V64-Express väntar ikväll. Tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min.

Omgången delas mellan Boden och Kalmar och min lösning finner ni nedan.
Jag spelar med en spik, 10 Maestro Crowe. i den fjärde avdelningen.

V64-tips Boden & Kalmar Fredag 28/10
v64-1 1,6,9,10,12
v64-2 2,3,5,9,11
v64-3 3,12
v64-4 10 Maestro Crowe.
v64-5 2,6
v64-6 1,2,5,6,9,10

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden & Kalmar Fredag 28/10
DD-1 2 Leave Your Sox On
DD-2 1,2,5,6,9,10

6 rader x 30kr = 180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
6 Torrent D'Inverne kommer med två raka segrar på kontot och ser ut att ha en spännande uppgift framöver sig ikväll. Han kan öppna rappt och med tanke på formen för dagen är detta min troliga ledare av loppet efter en bit. Väl i den positionen har båda segrarna på svensk mark tagits och får dessutom fuska bort lite av loppet ikväll kommer Torrent D'Invern bli tuff att ta sig förbi här.

12 Grappelli har visat bra kunnande för klassen men missgynnas ikväll av sitt utgångsläge. Skulle det dock lösa sig på ett bra sätt för Grappelli ikväll har en en vass avslutning att tillgå som kommer bita bra över upploppet här.

Nämner även 10 Ytowns Charmör som även han skulle gynnas om det blir bra tempo på loppet. Han har hårdhet från från tuffa lopp och med rätt resa ska Ytowns Charmör inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Torrent D'Inverne
Spets efter 500m: 6 Torrent D'Inverne
Skrällen: 12 Grappelli
Ranking: A 6 B 12,10,1,9,7,4,5 C 3,2,11,8

V64-2 2140m auto
3 Afish har nu gjort fyra starter för Linda Person, han inledde med att ta två segrar för henne. En av segrarna tog på rejält sätt från dödens och visade då högt kunnande. Nu har Afish inte startat på över fyra månader vilket gör formen svårbedömd. Men han har samtidigt presterat bra direkt efter uppehåll tidigare och från ett passande utgångsläge bakom bilen är han den troliga ledaren av loppet och i den positionen ska trots allt segerchansen vara bra.

9 Nightwatcher gjorde comeback efter efter ett kortare uppehåll senast, då avslutade man bra efter att fått ett passande rygglopp. Nu har man lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt. Dessutom har man pånytt chansen att få ett passande smyglopp ikväll. Med lite överpace på loppet så bjuds Nightwatcher in i matchen och kan avsluta rappt den sista biten.

Nämner även 2 Adam Orden som gjorde debut i ny regi senast och dessutom var det första starten på åtta månader. Han stod för en bra insats direkt även om han fick ge sig sista biten från ledningen. Men nu är det lopp i kroppen och Adam Orden har ett passande utgångsläge. En tidig skräll för den som garderar.

Min Vinnare: 3 Afish
Spets efter 500m: 3 Afish
Skrällen: 2 Adam Orden
Ranking: A 3 B 9,2,5,11,1,6,10 C 12,4,8,7

V64-3 2140m auto
12 Omega Superstar såg mersmaknde ut senast när hon satt fast med allt sparat i rygg på vinnaren Global Collection. Ikväll är utgångsläget inte det bästa, men hon står bra inne i loppet och med tanke på intrycket senast så räknar jag med en bra prestation från Omega Superstar trots spår 12. Sitter hon bara vettigt på det inför sista 1000m är detta ett sto som kan flytta på sig tillslut och till låg procent är spelvärdet högt. Förstahäst.

3 Conrads Diderot fick inte han heller fritt senast och det såg ut att även här finnas sparade krafter över linjen. För två starter sedan vann man via en rapp avslutning men Conrads Diderot har även visat sig trivas bra i ledningen (tre segrar på sex försök). Skulle man få överta den positionen efter en bit ikväll är detta på förhand hästen att slå för övriga.

Nämner även 7 Anthem som kan en hel del i grunden men som inte var som bäst senast. Men det har blivit tre segrar på de fem senaste starterna och även om formen är svårbedömd nu så ska hon inte nonchaleras av den som garderar.

Min Vinnare: 12 Omega Superstar
Spets efter 500m: 3 Conrads Diderot
Skrällen: 7 Anthem
Ranking: A 12,3 B 7,9,1,4,6,8 C 2,5,10,11

V64-4 2640m volt
I detta långlopp hittar vi omgångens enda spik, 10 Maestro Crowe. Senast gjorde han comeback efter sex månaders uppehåll. Insatsen var okej, han stod för ett bra slutvarv och fick bra bakom bakom Ferrari Sisu. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och dessutom trivs Maestro Crowe över den längre distanserna vilket är ett plus. Sett till motståndet ska segerchansen var god med en normal insats ikväll och jag tvekar inte när jag spikar till

Motbud
4 Lucifer Sam visade även han för två starter sedan att distansen inte är några problem, han vann nämligen då på bra sätt. Senast kunde hand dock inte stå emot smygkörda konkurrenter. Lucifer Sam har fått ta igen sig lite inför ikväll men när man väljer att rycker man samtliga skor vilket man inte gjort sedan i slutet av 2021 så räknar jag med att Lucifer Sam kommer väl förberedd inför uppgiften här. Kommer man till spets efter en bit är detta hästen att slå för Maestro Crowe i första hand.

Nämner även 9 Hurricane Silas som är en stark individ som van att tävla över längre distanser. Han trivs när det är jämnt hårt tempo på loppet och han har dessutom härdats i tuffa sammanhang under året. Senast var han visserligen klart slagen av Maestro Crowe, men hade då en del strul med dåliga ryggar under loppets gång. Med en bättre resa ikväll kommer Hurricane Silas vara längre fram när allt ska avgöras här.

Min Vinnare: 10 Maestro Crowe.
Spets efter 500m: 4 Lucifer Sam
Skrällen: 9 Hurricane Silas
Ranking: A 10 B 4,9,12,5,11,8,13 C 2,3,6,1,7

V64-5 1640m auto
2 Leave Your Sox On är en kapabel travare som ikväll går ner i klass. För två starter sedan vann han Silverdivisionen på V75 och senast följde han upp den prestationen med att vara tvåa i Gulddivisionen. Utgångsläget är bra och mot enklare motstånd ska såklart segerchansen vara god på förhand med en normal prestation.

Väljer ändå att dubbla systemet med 6 Speedy Tilly som är en rejäl sort som kapacitetsmässigt inte ska nonchaleras. Skulle man lyckas forcerades till ledningen efter en bit besitter han inställning för att kriga hela vägen in till linjen. Speedy Tilly tål även att göra en de jobb på egen hand om det skulle behövas nu över kort distans. Skulle Speedy Tilly vara den som får det bättre loppet ikväll vill jag ha med honom på min kupong.

För den som letar skräll vill jag nämna 5 NoLimitJimMit. Han är kvick iväg från start och är initialt den troliga ledaren. Vilken taktik man sen väljer är oklar, men faktum är att NoLimitJimMit har tagit 14 av sina 19 segrar i karriären från spets. Motståndet är tufft men till 7% är man en tidig skräll i loppet.

Min Vinnare: 2 Leave Your Sox On
Spets efter 500m: 5 NoLimitJimMit / 6 Speedy Tilly
Skrällen: 5 NoLimitJimMit
Ranking: A 2,6 B 5,4,10,9,3,1 C 12,11,7,8

V64-6 2140m auto
1 Ilaria Mearas hade två raka segrar på kontot inför den senaste starter. Men senast blev det tyvärr galopp som slagen i sista sväng. Vid segrarna gjorde Ilaria Mearas det bra men hon är dessvärre lite svår att räkna på. Hin kan dock öppna rappt och det är i spets som hon fungerar allra bäst enligt tränaren Preben Sövik. Siktet är inställt på spets från start och det är anmält amerikansk vagn för första gången vilket också är spännande. Hon tippas etta, men det är samtidigt givet att gardera på förhand.

6 Attention Please är inte heller helt enkel att bedöma då hon kommer med två raka galopper på kontot. Men när hon väl fungerar har Attention Please visat kunnande som räcker för sammanhanget. Även detta är en kvick tjej från start och skulle hon komma till spets segerchanserna även hon inte ska räknas bort bakifrån heller. Givet streck på kupongen.

Nämner även 2 Solkattens Nikita som gjorde det bra vid segern för två starter sedan, då fick hon göra jobbet utvändigt om ledaren men var bara bäst tillslut. Detta är en tjej som kan göra en hel del jobb på egen hand och som inte ska nonchaleras i ett lopp där det finns många frågetecken på förhand.

Min Vinnare: 1 Ilaria Mearas
Spets efter 500m: 1 Ilaria Mearas / 6 Attention Please
Skrällen:
Ranking: A 1,6,2 B 5,9,10,11,3,8 C 12,4,1

Lycka till
DrTrav