V64 hämtar vi på från Åby på torsdagskvällen. Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll och det är i den sjätte avdelningen, 6 Nugget Zon.

V64-tips Åby Torsdag 10/3
v64-1 2,8
v64-2 1,2,4,10
v64-3 4,6,7,8,9,10
v64-4 2,5,8,9
v64-5 2,3,5,6
v64-6 6 Nugget Zon

768x 1kr = 768kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 10/3
DD-1 2,3,5,6
DD-2 6 Nugget Zon

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
8 Bedas Love är ett fyraårigt sto som kommit igång något sent men har å andra sidan visat upp fint kunnande. På sina sex framträdanden på tävlingsovalen har tre slutat med seger och två med en andraplats. Formen är bra inför ikväll och utgångsläget med springspår på tillägg är spännande. Dessutom är det anmält barfota runt om vilket är första gången och vi vet sedan tidigare vilken effekt detta kan ha på Love You avkommor. Med en någorlunda bra start kan Bedas Love köra sig hela vägen till ledningen här och i den positionen kommer hon sen bli svårslagen.

Främsta motbudet är 2 Machi som är jämn och säker i sina prestationer. I den senaste starten blev det visserligen en startgalopp, men hon är normalt travsäker och visade även form efter galoppen. Klockan stannade på 14,5 i 1900m. Att det nu blivit en liten paus inför kvällens start ser jag som positivt för denna typen av unghäst. Machi har nu med ännu mer träning i kroppen hunnit mogna och fortsätta ta steg i sin utveckling inför ikväll.

Min Vinnare: 8 Bedas Love
Spets efter 500: 8 Bedas Love
Skrällen:
Rankingen: A: 8 B 2,7,6,1,5 C 3,4

V64-2 2140m auto
Ola Samuelssons treåring 2 Roman Tile visade upp i 14,2 i 1400m efter galopp i sin tävlingsdebut och i den senaste starten vann man på bra sätt från dödens. Detta är en individ för årgångsloppen under 2022 om han fortsätter utvecklas. Utgångsläget ikväll är perfekt men det gäller att ha koll på provstarten bakom bilen inför tävlingarna då det är debut över auto ikväll. Förstahästen i loppet men jag kommer gardera.

10 Veams Mynta gör ikväll en spännande debut för Dennis Palmqvist. Hästen är obesegrad felfri och har tagit båda sina segrarna från ledningen. En position man visserligen kommer få svårt att nå ikväll men skulle det klaffa med positionerna ikväll är känslan att Veams Mynta ska fungera bra bakifrån också. Detta är en bra häst i grunden och duger bra för kvällens lopp.

Nämner även skrällen 4 Gambino D.K. som inte är helt att lita på men besitter bra fart inom sig. Skulle Ken Ecce få runt Gambino D.K. felfritt ikväll så ska han inte nonchaleras nu med balansförändring.

Min Vinnare: 2 Roman Tile
Spets efter 500: 2 Roman Tile
Skrällen: 4 Gambino D.K.
Rankingen: A: 2 B 10,4,1,7,9,6 C 3,5

V64-3 2140m volt
9 Quantum Roc är härdad i tuffa sällskap och är van att tävla på V75. Ikväll går man ner i klass och kommer med bra form. I den senaste starten gick han i mål med sparade krafter och att resultatraden är missvisande är något jag kan garantera. Trots 40m tillägg ikväll ska Quantum Roc ha goda chanser att kliva runt samtliga. Förstahäst.

4 Grace Gamble är ett fint sto som i den senaste starten satt långt ner i kön och fick trötta ben tillslut efter att fått harva på ute i spåren sista 700m. Formen är det dock inget fel på det visade Grace Gamble näst senast och skulle hon kunna smyga med här ikväll och spara speeden tillslut kan hon avsluta vasst. Det är dessutom anmält barfota runt om vilket känns spännande på förhand.

Nämner även 8 Julia Af Solnäs som precis som Quantum Roc är van att tampas i tuffare konkurrens. Skulle hon dessutom kunna lifta med i dennes rygg i loppet och få lite gratis den vägen kommer Julia Af Solnäs vara med när det ska göras upp om segern.

Min Vinnare: 9 Quantum Roc
Spets efter 500:
Skrällen:
Rankingen: A: 9,4 B 8,7,6,10,1,2 C 11,5,3

V64-4 2140m auto
5 Leroy Boko inledde karriären på ett imponerande sätt med tre raka segrar och har sedan efter det varit ute i tuffa lopp på slutet. I tävlingsdebuten avslutade visade Leroy Boko en häftig avslutning där klockan stannade på 10,5 sista 500m. Han kan öppna bra och är hittills obesegrad i ledningen. I den senaste starten fick han göra jobbet utvändigt om ledaren och var inte som bäst. Nu har Leroy Boko fått en längre träningsperiod i kroppen och bör gått framåt en hel del i sin utveckling men formen lär knappast vara på topp. Tittar man istället på ren grundkapacitet så ska Leroy Boko har bra chans att kliva runt samtliga trots allt. Förstahäst.

Framhåller även skrällen 8 After Work U.S. som är en spännande häst från USA. Han har inte riktigt fått till det i sina två inledande starter på svensk mark, men har samtidigt varit ute i tuffa lopp. För två starter sedan var han ute emot Asteroid och Cash Maker i Breeders Course. Nu har man inte startat sedan i November och formen är såklart svårbedömd. Men tränaren Helena Burman fuskar sällan med träningen och har allt som oftast sina hästar väl i ordning när de selas ut för start.

Nämner även 2 Diggers Fromheaven som är kvick iväg från start och är från ett bra utgångsläge garanterad ett bra lopp. Det är dessutom anmält barfota runt om vilket är spännande.

Min Vinnare: 5 Leroy Boko
Spets efter 500: 5 Leroy Boko
Skrällen: 8 After Work U.S.
Rankingen: A: 5 B 8,2,9,4,6 C 3,1

V64-5 1640m auto
5 Tom N’Jerrydiamant är en speedig sort som nu kommer med två raka segrar på svensk mark. I den senaste starten avslutade han vasst till en enkel seger och för två starter sedan vann han från ledningen från just bricka fem över kort distans,. Ikväll är man den troliga ledaren på nytt och väl i spets är Tom N’Jerrydiamant hästen att slå.

3 Roller Coaster Ås är även han kvick iväg från start och nu med lopp i kroppen lär formkurvan vara framflyttad till kvällens start. Skulle Roller Coaster Ås hitta positionen rygg på ledaren här är han garanterad ett bra lopp och fritt tillslut. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Nämner även 6 Cassiopeia som i den senaste starten gick i mål med sparade krafter trots en avslutnign via 09 sista 400m. Ikväll är det anmält barfota runt om vilket är spännande och till endast 6% är hon tidig vid gardering.

Min Vinnare: 5 Tom N’Jerrydiamant
Spets efter 500: 5 Tom N’Jerrydiamant
Skrällen: 6 Cassiopeia
Rankingen: A: 5 B 3,6,2,7,8,1 C 10,4,9

V64-6 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik på V64, 6 Nugget Zon. Detta är en individ näst gjort allt rätt hittills i karriären. Visserligen galopperade han bort en överlägsen seger i tävlingsdebuten men har efter det radat upp fem segrar och en andraplats. I den senaste starten fick Nugget Zon en position invändigt en bit ner i kön men avslutade sen mycket kvickt via Open-Stretch den sista biten. Ikväll är utgångsläget bra och det troliga är att Nugget Zon hittar till ledningen efter en bit och väl i den positionen ska det sen vara toppchans för seger. Spik.

Motbud
Främsta motbudet är 3 Take Me Sober som visade bra form i den senaste starten när han vann med minst möjlig marginal. Till kvällens start är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Från bricka tre är han garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt vid gardering.

Nämner även 2 Erik Youknow som stod för en positiv årsdebut senast och har nu ett lopp i kroppen vilket borde göra formkurvan gott. Erik Youknow är kvick iväg från start och är garanterad ett bra lopp från ett passande utgångsläge.

Min Vinnare: 6 Nugget Zon
Spets efter 500: 6 Nugget Zon
Skrällen: 3 Take Me Sober
Rankingen: A: 6 B 3,2,4,7,5,11 C 9,8,10,1

Lycka till
DrTrav