Speltips & Rekar på Trav 2022

Speltips & Rekar på Trav 2022

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på trav

Gillar du rekar och speltips på trav har du hamnat på helt rätt ställe. Våra experter erbjuder knivskarpa analyser och tips på de vanligaste spelen varje dag. Vare sig du gillar vinnare, plats, H2H, Trippel H3H eller något annat bet på hästar med fasta odds så hittar du de senaste travtipsen hos Rekatochklart. Vi har ett flertal experter med lång erfarenhet och som har en gedigen kunskap om betting på hästar. De gör jobbet åt dig och hittar de bästa vinnarspelen oavsett bana eller veckodag. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och läsa speltipsen som är helt utan kostnad.

Speltips på trav utan kostnad

Då det finns en uppsjö av betaltjänster och sajter som vill tjäna pengar på sina travtips via fasta avgifter är vi stolta över att kunna erbjuda våra läsare samtliga speltips på trav helt gratis och utan kostnad. Det enda som krävs för att läsa tipsen är att du besöker vår sajt. Vi låser inte in någonting bakom betalväggar eller på andra sätt tar betalt för att du ska kunna ta de av våra analyser. Det här skiljer oss åt från många andra sidor för betting på hästkapplöpning och speltips för sportspel.

Rekar och speltips för vinnare och plats på trav

Bortsett från poolspel som V75 och V86 på onsdagar är de vanligaste spelformerna vad gäller betting på hästar och trav vinnare, plats, H2H eller Trippel H2H. Det finns även en rad olika specialare inför populära meetings och helger. Vinnare är det enklaste och mest populära spelet och innebär helt enkelt att du bettar på den häst som vinner loppet. Plats innebär oftast att en häst ska sluta topp tre men det finns även varianter beroende på hur många deltagare som startar i loppet. Ibland kan det vara två platser och ibland kan bettingsidorna välja att ha fler än två eller tre platser. H2H, eller head to head, är helt enkelt ett matchspel mellan två hästar- Först i mål av de två vinner. Detsamma gäller Trippel H2H som är ett matchbet mellan tre hästar. Här på vår sajt hittar du rekar på vinnare och plats eller någon av de andra marknaderna varje dag.

Vilka spelbolag erbjuder fasta odds på trav?

Idag finns det ett flertal olika spelbolag som erbjuder fasta odds på svenskt och utländskt trav. Fasta odds innebär att du får det odds som gäller vid det tillfälle du lämnar in ditt spel. Det enda som kan justera oddset är om hästar stryks via regel 4. I övrigt vet du exakt vilket odds du får vilket inte gäller då du bettar hos bolag som erbjuder poolspel där du spelar i en pott mot andra människor och inte mot bettingsidan. Fasta odds är något som växer i popularitet och som allt fler travintresserade upptäckt och föredrar. Det är skönt att veta exakt vilket odds man får då man bettar och vi rekar bara spel hos Sveriges bästa bettingsidor.

V75 speltips och de vanligaste trav-spelen 

Det i särklass mest populära spelet på hästar och travsport är V75. Här gäller det att tippa vinnaren i sju olika lopp och det är utdelning på fem, sex och sju rätt. Har du tur kan du vinna miljoner och det avgörs oftast på lördagar. Rekatochklart tar det här på största allvar och erbjuder V75-tips inför varje omgång. Andra populära betting-möjligheter är V86 där det gäller att tippa åtta lopp med utdelning på sex, sju eller åtta rätt. V86 körs oftast på onsdagar. V64 är ett spel för vardagar med sex lopp att tippa och det finn även GS75, V65, V5, V4, V3 med mera.

Bästa bonusarna för betting på trav

En stor fördel med att välja ett nytt spelbolag är att du oftast får en bonus vid det första bettingtillfället. Det här är något som du även kan utnyttja om du gillar att spela på trav och hästar. Så gott som alla bettingsidor som erbjuder betting på trav erbjuder även en bonus för nya kunder. Besök vår bonusguide där du hittar Sveriges bästa bettingbonusar för trav och annan sport. Välj sedan det erbjudande som passar dig bäst. Det finns insättningsbonusar, du kan dubbla och trippla din första insättning, du kan få olika gratisspel, vinstboost och oddsboost mm.

Långtidsspel och vinnarodds på Elitloppet och stora lopp

Något som blivit allt mer populärt de senaste åren är att spela i förtid på de större loppen. Så kallade långtidsspel på trav. Det kan gälla att spela på vem som vinner Elitloppet, vilken häst som vinner derbyt eller kriteriet eller spela vinnare på vem som vinner Prix d Amerique eller andra populära insatslopp som Breeders Crown, E3 och så vidare. De flesta stora lopp ingår i något som heter Dagens Dubbel. Det är de två sista loppen eller avdelningarna inom de stora streckspelen och vi erbjuder självklart gratis DD tips då de stora loppen ingår i dessa bettingformer. Det som utmärker dessa bets är att du kan få höga odds men du får inte tillbaka insatsen om den häst du bettat på inte kommer till start. Så det finns även en risk med att spela långtidsspel på trav för tidigt.