Återstart för V64-express denna fredagskväll och vi spelar om en JACKPOT på 5 Miljoner. Tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min. Spelstopp 20:30.

Omgången arrangeras av Bergsåker och Romme, min lösning finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll, 6 B.W.Rune i den första avdelningen och 9 Woodcutter i den tredje avdelningen.

V64-tips Bergsåker & Romme Fredag 29/4
v64-1 6 B.W.Rune
v64-2 1,2,3,4,7,8,9,10
v64-3 9 Woodcutter
v64-4 1,2,4,7,9,10,12,14
v64-5 2,3,5,8
v64-6 1,3,8

768 x 1kr = 768kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Bergsåker & Romme Fredag 29/4
DD-1 2,,3,5,8
DD-2 8 Västerbo Imtheman

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
6 B.W.Rune visade upp både form och bra kunnande senast, hann vann på bra sätt via 21,3 i 800m efter att fått göra en hel del jobb ute i spåren under slutvarvet. Nu med några lopp i kroppen bör även toppformen vara nära för Jan-Olov Perssons sjuåring. B.W.Rune står sig bra i klassen och besitter både styrka och speed. Han inte beroende av något speciellt lopp och nu när han slipper tampas mot de allra bästa ska han ses med god segerchans. Spik.

Motbud
4 Philip Ess är alltid en faktor med rätt lopp. Han kan avsluta mycket kvickt den sista biten för att vara ett kallblod och kommer dessutom med bra form. Kort distans är ett klart plus och med rätt smyglopp ikväll fäller han många den sista biten.

Nämner även 7 B.W.Sture som inte var som bäst i Norge senast, men kanske var det avsaknaden av körspö som spelade B.W.Sture ett spratt den gången. Innan det har han visat fin form och hittar han tillbaka till en bra prestation ikväll räcker han långt här.

Min Vinnare: 6 B.W.Rune
Spets efter 500m: 6 B.W.Rune
Skrällen: 4 Philip Ess
Ranking: A 6 B 4,7,1,5,8,2 C 3,9

V64-2 2140m auto
Draget i ett öppet lopp blir 2 Carelya. Detta är en individ som har lätt för att ta till galopp men de gånger hon sköter sig har Carelya visat sig besitta högt kunnande. För två starter sedan gjorde hon det bra som tvåa och då drog hon på i hårt tempo i spets och höll sen klart bra hela vägen in i mål. Ikväll är utgångsläget bra och hon körs av William Ekberg som är en rutinerad kusk för sammanhanget. Felfri avgång ikväll och tidig ledning så kommer de övriga att få kämpa för att ta sig förbi. Men det känns givet att gardera på V64.

7 Captain P.R. var för två starter sedan ute på V75 och avslutade då bra efter ett fint rygglopp. Captain P.R. kan öppna bra från start och när det dessutom är anmält barfota runt om för första gången så känns det spännande. Kommer man bara till bra från start ikväll kommer Captain P.R. bli att räkna med tillslut.

Framhåller även 1 Amour Dimanche som det blev helt fel för i årsdebuten senast, då blev man över i tredjespår och fick trava ute i spåren hela vägen. Nu laddar man om och från bricka ett är man garanterad att slippa harvandet ute i spåren från början. Amour Dimanche öppnar okej och kommer vara garanterad ett bra lopp. Presterar man som vid segern för tre starter sedan segerstrider han även ikväll.

Min Vinnare: 2 Carelya
Spets efter 500m: 2 Carelya / 7 Captain P.R.
Skrällen:
Ranking: A 2,7,1 B 4,10,8,9,3 C 11,6,5,12

V64-3 2640m auto
9 Woodcutter kommer med tre raka andraplatser på kontot, men ska trots detta inte stoppas in i facket för ickevinnare. I den senaste starten stod han för en rapp avlutning via 09,2 sista 700m och var då en häst som skrevs upp i boken för nästagångare. Med en en formkurva som pekar uppåt och med en liknande prestation som senast så kan det mycket väl vara så att Woodcutter äntligen får sätta nosen först över linjen ikväll. Jag tar ställning när procenten är tilltalande och spikar.

Motbud
1 General Norrgård har två segrar på tre starter för Daniel Wäjersten. Intrycksmässigt är detta en rejäl sort som gynnas av den längre distansen. Men frågan är vart man hamnar från start ikväll när det är debut med framspår bakom bilen? Den som lämna in sen bör därför hålla koll på bilprovstarten under tävlingsdagen. Känslan på förhand är ändå att han kommer bli över från start och behöver därför en del tur längs vägen från bricka ett.

Nämner även 3 Andtheraceisover som nu kommer med två raka segrar på kontot och verkar fått polletten att trilla ner. Även om det är tuffare emot denna gången ska han räknas tidigt vid felfri avgång.

Min Vinnare: 9 Woodcutter
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 9 B 1,3,10,4,7,11 C 8,2,5,6

V64-4 2640m volt
10 Wolt är van att möta tufft motstånd och satt fast i rygg på vinnaren Ängsbrage senast, luckan uppenbarade sig för sent för att kunna blanda sig i segerstriden men avslutningen var klart bra från Wolt. För två starter sedan satt man i ledningen efter 650m på V75 och vann sen på ett bra sätt. Formen är uppåt och ikväll får man skickliga Ulf Ohlsson i vagnen vilket ses som ett plus. Förstahäst.

Men man ska ha respekt för en felfri 1 Guli Fantom på start. Skulle Jörgen Westholms femåring hålla sig till rätt gångart hela vägen ikväll kommer han bli tuff att nå ikapp för övriga. Kapacitet och fart finns hos Guli Fantom som tävlar mot sig själv. Det har blivit för mycket galopper för min smak, men kapaciteten har han som räcka till seger och Guli Fantom har segrat trots galopp tidigare. Given vid gardering.

9 Lysjö Kasper har gjort bra lopp på slutet. Han har slutat före Guli Fantom i deras två tidigare möten. Men ikväll står man 20m sämre till vilket såklart ses som ett minus. Men skulle de två ovan nämnda komma bort på något sätt ikväll är Lysjö Kasper tidig där bakom.

Osäker på benen är även 4 Björkevarg. Men detta är en individ som besitter speed som få kan mäta sig med i loppet. Han har galopperat i sina tre senaste starten men sist han gick felfritt slutade det med seger. Då vann vann på 1.27,6 över 2640m. Till låg procent är Björkevarg en tänkbar skräll vid gardering.

Min Vinnare: 10 Wolt
Spets efter 500m: 1 Guli Fantom
Skrällen: 9 Lysjö Kasper
Ranking: A 10,1 B 9,4,7,14,2,12 C 6,13,3,,5,8,11

V64-5 2140m auto
3 G.K.Justus har varit ute i tuff lopp på slutet men gjort det bra. Senast blev det dock galopp men G.K.Justus är normalt sett säker på benen och gör alltid sitt i loppen. Han är van att tampas i silverdivisionen och har ikväll fått ett tilltalande utgångsläge. G.K.Justus är kvick iväg från start och kommer kunna få ett bra lopp. Ser man till hans kapacitet kommer man utmana om segern ikväll.

8 Xanthis de Roi är en V75 meriterad individ. I den senaste starten galopperade han visserligen bort en framskjuten placering men formen sitter där och blir det bara inte allt för tufft från bricka åtta ikväll känns Xanthis de Roi spännande. Han avslutar alltid bra och med tempo på loppet kommer han plocka många placeringar tillslut.

2 Huddlestone har visat en härlig utvecklingskurva på slutet. Inför den senaste starten som var en final på V75 hade han fyra raka segrar på kontot. Väl i finalen senast gjorde Huddlestone det klart bra som trea. Från bricka två ikväll är man garanterad ett bra lopp och måste räknas tidigt.

5 Easy Cash gjorde årsdebut senast och såg formstark ut före tävlingarna, men en galopp kort efter start förstörde den dagen. Men nu med ett lopp innanför västen lär formen vara framflyttad ikväll och med en normal prestation är detta en kapabel individ för klassen. Tidig på kupongen vid gardering.

Min Vinnare: 3 G.K.Justus
Spets efter 500m: 5 Easy Cash
Skrällen: 2 Huddlestone
Ranking: A 3,8,2 B 5,6,4,9 C 10,6,1

V64-6 2640m volt
8 Västerbo Imtheman gör ikväll en spännande comeback efter att inte ha startat sedan slutet av november. Detta är en individ som avslutade 2021 med två raka segrar på bra sätt. Västerbo Imtheman har presterat bra efter vila tidigare och distansen är heller inget bekymmer. Det är även anmält barfota runt om direkt, vilket är ett plus. Västerbo Imtheman är min vinnare trots att det är comeback nu.

3 Totte C.D. kommer med bra form och vann från ledningen över 2640m senast. Då var det barfota runt om och så blir det även ikväll. Hittar Totte C.D. till ledningen på nytt ikväll kommer han leda länge även här.

Nämner även 1 Hunting Widow som inte startat på ett tag nu och troligtvis är det ett mer snällare upplägg att vänta ikväll. Men Hunting Widow har segrat i tre av de fyra gångerna man gått i ledningen. Det är även anmält barfota runt om direkt vilket är ett plus. Skulle Hunting Widow vara väl förberedd inför uppgiften här ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 8 Västerbo Imtheman
Spets efter 500m:3 Totte C.D. / 1 Hunting Widow
Skrällen: 1 Hunting Widow
Ranking: A 8 B 3,1,4,10,7,11 C 5,2,9,6

Lycka till
DrTrav