TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V64 Tips Åby Fredag 24 April

TravTipster - 20 April 2020 - 20:24

Härligt sport på V64 den här kvällen då samtliga avdelningar är uttagningslopp till Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal. Säsongens första storlopp för de fyraåriga travarna.

Här följer mina V64-tips inför Åby fredag 24 april. De tre främsta i varje lopp går vidare till final bland stona och de fyra främsta bland hingstarna. Finalerna körs 9 maj.

V64 Tips Åby Fredag 24/4
Avd 1: 1,3,4,5,6
Avd 2: 2,6,7,9,10
Avd 3: 2,3,4,5
Avd 4: 8 Ganga Bae
Avd 5: 2,3,4,5,6,9
Avd 6: 2 Upset Face

600 rader = 600 kronor
(Spelar endast med utdelning på 6 rätt)

DD Tips Åby Fredag 24/4
DD-1: 2,3,4,5,6,9
DD-2: 2 Upset Face

6 rader x 30 kr = 180 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet 888sport - LeoVegas

V64 TIPS ÅBY FREDAG 24 APRIL

V64-1: Drottning Silvias Pokal Kval 2140 A
Ett mycket fint lopp där hälften av hästarna var med i finalen av Oaks. Det största loppet för de treåriga stona ifjol. Tipsettan till 1 Diana Zet som vann nämnda Oaks. Hon kördes väldigt snällt och försiktigt i årsdebuten. Troligtvis med den här uppgiften i åtanke men hon såg i alla fall fin ut. Innerspår för en häst som inte har visat någon större startsnabbhet är dock ett frågetecken och jag vill gardera.

6 Mad Princess kvalade in till både finalen av Oaks och Breeders Crown ifjol. Kördes väldigt passivt i årsdebuten men hon spurtade bra då hon fick fritt. Kapacitet finns. 5 Dontlooseallmoney var trea bakom topphästarna Ganga Bae och Mascate Match senast. Hon har nu två lopp i kroppen och slutade trea i Oaks ifjol. Bäst på rulle.

3 Mellby Harissa vann direkt i årsdebuten senast och visade prov på ett stort kunnande de få gånger hon matchades i tuffa sällskap under fjolåret. Bra läge. 4 Golden Girl D.T. har inte varit som bäst i år men är startsnabb och visade hög kapacitet ifjol. Hon spurtade bra i finalen av Oaks efter att ha tvingats backa sist från spår åtta och även fått en konkurrent som tappade travet i knäet i sista sväng.

Min ranking avdelning 1:
1 Diana Zet
6 Mad Princess
5 Dontlooseallmoney
3 Mellby Harissa
4 Golden Girl D.T.

8 Schweppes
2 Sideslip
10 Digital Pro
9 Visual Condition
7 Scarlet Hello

V64-2: Kungapokalen Kval 2140 A
Kriterievinnaren 10 Power behöver ingen närmare presentation. Han är bästa hästen i det här loppet och en given tipsetta. Fungerar han fullt ut så vinner han. Men då han fick bakspår och inte uppträdde som bäst inför loppet i årsdebuten och inte heller var som bäst i slutet av fjolårssäsongen vill jag prova att gardera.

6 Criterion har lovat mycket men ännu inte riktigt blommat ut. Men med lopp i kroppen och barfota runt om leder han länge om man väljer det upplägget. Mycket startsnabb om han laddas. 9 Admiral As har mest mött enklare gäng men imponerat i dessa starter. Det ska bli intressant att se hur han står sig här.

7 Ubiquarian Face är urstark och kämpar alltid. Frågan är om han är tillräckligt snabb för att vinna över den här distansen mot det här motståndet och från det här läget. Jag tar med honom på kupongen. 2 Exodus Brick imponerade inte i årsdebuten men det är det här loppet de siktat på och han slutade trea i Kriteriet i september. Barfota runt om nu.

Min ranking avdelning 2:
10 Power
6 Criterion
9 Admiral As
7 Ubiquarian Face
2 Exodus Brick

8 Click Bait
5 Taxi Out
4 Rackham
3 Knowledge’Em
1 Piteraq

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V64-3: Drottning Silvias Pokal Kval 2140 A
4 Golden Tricks är en intressant dam som tidigare tränades av Åke Svanstedt i USA. Hon galopperade bort sig direkt i Sverigedebuten och vi vet ännu inte om hon tycker om de svenska förutsättningarna. Skulle hon fungera räknas hon tidigt.

2 Global Amazone var heroisk i långa E3-finalen ifjol då hon fick tredjespår till dödens från spår åtta men ändå höll till tredjeplatsen. Mascate Match vann. Hon kvalade sedan in till korta E3-finalen men fick problem och har inte startat sedan dess. Såklart mycket svårbedömd då hon inte har startat sedan början av augusti men om hon är i ordning är hon bra nog att vinna det här racet.

3 Grande Diva Sisu är startsnabb och gick 10.4 från dödens på Sharp Dream i den senaste starten. Starka papper. 5 Amelie Grif såg inte rolig ut I Sverigecomebacken och galopperade. Men lopp i kroppen och barfota runt om nu.

Min ranking avdelning 3:
4 Golden Tricks
2 Global Amazone
3 Grande Diva Sisu
5 Amelie Grif

11 Waiting Hill Hall
7 Gobi Princess
1 Alpha K.
6 Residual Thrust
9 Iceland Radio
8 Digital Download
10 Briljant Sensation

V64-4: Drottning Silvias Pokal Kval 2140 A
8 Ganga Bae kom igång lite sent under treåringssäsongen men visade vid segern i Breeders Crown-finalen att hon är en topphäst. I år har hon börjat säsongen på bästa sätt med en mäktig spurt i årsdebuten och en imponerande seger från spets senast. Hon ser riktigt klassig ut och kan vara kullens drottning då säsongen summeras.

Spår åtta bakom bilen är aldrig roligt men jag tror att konkurrenterna har så stor respekt för Ganga Bae att hon släpps till spets efter en bit och sedan är det toppchans. Given spik.

Vill man gardera vann 3 Award Kronos ett försök till Oaks från spets. 5 No Limit Queen är kapabel och van tufft motstånd. Campo Bahias helsyster 2 American Hill ser läcker ut men är än så länge väldigt orutinerad. 1 Mahma Lane har ett gott rykte och ett perfekt läge.

Min ranking avdelning 4:
8 Ganga Bae
3 Award Kronos
5 No Limit Queen
2 American Hill
1 Mahma Lane
6 Dior Ima
9 Tonique
4 Unique Q.C.
7 Body Contact
10 Karibean Dreams
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V64-5: Kungapokalen Kval 2140 A
9 Global Adventure är en kulltopp som har tjänat över tre miljoner kronor. Han galopperade senast men visade vid andraplatserna i E3 och Breeders Crown att han duger mot de bästa. Tipsetta.

6 Ultion Face svarade för en mycket vass årsdebut då han vann enkelt på 12.6 full väg. Han gav ett mycket gott intryck och verkar ha utvecklats under vintern. Jag räknar med en offensiv styrning. 3 Tabasco C.D. imponerade stort senast då han spurtade ner ett hyfsat namnkunnigt gäng i ett Breeders Crown-försök. Trots att han blev störd i sista sväng.

4 Don Fanucci Zet har bara mött enklare gäng. Men han såg ut som en kejsare vid V75-segern senast. Tillräcklig kapacitet finns. 2 Gaylord Am är orutinerad men det var lite drag på honom ifjol i ett Kriterikval som vanns av Power. Han var då mer spelad än exempelvis Ultion Face men galopperade. Barfota runt om nu. 5 Osterc har inte alls fått till det i Sverige ännu. Galopp i debuten och senast stannade han till slut från andra ytter i ett lopp som vanns av Disco Volante. Han får dock en chans till.

Min ranking avdelning 5:
9 Global Adventure
6 Ultion Face
3 Tabasco C.D.
4 Don Fanucci Zet
2 Gaylord Am
5 Osterc

1 RedneckWoodland
7 Rally Hans
10 Take The A.Train
8 Surf’n Turf

V64-6: Kungapokalen Kval 2140 A
Vilket race! Topphästarna Green Manalishi, Upset Face och Aetos Kronos i samma uttagningslopp. Dessutom med utmanaren Gulfstream Am från bakspår.

Jag väljer att ta ställning och spika 2 Upset Face. Jag är inte säker på att han är den bästa hästen i det här loppet då säsongen summeras men jag tror att han är först i mål den här gången.

Upset Face visade skyhög kapacitet ifjol och såg mycket fin ut i årsdebuten senast då han slog Power. Även om det inte blev mycket till lopp. Den här gången tror jag det handlar om att ta spets direkt eller kanske mer troligt hålla jämna steg med Green Manalishi från start och sedan köra till spets efter en bit och ta över från någon av de utvändiga. Väl i spets tror jag att Upset Face som dessutom har ett lopp i kroppen jämfört med sina två värsta konkurrenter blir svårslagen. Och skulle det strula och om exempelvis Aetos Kronos är snabbare ut så finns det open stretch och en bonuschans på Åby. Enkelstreck.

1 Green Manalishi gör en fantastiskt intressant Sverigedebut. Han vann ett försök till Hambletonian och slutade femma i finalen så han är en absolut topphäst. Man ska inte räkna bort honom på något sätt men då han inte har startat sedan oktober och nyligen rest från USA med allt vad det innebär och nu lottades till ett innerspår bakom bilen blir det mycket nytt direkt. Då startbilen körs annorlunda i Sverige jämfört med USA. Dessutom debut över medeldistans. Han har bara startat på kort tidigare.

Green Manalishi visade att han kan öppna rätt bra från start ifjol men om han spetsar direkt från ett ganska svårt innerspår på Åby första gången han testar de här förutsättningarna i Sverige blir jag imponerad. Jag chansar på att han inte gör det och att han inte klarar att hålla spets.

5 Aetos Kronos vann tre miljonlopp ifjol och visade att han är en av kullens bästa hästar. Han kan öppna bra från start om han laddas men frågan är om Örjan Kihlström vågar och vill göra det efter allt strul under slutet av fjolårssäsongen. Det skulle förvåna mig även om det inte är uteslutet.

10 Gulfstream Am imponerade stort i årsdebuten och ser ut som en blivande stjärna. Dock helt andra förutsättningar den här gången med bakspår mot stentufft motstånd. Obesegrad felfri.

Min ranking avdelning 6:
2 Upset Face
1 Green Manalishi
5 Aetos Kronos
10 Gulfstream Am
8 Usain Töll
11 Gerry
3 Brake Cooling
4 Karat Band
9 Kinky Boots
6 Expensive
7 Will I Am

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet 888sport - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming