Civilon och han gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi och han fick även släppa Moses förbi sig kort före mål. Gången efter det så vann han på ett bra vis från spets. Det kan bli svårare att komma till ledningen nu men får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Walther På G. har två lopp i kroppen efter ett par månaders frånvaro. Näst senast så kördes han till spets och han ledde loppet länge men han fick ge sig på linjen när Tyson Dimanche tog sig förbi. Gången efter det så fick han vandra i dödens och han gjorde det bra men Valkyria K. höll undan till seger från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen. Här tror jag att André Eklundh har ställt in siktet på ledningen och från spets så kan det räcka långt här.

1 Bastian fick aldrig fritt och kom i mål med en del sparade krafter näst senast. I den efterföljande starten så kom han med en stark avslutning och kom in som trea i ett lopp som vanns av Bravo Santana. Han är okej ut bakom bilen fast det kan ändå bli tufft för Hanna Lähdekorpi att hålla upp ledningen fast blir han inte kvar på innerspåret så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 5 O'Man Flax
Spets efter 500m: 2 Walther På G.
Skrällen: 8 Mahjong
Ranking: A 5 B 2,1,10,8,9,6,3 C 11,4,7

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

GS75-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 Franklin Face har gjort det bra mot tufft motstånd en längre tid. Senast så hängde han mest bara med och slutade precis utanför de prisplacerade hästarna i ett försök i Bronsdivisionen som vanns av Andre Ward. Gången innan det höll han bra som fyra i ett lopp som vanns av Ivory Di Quattro. Här finns det risk att han får göra en del grovjobb på egen hand men det ska han klara av så han ska räknas tidigt här.

1 Vikens Fingerprint var ute i Stoeliten på Axevalla senast. Där fick hon en löpning i fjärde invändigt och hon var aldrig med någon segerchans. Hon är inte helt i toppform ännu och från tränarhåll tycker man att hon har runt 90 procentig form. Henriette Larsen har kört henne vid ett par tillfällen tidigare och hon bland annat segrat med henne. Bra läge här för hon är kvick ut och lyckas hon hålla upp ledningen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

I övrigt kan 7 Hierro Boko som gjorde comeback i ny regi för Hanna Lähdekorpi senast vara tänkbar. Det var första starten på några månader så det loppet i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten. Han har en vass avslutning att tillgå så sitter han i en vettig position inför avgörandet så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Franklin Face
Spets efter 500m: 1 Vikens Fingerprint
Skrällen: 7 Hierro Boko
Ranking: A 2,1 B 7,8,6,9,3 C 10,5,4

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett B-tränarlopp över 2140 meter. Jag har spikat 1 Lucky Truc som är en orutinerad treårig valack som bara har gjort fyra starter tidigare. För tre starter sedan så tog han sin hittills enda seger när han vann från spets. På Halmstad näst senast så hade han ett dåligt utgångsläge så han fick backa sig ner i femte invändigt men när han sedan fick fritt spelutrymme på upploppet så avslutade han riktigt vasst men då var Elegant Ima som vann loppet redan i mål så han fick nöja sig med sjätteplatsen.

Senast så klev han iväg bra ur volten men i kampen om ledningen i den första kurvan så slog han på en galopp och efter det så var han aldrig med någon segerchans. Med endast en motståndare på startvolten så tror jag på tidig ledning och skulle Johan Untersteiner få styra och ställa som han vill där framme i täten så blir han inte lätt att fånga in trots att han möter äldre och mer rutinerade motståndare.

Vid gardering kan 3 Vikens Brummer som återkom efter två månaders frånvaro senast. Han kom då med en stark avslutning men det räckte bara till andraplatsen bakom Galilio Am som vann det loppet. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Nu blir det nog en offensivare styrning och hittar André Eklundh en bra väg med honom så kan han vara långt framme här.

2 Iggy Boko kommer från en färsk seger. Han satt då i andra utvändigt men när Rondinella som låg i dödens galopperade bort sig på den sista bortre långsidan så hamnade han utvändigt om ledaren. In på upploppet så plockade han ner Nadal Coger som satt i spets och han höll sedan undan för Only Cash O.C. till en säker vinst. Han gick barfota runt om för första gången då och det fortsätter man med till den här starten. Kan han krypa ner i rygg på min spik så kan han få en fin löpning och får han sedan en lucka så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 1 Lucky Truc
Spets efter 500m: 1 Lucky Truc
Skrällen: 7 Tinten
Ranking: A 1 B 3,2,9,15,10,12,7 C 5,14,11,4,13,6,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
01:00  NY Rangers - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.97
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 26/2
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming