DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bergsåker Fredag 17/1

DrTrav - 17 Januari 2020 - 14:41

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Bergsåker med en SuperJackpot på 9 miljoner och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 12 Vårbusan som vann säkert från ledningen efter att ha kört sig till spets med 1500 meter kvar av loppet näst senast. Gången efter det så gjorde hon en stark insats som tvåa bakom en så bra häst som Buska Blyg. Här möter hon ett överkomligt motstånd men bakspår på kort distans kan ställa till en del men det tror jag att Mats E Djuse som kör hästen löser och blir det inte för långt fram så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

V64-1 3,6,8,9,10
V64-2 1,2,9,10
V64-3 1,10,12
V64-4 12 Vårbusan
V64-5 1,2,5,6,10
V64-6 5,6

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,5,6,10
DD2: 5 Order By Box

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Double Night gjorde comeback efter lång frånvaro senast och fastnade då med sparade krafter. Här har han springspår på tilläggsvolten så med en lyckad start här så borde han kunna komma rätt så vettigt på det och då kan han blanda sig i segerstriden här, 3 True Gift har fyra raka galopper i raden. Han har tagit sina tidigare vinster från ledningen så felfri nu så kan det bli tidig ledning här med endast två motståndare på startvolten och skulle så bli fallet så kan Ulf Ohlsson som kör hästen leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Indine Keeper höll bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Payet från utvändigt ledaren i comebacken näst senast. Gången efter det så blev det en galopp i startrusningen men hon kan ha varit för lätt balanserad då så nu blir det järnskor bak. Hon är kvick iväg så om Emilia Leo som kör hästen kan få en bra start så kan hon få en fin resa i den främre träffen och löser det sig med positionerna så kan hon utmana om en framskjuten placering här. Senast hade hon goggles men nu blir det troligen ett helstängt huvudlag och även första gången med rycktussar meddelar man från stallet, 8 Yayas Nova Sansa är jämn och säker och hon höll farten bra till andraplatsen i ett lopp som vanns Payet senast. Kan hon få smyga med i en vettig rygg och om hon kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 10 Double Night
Spets efter 500m: 3 True Gift
Skrällen: 6 Neverstop Cheri
Ranking: A 10,3 B 9,8,6,1,5,2 C 4,7,11,12,14,13
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Shut Up And Dance ströks inför en tilltänkt start under julhelgen för feber men har nu årsdebuten avklarad. Han svarade för ett rejält slutvarv då när han kördes fram utvändigt ledaren och var då inte så långt ifrån segern även om han inte var helt klockren i travet. Han gick för tungt balanserad då så nu kommer han att lättas i balansen till den här starten och sköter han sig så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här, 1 O.P.'s Fantastic var knappt slagen från ledningen näst senast. Nu återkommer han efter en tids frånvaro så formen nu är ett frågetecken men om Ulf Ohlsson kan få en bra start här så kan det bli en fin löpning i den främre träffen så med en lucka till slut så kan han utmana om en framskjuten placering.

2 Sugar Beans har två lopp i kroppen nu för han har gjort två starter i ny regi för Daniel Wäjersten. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra på det i andraspår omgående och slipper han att göra alltför mycket grovjobb på egen hand så kan han dyka upp i segerstriden här, 9 Dragon Mearas har hunnit bli sju år nu men har bara gjort tre starter i karriären. Han har ännu ingen seger men han har inte varit sämre än trea i mål och kan Jonas Edlund som kör hästen få till en vettig styrning här så kan det vara läge för den första vinsten.

Min Vinnare: 10 Shut Up And Dance
Spets efter 500m: 4 Castor Troy
Skrällen: 8 Bus
Ranking: A 10,1 B 2,9,5,8,11,12 C 3,4,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Positiva Kickens Ungdomsserie över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Redhot Tap Dancer avgjorde till en säker seger efter en fin löpning i andra ytter senast. Han kan öppna bra men det är inte säkert att han kan hålla ut alla hästar utvändigt men om han skulle misslyckas med det så tror jag han kan ta över ledningen i ett andra skede så här kan det bli tidig ledning och kan han komma till spets smärtfritt så kan han bli svårfångad från ledningen. Skulle han bli fast invändigt så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

10 Merritt kom med två raka segrar inför den senaste starten. Han gavs då en tung slutrunda utvändigt ledaren i ett stayerlopp och hade bara tuffa trion Bowling Triple X. samt Arch Lane och Kalashnikov före sig i mål. Nu är det klart enklare motstånd och kan Olle Wäjersten som kör hästen få till en bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden igen, 12 No April Fool har ett jobbigt läge men han visade gryende form som tvåa i ett lopp som vanns av I.T.Inventor senast. Kan han få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och är då intressant till en låg procent på spelet. Eventuellt blir det ett halvstängt huvudlag den här gången meddelar Nicklas Westerholm.

Min Vinnare: 1 Redhot Tap Dancer
Spets efter 500m: 1 Redhot Tap Dancer
Skrällen: 12 No April Fool
Ranking: A 1,10 B 12,7,11,4,6 C 2,3,8,5,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 12 Vårbusan som vann säkert från ledningen efter att ha kört sig till spets med 1500 meter kvar av loppet näst senast. Gången efter det så gjorde hon en stark insats som tvåa bakom en så bra häst som Buska Blyg. Här möter hon ett överkomligt motstånd men bakspår på kort distans kan ställa till en del men det tror jag att Mats E Djuse som kör hästen löser och blir det inte för långt fram så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 2 Hyttas Vrålsnabb som har startat sex gånger tidigare vara tänkbar. Fyra galopper och två vinster har det blivit hittills. De båda vinsterna är tagna från ledningen så här tror jag att Billy Svedlund gör ett försök att nå spets och kan han komma till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Paulas Prins har nu gjort två starter i sin nya regi och han var klart förbättrad vid segern senast. Med en fin start här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och då kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Vårbusan
Spets efter 500m: 2 Hyttas Vrålsnabb
Skrällen: 10 B.W.Anna
Ranking: A 12 B 2,4,6,7,10,8 C 5,1,11,9,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Knifetown Hall kördes fram utvändigt ledaren med 750 meter kvar av loppet och från den positionen avgjorde han på ett bra vis till seger för tre starter sedan. Han var sedan hårt betrodd i ett V75 lopp på nyårsafton men då var det inte riktigt något tryck i honom så han slutade oplacerad. Distansen nu är kanske i kortaste laget men om det klaffar med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 6 Overpaid gick fullt godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Betting King efter en tids frånvaro senast. Nu blir det tätare starter så med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången. Han är kvick iväg och passar på den korta distansen så kan han komma till ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Ulf Ohlsson upp nu är intressant.

1 Recall Rivner gjorde det bra när hon vann från ledningen näst senast. Gången efter det så gick hon godkänt som trea i ett lopp som vanns av Listas Alice. Skulle hon hålla upp ledningen eller få ett bra lopp i vinnarhålet här så kan det räcka långt här, 2 Mellby Hyacint har gjort tre starter för sin nuvarande tränare Marlene Näslund och hon blir allt bättre. Här sitter hon bra till i andraspår omgående och kan hon få spara speeden fram till upploppet så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 10 Knifetown Hall
Spets efter 500m: 6 Overpaid
Skrällen: 5 Granit Palema
Ranking: A 10,6 B 1,2,5,12,11,7 C 4,9,3,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Order By Box har två raka galopper vilket oroar en del och det var en framskjuten placering som gick upp i rök i ett V75 lopp på Bergsåker som vanns av Indra's Secret senast. Här kliver han ner en del i klass och felfri nu så kan han öppna rätt så hyggligt så med en fin löpning i den främre träffen så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet så han ska räknas tidigt här.

6 Tottenham var inte som bäst senast han startade och fick en paus på drygt två månader. Han tränar klart positivt igen fast formen är lite svårbedömd nu men han kan öppna bra så det är inte omöjligt att Ulf Ohlsson kan nå ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner men ledningen är inget måste för att han ska kunna blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 3 Variety Show som övertygade vid segern från ledningen senast vara tänkbar. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få ett bra lopp och kan då duga en bit mot det här gänget också men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Order By Box
Spets efter 500m: 3 Variety Show
Skrällen: 7 Livi Mistress
Ranking: A 5,6 B 3,11,10,15,9,8,13 C 2,14,4,12,7,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.95
21:00  Olympiakos - Omonia
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp +1,5
1.86
21:00  Gent - Dynamo Kiev
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
20:45  Lincoln - Liverpool
Fotboll - Engelska Ligacupen - 2 asian hcp -1,5
1.60
21:00  Bayern München - Sevilla
Fotboll - Supercupen - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 23/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 23/9
Insats: 840 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 23/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24 sep
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming