DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla Tisdag 7/4

DrTrav - 7 April 2020 - 12:11

Det är V64 tävlingar ifrån Axevalla ikväll med en Jackpot på 7 miljoner kronor och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 9 Around The World som tog karriärens första seger efter en vass avslutning näst senast på just Axevalla och senast på Åby så mötte han tuffare motstånd men hängde ändå på rätt bra till femteplatsen i ett V86 lopp där Alpha K. drog det längsta strået. Han har galopperat en del tidigare och han är inte så snabb så han kan nog inte dra någon större fördel av springspåret här men kommer Henna Halme som kör hästen ner i en någorlunda vettig position så tror jag han har god chans att runda det här gänget till seger. Vinnarodds 8.00 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V64 Tips Axevalla Tisdag 7/4
V64-1 1,2,5,7,8
V64-2 2,4,7,10,15
V64-3 2,6,10
V64-4 9 Around The World
V64-5 4,7
V64-6 1,2,3,7

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Axevalla Tisdag 7/4
DD1: 4,7
DD2: 1,2

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Undigious Diamant gjorde några riktigt bra lopp i Peter Untersteiners regi ifjol. Han har fått mycket träning under vintern så man tror från stallet att han kommer att göra en bra insats direkt i comebacken här fast han är inte att lita på men i ett felfritt lopp här så lever han mycket på sin styrka så han tål att göra en del grovjobb på egen hand så han ska räknas tidigt här, 5 Rally Gunnar gjorde tredje starten för Ulf Stenströmer senast och då kom den första segern. Han fick ett bra lopp i andra utvändigt innan han vreds ut till attack med halvvarvet kvar till mål då och han hade då den bästa farten och plockade ner den ledande Vulcano N.P. och höll även undan för övriga ekipage till seger. Nu tar Björn Goop plats bakom hästen för första gången och kan han få gå med i en bra rygg innan han sätter in slutstöten så kan det räcka till en fin placering på nytt.

8 Yukon Bay satt en bit ner i kön men kom med en stark avslutning och fångade in Tullibardine Boe den sista biten till seger näst senast. Gången efter det så satt han fast med sparade krafter i ett V75 lopp på Halmstad som vanns av Global Woodstock. Kan Carl Johan Jepson servera honom en fin löpning så har han en vass avslutning att ta till och kan då bli farlig den sista biten, 1 Iwan Boko kom helt fel på det från start senast och fick backa sist och utgick sedan. Intressant utgångsläge nu så med en fin smygare på innerspår och en eventuell lucka till slut så kan han överraska här, 2 Hasty Helene gjorde ett rätt bra lopp när hon slutade sexa i ett V75 lopp på Halmstad som vanns av Global Woodstock senast. Här sitter hon bra till i andraspår omgående och med en fin resa i den främre träffen här så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 7 Undigious Diamant
Spets efter 500m: 6 Tourzo
Skrällen: 1 Iwan Boko
Ranking: A 7,5 B 8,1,2 C 9,4,6,10,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Centurion A.T.M:s och Sebastian K:s B-tränarserie 2020 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 15 Cuarto Käbb hade gjort flera bra prestationer innan han fick full utdelning senast. Han kom då med en mycket vass avslutning och fångade in The Lucky One som hade greppet precis på linjen till seger. 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten nu är inte det lättaste och det kan bli många hästar att runda ute i spåren men klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli svår att stå emot den sista biten så trots utgångsläget nu så ska han räknas tidigt här, 10 Run And Repeat avslutade fjolåret med seger och har nu hunnit med två starter för sin nya tränare Hanna Lähdekorpi. Han gick bra som trea i ett lopp som vanns av Dario Sotto näst senast men gången efter det så var han betydligt sämre och slutade oplacerad. Efter den insatsen så har han inte startat på drygt två månader men lever han upp till sitt kunnande här så kan han bli att räkna med här.

2 Ellami Pride har aldrig varit topp tre efter 22 starter hittills. Nu förstärks hon med Björn Goop i vagnen för första gången och med endast en motståndare på startvolten så tror jag det kan bli tidig ledning och skulle hon få bestämma som hon vill där framme i spets så kan det räcka en bit här, 4 Sharifah har gjort det okej under sadel på sistone. Kan Carl Johan Jepson som kör hästen för första gången nu få till en bra styrning så kan hon smälla till med en överraskning här, 7 Bear My Prince väntar fortfarande på karriärens första seger. Med lite klaff och bra tempo på loppet så kanske den kan komma här.

Min Vinnare: 15 Cuarto Käbb
Spets efter 500m: 2 Ellami Pride
Skrällen: 4 Sharifah
Ranking: A 15 B 10,2,4,7,8,9,12 C 6,13,14,5,1,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Newlight Coger var utan chans och galopperade bort sig med halvvarvet kvar till mål vid sitt senaste besök på Axevalla. Efter den insatsen så har han varit struken för hälta men nu jobbar han på bra igen och känns fin meddelar man från stallet. Han har en vass spurt att ta till och är intressant med Björn Goop i vagnen nu så får han ett passande lopp så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här.

2 Conrads Diderot har galopperat i två av de tre senaste loppen men näst senast så skötte han sig och då gick han en godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Starbec's A. To Z. Nerstruken till innerspår och han är inte jättesnabb iväg så innerspåret kan bli en fälla men om Mikael J Andersson som kör hästen för första gången nu kan hitta loss i god tid före mål så kan han utmana om en framskjuten placering här. Första barfota runt om nu är intressant, 6 No Limit La Ma har väldigt nära till galoppen men han skötte sig för tre starter sedan och via en stark avslutning då så fångade han in ledaren till seger precis på linjen. Kan André Eklundh se till att hålla honom i rätt gångart så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 10 Newlight Coger
Spets efter 500m: 5 Rockabilly Rebel
Skrällen: 2 Conrads Diderot
Ranking: A 10 B 2,6,9,4 C 11,3,5,7,8,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Around The World som tog karriärens första seger efter en vass avslutning näst senast på just Axevalla och senast på Åby så mötte han tuffare motstånd men hängde ändå på rätt bra till femteplatsen i ett V86 lopp där Alpha K. drog det längsta strået. Han har galopperat en del tidigare och han är inte så snabb så han kan nog inte dra någon större fördel av springspåret här men kommer Henna Halme som kör hästen ner i en någorlunda vettig position så tror jag han har god chans att runda det här gänget till seger.

Vid gardering kan 4 Full Metal Jacket som travade en stor del av loppet i ledningen senast men han fick ge sig kort före mål när Nymo och Matteo tog sig förbi så han fick nöja sig med tredjeplatsen då vara tänkbar. Innerspår på tilläggsvolten nu men han kan öppna rätt så vettigt så André Eklundh kan nog ta sig loss efter en bit och med endast två motståndare på startvolten så kanske han provar mot spets när tillfälle ges och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här, 11 Go All Night är jämn och säker. Senast så var han ute i ett litet fält på Halmstad och då satt han i rygg på den ledande Umami Face men när denne slog på en galopp i slutsvängen så fick han ledningen gratis och från spets så höll han bra men det var tre hästar på linje i mål och han fick nöja sig med andraplatsen bakom Filip Winner som satte nosen först. Kan Bo Falsig servera honom en passande löpning så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Around The World
Spets efter 500m: 3 Cornelia Teemer
Skrällen: 11 Go All Night
Ranking: A 9 B 4,11,10,13,14,12,5,3,8 C 6,2,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Mack Dragan har gjort två starter efter en tids frånvaro. Näst senast så tog han över ledningen efter 700 meter och höll undan till en knapp seger från den positionen. Senast på Åby fick han inte alls till det och gjorde bort sig med en tidig galopp. Han är uppkollad efter senast och man hittade inga fel på honom. Han gick barfota runt om senast men nu blir det åter barfota fram som vid vinsten näst senast. Han är rätt kvick iväg ur volten så från innerspåret här så borde Carl Johan Jepson kunna ta sig loss i ett tidigt skede så kan han sitta i ett bra slagläge när det ska avgöras så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

4 Hobby De L'iton var senast ute i Klass I finalen på Solvalla i början av februari. Han fick då ett lopp i rygg på den ledande Devs Dragon men när denne mycket märkligt galopperade på upploppet så var han nära segern men Atik D.L. som travade i dödens satte nosen först i mål då. Han har efter det varit struken för en halsinfektion men när han nu kommer ut i comeback så tror jag han är väl förberedd och han är rätt kvick iväg ur volten och med nummer fem struken så finns det mer plats i volten och kommer han till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Puccy Italia kom med en vass avslutning och fångade in Maze Runner till seger senast. Veijo Heiskanen menar att han har aldrig varit bättre än vad han är nu så kan han få ett bra lopp så kan han bli farlig den sista biten men han får ändå ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Mack Dragan
Spets efter 500m: 4 Hobby De L'iton
Skrällen: 9 Puccy Italia
Ranking: A 7,4 B 9,1,8,6,10 C 2,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Corleone D.K. var riktigt fin när han vann ett GS75-lopp på Axevalla näst senast efter att ha tagit över ledningen med varvet kvar till mål. Gången efter det i Klass I finalen på Solvalla så galopperade han i ett tidigt skede och då var den dagen förstörd. Felfri nu från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då vara med och utmana om segern på nytt, 1 Ottens Dibaba var bedrövligt dålig senast men det fanns förklaringar till den sämre prestationen meddelar Magnus Jakobsson. Hon är kvick ut och är spetsfavoriten här och slipper hon att utstå alltför hård press under vägen i ledningen så kan hon rinna undan till seger. Nu blir det barfota runt om vilket är en fördel och dessutom även norskt huvudlag för första gången och det kan ha en god effekt här.

3 It's Time fick bestämma i ledningen men fick ge sig precis på linjen när Maple Hill's Eto'o tog sig förbi till seger senast. Efter den insatsen så har han blivit behandlad och har stått över lite så det är knappast tal om någon toppform nu men han är väldigt startsnabb så här borde han kunna ramla ner i en vettig position och då kan han vara med och kriga om en framskjuten placering här, 7 J.H.Respons var riktigt bra i ett par starter i november ifjol. Nu återkommer han efter ett par månaders frånvaro så det är osäkert hur formen är men får han ett bra lopp och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han dra nytta av det till slut och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Corleone D.K.
Spets efter 500m: 1 Ottens Dibaba
Skrällen: 7 J.H.Respons
Ranking: A 2,1 B 3,7,4,8,6,9,10 C 12,5,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming