DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby 3/2

DrTrav - 3 Februari 2022 - 10:56

V64 hämtar vi från Åby denna torsdagskväll och min lösning på omgången finner ni nedan. Noterbart är att det på Åbytravet finns två spår med Open Stretch att tillgå över upploppet.

Jag spelar med två spikar ikväll, 3 King Of Greenwood i den första avdelningen och 5 Global Bodyguard i den femte avdelningen.

V64-tips Åby Torsdag 3/2
v64-1 3 King Of Greenwood
v64-2 1,2,4,7,9
v64-3 2,3,4,6,9
v64-4 2,4,5,6,7,8
v64-5 5 Global Bodyguard
v64-6 3,4,5,7

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 3/2
DD-1 5 Global Bodyguard
DD-2 3,4,5,7

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
Vi inleder med att spika favoriten 3 King Of Greenwood som ikväll startar med lämpliga förutsättningar. Detta är en individ som har höjt sig rejält sedan han kom till Per Henriksen och hade två raka segrar på kontot innan man i den senaste starten var ute på V75 och satt fast med gott om sparade krafter i mål. Vid segern för två starter sedan gick man 1.10 sista varvet över samma distans som ikväll. King Of Greenwood är kvick iväg från start och är den troliga ledare av loppet och med en form som fortsatt är bibehållen så kommer man bli tuff att plocka ner för övriga. Jag spikar.

Motbud
Skrällen är 2 Crank som har visat en del kunnande och som ikväll gör en spännande debut för Mimmi Elfstrand. Att formen är ett frågetecken är givet eftersom Crank inte startat på ett tag. Men skulle Mimmi förberett sitt nyförvärv väl inför kvällens uppgift så är han det givna motbudet från ett perfekt utgångsläge.

Min Vinnare: 3 King Of Greenwood
Spets efter 500: 3 King Of Greenwood
Skrällen: 2 Crank
Rankingen: A: 3 B 2,7,4 C 1,5,6

V64-2 2140m auto
2 Claire di Quattro kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, man vann då från ledningen efter att man själv hållit högt tempo hela vägen. Ikväll är utgångsläget än bättre och man är på nytt den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Skulle dessutom Gustav Johansson som sitter i vagnen få fuska bort en bit längs vägen är man också min vinnare här.

4 Air Space kommer med en formkurva som pekar upp, i den senaste starten gick man i mål med sparade krafter och står i min bok på tur för en seger snart. Utgångsläget är bra och till kvällens start är det anmält amerikansk vagn vilket är spännande och dessutom får man skickliga Simon Helm i vagnen. Givet streck vid gardering.

Nämner även 9 Vasco da Gama som har gjort det bra en längre tid och som i den senaste starten fick kröna det med efterlängtad seger. Från bricka nio ikväll måste man visserligen köras lite på chans och är beroende av lite tempo på loppet. Men skulle det klaffa någorlunda så ska inte Vasco da Gama nonchaleras.

Min Vinnare: 2 Claire di Quattro
Spets efter 500: 2 Claire di Quattro
Skrällen:
Rankingen: A: 2,4,9 B 1,7,6,8 C 5,3

V64-3 2140m auto
3 Global Compassion kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Senast tog man direkt hand om ledningen och vann sen i överlägsen stil med sparade krafter i mål. Global Compassion är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet på nytt och i den positionen har det hittills slutat med två segrar och en andraplats på tre försök. Stefan Persson som sitter i vagnen har ni lärt sig känna Global Compassion väl och väl i ledningen här blir man svårslagen.

Bakom favoriten framhåller jag 4 Stommens Lisa som i den senaste starten var nära segern efter att forcerat sig till ledningen med varvet kvar till mål. Även Stommens Lisa kan kliva iväg från start men att ta en längd sida vid sida om Global Compassion kommer inte ske. Men istället skulle Stommens Lisa smyga ner i rygg på favoriten och skulle sen vet om att det finns två extra spår att tillgå via Open-Stretch på upploppet. Skulle inte bli förvånad om hon speedar ner samtliga den vägen. Formen är på topp.

Nämner också 9 Princess Tile som visserligen inte startat sedan september och formen är svårbedömd. Men kunnande och fart finns i hästen som med rätt lopp ikväll kommer kunna avsluta kvickt den sista biten. Stall Untersteiner har sällan heller fuskat i träningen när det startar sina hästar.

Min Vinnare: 3 Global Compassion
Spets efter 500: 3 Global Compassion
Skrällen: 4 Stommens Lisa
Rankingen: A: 3 B 4,9,6,2,7 C 8,10,5,1

V64-4 2140m volt
5 Ariane Summit är en individ som brottats med en del stolpe ut på slutet. I de två senaste starterna har det varit krafter sparade i mål av olika anledningar. I den senaste starten blev man generad till galopp när upploppet väntade och gången före fastnade man i en trött rygg. Men formen är bra och skulle man ikväll istället få lite stolpe in är Ariane Summit en given segerkandidat i min bok.

2 Nashy Håleryd gör ikväll en spännande debut för Per Nordström och detta är en individ som visat upp bra kunnande i sin tidigare regi. Skulle Nashy Håleryd tagit ytterligare kliv i sin utveckling nu är detta en tjej som i högsta grad ska räknas som en segerkandidat ikväll. Utgångsläget är bra och Nashy Håleryd är garanterad ett bra lopp.

På tillägg vill jag lyfta fram 8 R.K.Queen som i den senaste starten visade form när hon vann genom att på kort speed plocka ner Cash And Carry på linjen. R.K.Queen trivs med rygglopp och skulle hon få lifta med här ikväll och spara speeden blir hon farlig tillslut.

Min Vinnare: 5 Ariane Summit
Spets efter 500: 1 Capuchin
Skrällen:
Rankingen: A: 5,2,8 B 7,4,6 C 1,3

V64-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 5 Global Bodyguard. I den senaste starten kanske han inte helt levde upp till sin fulla förmåga men innan det visade Global Bodyguard upp både fin inställning och kapacitet vid sina dubbla spets segrar. Han trivs som bäst när han får tugga på i den främre träffen och Stefan Persson känner hästen väl och kommer göra allt han kan för att hitta till ledningen från start. I min bok lyckas han med det och väl i ledningen är Global Bodyguard hästen att slå för övriga. Spik.

Motbud
7 My Story is True gjorde det klart bra som tvåa i den senaste starten. Gången före var man ute på V75 utan att räcka till. Men för tre starter sedan visade My Story is True upp hela sitt register när han vann åkandes från utvändigt om ledaren. Med en liknande prestation ikväll är man det givna motbudet till min spik.

Nämner även skrällen 6 Önas Quintus som kommer med formen på topp och är en utmanare i spetsstriden från start men även om jag inte är inne på att man kan eller vill köra i ledningen så kommer man kunna få en fin resa på innerspåret ikväll. Med Open-Stretch att tillgå över upploppet är man en kioskvältare som kan vara värd att plocka med om man garderar.

Min Vinnare: 5 Global Bodyguard
Spets efter 500: 5 Global Bodyguard
Skrällen: 6 Önas Quintus
Rankingen: A: 5 B 7,6,10,1,2,11 C 4,8,9,3

V64-6 1640m auto
4 Orkan von Haithabu har imponerat i sina tre starter på svensk mark. Han skrällvann för tre starter sedan och i de två efterföljande starterna har Orkan von Haithabu stått för rappa avslutningar utan att hinna fram till seger. Formen är på topp och utgångsläget är bra dessutom har Orkan von Haithabu för lite pengar på sig sett till hans kapacitet. Även om man i den senaste starten fick se sig besegrad av Natorp Bo som man även möter ikväll så är detta min förstahäst i loppet.

7 Natorp Bo är ytterligare en individ som hittat nya växlar i sin nuvarande regi. I den senaste starten öppnade han kvickt till ledningen och höll sen den positionen hela vägen och gick tillslut undan via 1.10 sista 500m. Ikväll är utgångsläget lite annorlunda vilket gör att han denna gången hamnar efter Orkan von Haithabu i rankingen. Men skulle man trots bricka sju kunna köra sig till spets från start så är det Per Nordströms travare på nytt. Givet streck på kupongen.

5 Amerindienne besitter kapacitet och kunnande som duger bra för klassen. Ikväll är det comeback efter ett uppehåll vilket gör formen svårbedömd men skulle Amerindienne vara väl förberedd inför uppgiften ikväll så finns kapacitet för att segerstrida.

Nämner även 3 FromHeaven Idzarda som är lite ojämn i prestationerna men när han presterar på topp håller han hög klass. Även om kort distans kanske inte är något plus så är man garanterad ett bra lopp ikväll och skulle de två ovan nämnda köra för mycket emot varandra så ska man inte räkna bort FromHeaven Idzarda till låg procent.

Min Vinnare: 4 Orkan von Haithabu
Spets efter 500:
Skrällen: 3 FromHeaven Idzarda
Rankingen: A: 4,7 B 5,3,6,10,1 C 9,2,11

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav