DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla Tisdag 3/3

DrTrav - 3 Mars 2020 - 12:39

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Axevalla med en Jackpot på 4,5 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 2 Vagabond Bi som har varit väldigt bra på sistone. Näst senast så spurtade han starkt fram till andraplatsen bakom Burning Man i ett V75 lopp på Åby. Det följde han upp med att kliva fram utvändigt om den ledande Uconn Grif på sista bortre långsidan och sedan så knäckte han sitt motstånd och stack undan till en klar seger med gott om krafter kvar. Bra läge nu men han är inget spetsbud och dessutom är distansen nu lite i kortaste laget men han är stark så jag tror han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 2.10 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Axevalla Tisdag 3/3
V64-1 6,7,10
V64-2 1,2,7,9,11
V64-3 2,3,4,6,8
V64-4 2,6,7,10,12
V64-5 2 Vagabond Bi
V64-6 6,7

750 rader x 1 = 750 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Axevalla Tisdag 3/3
DD1: 2,4
DD2: 6,7

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Bara Min har varit ute mot rätt tufft motstånd och kliver ner rejält i klass nu. Senast så satt hon fast med rubbet kvar in i det längsta innan hon avslutade mycket vasst men det räckte bara till en sjundeplats i ett V75 lopp som vanns av Velegance. Kan hon få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon bli svår att stå emot den sista biten så hon ska räknas tidigt här. Planen nu är att köra barfota runt meddelar Jan Henriksson, 6 Modern Love gick till attack från kön med 1100 meter kvar av loppet och svepte till spets in i sista sväng och segrade sedan i en överlägsen stil för tre starter sedan. Kan hon göra om något liknande här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

10 Stella Pona var ute i ett V75 lopp på Mantorp senast där det slutade med en sjundeplats. Hon klev då iväg bra i den första starten men den blåstes av och i den andra så öppnade hon inte lika bra och hamnade långt bak. Med en lyckad start borde hon kunna slinka ner i en vettig position och eventuellt i ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon vara långt framme här. Dödens trivs hon inte i så den positionen vill man undvika så klaffar det med löpningsförloppet så kan hon bli att räkna med här, 3 Janai tror en del på här men hon återkommer efter en tids frånvaro så formen är ett frågetecken även om Stefan P Petterson meddelar att hon har tränat på bra och att hon är väl förberedd inför comebacken här så får hon inte plats på systemet.

Min Vinnare: 7 Bara Min
Spets efter 500m: 10 Stella Pona
Skrällen: 5 Dallas As
Ranking: A 7 B 6,10,3,5,9,4 C 1,2,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Smekeruds Bazinga fick ett lopp i vinnarhålet innan han tog sig loss i den sista kurvan och avslutade sedan klart bra men fick inte tag i Sten Åke som var först i mål så han fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Nu förstärks Brioni avkomman med Carl Johan Jepson i vagnen och kan han hitta ner i ett vettigt slagläge från springspåret här så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här, 11 Fredric Palema är troligen bästa hästen i fältet men han har varit borta ett litet tag och har dessutom ett lurigt startspår över kort distans. Kan Mikael J Andersson servera honom en fin löpning så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet. Han är dock betydligt vassare utan skor så det hade ju varit att föredra här.

2 Epsom var mycket duktig vid vinsten på Färjestad för tre starter sedan. Därefter blev hon för pigg i början i ett V75-lopp och slutade oplacerad men senast så hängde hon på klart godkänt till andraplatsen bakom Maestro Crowe. Klarar hon andraspåret i volten så kan hon få en fin resa i den främre träffen och då kan det räcka en bit här, 9 Memento Vivere hamnade långt bak men hon gick sedan en plusbetonad avslutning senast även om hon inte nådde vinnande Goutte De Pluie utan hon fick nöja sig med andraplatsen. Kan hon få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten, 1 Sugar Man blev fast med lite krafter sparade senast och hade troligen varit längre fram med en lucka. Nu har han läge för ledningen över en passande distans och det är en position han har tagit tre av sina fyra tidigare segrar från så skulle han få strypa tempot där framme i täten så kan han rinna undan till seger.

Min Vinnare: 7 Smekeruds Bazinga
Spets efter 500m: 1 Sugar Man
Skrällen: 1 Sugar Man
Ranking: A 7,11 B 2,9,1,8,5,3 C 10,4,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Centurion A.T.M:s och Sebastian K:s B-tränarserie 2020 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Warpaint satt en bit ner i kön innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så var hon först i mål för tre starter sedan. Efter det så höll hon godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Clean Cash och senast så slutade det med en tidig galopp. Med endast två motståndare på startvolten så borde Thomas Dalborg kunna hitta en bra position i den främre träffen och då kan hon blanda sig i segerstriden här, 2 Bazinga Cheri är trög och oinspirerad i ryggar så nu tror jag att man laddar mot ledningen och kommer hon till spets smärtfritt så kan hon bli svår att fånga in. Det blir troligen barfota fram den här gången vilket är en fördel.

4 Herakles har sett väldigt formstark ut på sistone. Han har avslutat starkt i sina två senaste starter fast innerspåret på tilläggsvolten är inte optimalt men kan Lennart Svensson hitta loss i god tid före mål så har han en härlig spurt att ta till och då kan det vara läge för en efterlängtad seger, 8 Adamant galopperade bort sina möjligheter på sista bortre långsidan näst senast. Gången efter det så var han ute i ett montélopp och då blev det seger efter att han tryckt sig till ledningen på den sista bortre långsidan. Nu är han tillbaka i sulkylopp men det har fungerat väl tidigare så kan André Eklundh ge honom ett bra lopp så kan han duga en bit mot det här gänget, 6 Cuarto Käbb höll farten okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Idreamicanfly senast. Löser det sig med positionerna så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 3 Warpaint
Spets efter 500m: 2 Bazinga Cheri
Skrällen: 2 Bazinga Cheri
Ranking: A 3,2 B 4,8,6,9,10,7,1,12 C 11,13,14
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 No Limit La Ma är inte att lita på men han skötte sig senast och då klev han fram utvändigt om den ledande Gladiator D'Am med dryga varvet kvar till mål och via en stark avslutning så fångade han in ledaren precis på linjen till seger. Kan André Eklundh servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska han ska räknas tidigt här, 2 Ready Doc har tre segrar på åtta starter så här långt och han har verkligen imponerat vid vinsterna. Senast så slutade det med ett galoppmisslyckande så han är inte helt stabil men kan han hålla ordning på benen här så har han gott kunnande och kan då duga en bit mot det här gänget. Jörgen S Eriksson meddelar att han kommer testa en huva på honom den här gången och det kanske kan få honom att hålla sig lugnare.

10 Scary Montreal gjorde det bra vid vinsten näst senast. Senast så hamnade han långt bak men fullföljde ändå klart godkänt till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Svempa Laday. Kan Johan A Nilsson få gå med i en bra rygg under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten, 6 Akbar fick bestämma i ledningen och han vann sedan från den positionen för tre starter sedan. Han är kvick den första biten så kan han komma till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 12 Newlight Coger kom med en bra avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Love Runs Out senast. Blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så biter hans spurt bra till slut.

Min Vinnare: 7 No Limit La Ma
Spets efter 500m: 6 Akbar
Skrällen: 12 Newlight Coger
Ranking: A 7,2 B 10,6,12,1,11,3 C 8,4,5,9
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Vagabond Bi som har varit väldigt bra på sistone. Näst senast så spurtade han starkt fram till andraplatsen bakom Burning Man i ett V75 lopp på Åby. Det följde han upp med att kliva fram utvändigt om den ledande Uconn Grif på sista bortre långsidan och sedan så knäckte han sitt motstånd och stack undan till en klar seger med gott om krafter kvar. Bra läge nu men han är inget spetsbud och dessutom är distansen nu lite i kortaste laget men han är stark så jag tror han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan nummer 4 Uconn Grif som fick se sig besegrad av min spik senast vara tänkbar. Han är lite snabbare iväg än sin värsta konkurrent så här tror jag det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Troligen barfota fram nu kan ge ytterligare en växel jämfört mot senast, 11 Athos Race kommer från en seger. Han är inte helt att lita på men felfri nu så kan han bli farlig om Åke Lindblom kan få gå med i en vettig rygg fram till upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Vagabond Bi
Spets efter 500m: 4 Uconn Grif
Skrällen: 7 Viking's Topline
Ranking: A 2 B 4,11,7,8,6,3 C 9,10,5,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 6 Tyson Dimanche har varit borta ett bra tag för han blev sjuk efter senaste starten. Han har gott kunnande när han tävlar på topp och när han nu kommer ut igen så tror jag han är väl förberedd till den här starten och löser det sig med positionerna så kan han bli farlig direkt i comebacken. Han är dock vassare på barfotabalansen så skor nu är ingen fördel, 7 Cayucos har varit ute på V75 spelet i de tre senaste starterna och han har gjort det rätt bra även om det inte har räckt till någon seger. För fyra starter sedan drog han till ledningen med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så drog han undan till en överlägsen vinst. Här meddelar Jan Henriksson att han kommer jag att ladda mot spets och skulle han komma till ledningen smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. I ledningen så har han travat två gånger tidigare och han har vunnit båda dessa. Troligen barfota runt om nu vilket skulle vara en fördel även om han fungerat bra med skor på slutet.

Vid ytterligare gardering kan 11 Bordeaux Doc som årsdebuterade på bästa vis senast när han plockade ner sitt motstånd till seger vara tänkbar. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten men utgångsläget här är inte till hans fördel för han är vassare när han får vara med där framme men med lite klaff och hjälp med tempot så kan det räcka en bit mot det här gänget men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Tyson Dimanche
Spets efter 500m: 7 Cayucos
Skrällen: 3 Fullpoint
Ranking: A 6,7 B 11,1,3,2,8 C 5,4,10,9
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
13:30  Brighton - Man United
Fotboll - Premier League - ö 23,5 fri
1.66
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
18:30  WBA - Chelsea
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1.5
2.08
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Burnley - Southampton
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp +0,5
1.65
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
16:00  Atletico Madrid - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
2.60
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
20:45  Roma - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Barcelona - Villarreal
Fotboll - La Liga - Ö2,5 & BLGM
1.83
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.0
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  Powerplay Tips Lördag 26/9
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 26/9 2020
Insats: 162 kr - Aston
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming