DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs Torsdag 16/1

DrTrav - 16 Januari 2020 - 12:10

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Bollnäs med en Jackpot på 4,5 miljoner och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 5 Cyrius D'Ariane som gör en intressant debut i ny regi för Katja Melkko. Det är samma tränare som tränar Elian Web som vi såg vinna i högsta klassen på V75 i lördags. Han startade i Harper Hanovers lopp under i Elitloppshelgen ifjol där han slutade oplacerad och efter det blev det ytterligare en start innan han skadade sig och var borta från tävlingsbanorna till i november där det blev två lopp i Frankrike med en tredjeplats som bästa resultat. Femtespår i volten är inget plus men han är inte så stor så det tror jag han ska klara av och med rutinerade Jorma Kontio så tror jag att ett offensivt upplägg är att vänta då han har styrkan som främsta vapen så jag tror han visar sig vara starkast i det här gänget. Vinnarodds 1.80 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 1,5,6,12
V64-2 4,6,11
V64-3 2,3,6,7,8,12
V64-4 1,3,7
V64-5 5 Cyrius D'Ariane
V64-6 4,6,9

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 5 Cyrius D'Ariane
DD2: 1,4,5,6,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Västerbo Cirkus gick en bra avslutning till seger i sin näst senaste start och gången efter det så fastnade hon med en del sparade krafter. Kan Ulf Eriksson servera henne en fin löpning i den främre träffen här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Moon Zappa hade innerspår bakom bilen även i den senaste starten och tog då ingen ledning utan hon fick trava i rygg ledaren och när luckan kom med 100 meter kvar till mål så var det försent så hon fick nöja sig med andraplatsen bakom Diamond's Sweety. Nu är det ett halvvarv kortare distans och här tror jag att Ulf Ohlsson laddar rejält för att försöka hålla upp ledningen och skulle det lyckas så är mycket vunnet och då kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Hon är dock väldigt stor favorit på spelet i nuläget.

12 Bear Gift har gjort tre starter för Thomas Lönn och i de två första loppen så gick hon rätt bra. Senast var hon en besvikelse fast hon hade problem med magen den dagen och det var troligen förklaringen till den sämre insatsen. Dåligt läge här men om Magnus A Djuse som får chansen i vagnen den här gången kan få smyga med i en bra rygg fram till upploppet och vänta med slutstöten så kan hon bli farlig den sista biten. Eventuellt helstängt huvudlag nu meddelar man från stallet, 6 Carmencita Majo har inte startat på ett par månader så formen nu är svårbedömd men hon är nerstruken två spår nu och då hon är kvick iväg så kan hon med en lyckad start nå ledningen så till en låg procent på spelet kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 5 Västerbo Cirkus
Spets efter 500m: 1 Moon Zappa
Skrällen: 6 Carmencita Majo
Ranking: A 5,1 B 12,6,4,9,10,11 C 7,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Sleipner Bollnäs Månadstäcke - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Järvsö Fux fullföljde godkänt från köposition till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Fräcke Vicke senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och med en lyckad start från springspåret här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här.

4 Haga Bruden övertygade vid två raka segrar i höstas men hon var inte som bäst i sin senaste start och har fått vila efter det. Kan Peter Eriksson som kör hästen servera henne en fin resa i den främre träffen så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 11 Vesle Maia satt långt ner i kön innan hon gick med i tredjespår med knappa varvet kvar till mål och höll sedan bra i skymundan bakom en överlägsen Demex senast. Kan Bård Humborstad som kör hästen få gå med i en vettig rygg under slutvarvet så kan hon bli farlig över upploppet och hon är då intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Järvsö Fux
Spets efter 500m: 6 Järvsö Fux
Skrällen: 11 Vesle Maia
Ranking: A 6 B 4,11,5,1,12,10,7,3,8,2 C 13,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stayerlopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 12 I.T.Inventor avgjorde på ett bra vis till seger över aktuell distans senast. Utgångsläget är inte bra men den långa distansen är passande och han tål att göra en del grovjobb på egen hand så trots det här spåret så ska han räknas tidigt här, 2 Axl Brown var ute på vinterbanan senast när Umåker körde V75 tävlingar och kom aldrig riktigt till från långt ner i kön utan han fick nöja sig med sjundeplatsen bakom vinnande Mr Sånna. Här är det ett bättre läge så med en bra start här så tror jag att Rikard N Skoglund kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen.

6 Uret var väldigt trög och fick inte travet att flyta och föll tungt som jättefavorit i den senaste starten. Han är inte någon snabbstartare så här finns det risk att han blir hängandes till en början men om Pasi Aikio som kör själv den här gången kan hitta ner i en vettig position så kan han bli farlig över upploppet, 7 Ten Times hade tre raka andraplatser innan han kom ut som hårt betrodd i ett Grand Slam 75 lopp på Romme senast men där galopperade han bort sig med 250 meter kvar av loppet. Löser det sig med positionerna och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 12 I.T.Inventor
Spets efter 500m: 2 Axl Brown
Skrällen: 7 Ten Times
Ranking: A 12,2 B 6,7,3,8,4,1,11 C 10,9,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Dånpilen gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Gången efter det så hade han åter segerchans men tappade då stilen och galopperade bort sina möjligheter. Även den senaste starten slutade med ett galoppmisslyckande men felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Tomas Rosén som kör hästen kan få till en bra styrning så han ska räknas tidigt här.

1 Häsern Räsern fullföljde okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Buska Blyg senast. Här har han ett bättre utgångsläge än då och kan han hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det blir halvstängt huvudlag och vanlig vagn precis som senast, säger Jan-Olov Persson. 3 Järvsömalla har ett lopp i kroppen nu efter en tids frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han är jämn och säker och han kan öppna bra så om Wiktor Kylin-Blom kan servera honom en fin resa i den främre träffen så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 7 Dånpilen
Spets efter 500m: 1 Häsern Räsern
Skrällen: 10 Sol Varga
Ranking: A 7 B 1,3,10,11,2,5,9,14 C 12,13,6,8,4,15
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Cyrius D'Ariane som gör en intressant debut i ny regi för Katja Melkko. Det är samma tränare som tränar Elian Web som vi såg vinna i högsta klassen på V75 i lördags. Han startade i Harper Hanovers lopp under i Elitloppshelgen ifjol där han slutade oplacerad och efter det blev det ytterligare en start innan han skadade sig och var borta från tävlingsbanorna till i november där det blev två lopp i Frankrike med en tredjeplats som bästa resultat. Femtespår i volten är inget plus men han är inte så stor så det tror jag han ska klara av och med rutinerade Jorma Kontio så tror jag att ett offensivt upplägg är att vänta då han har styrkan som främsta vapen så jag tror han visar sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan 7 Pirate Broline som har visat fin form på sistone vara tänkbar. Han ställde till med en överraskning vid vinsten i den senaste starten och med en lyckad start från springspåret här så borde han kunna slinka ner i en vettig position och kan då vara långt framme på nytt, 9 Herrera Boko höll farten bra till tredjeplatsen från utvändigt ledaren i ett lopp som vanns av Bara Min näst senast. Gången efter det så blev det galopp men felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Cyrius D'Ariane
Spets efter 500m: 6 Primus Altero
Skrällen: 9 Herrera Boko
Ranking: A 5 B 7,9,6,12,4,2,8,13 C 11,3,10,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Mr Charming kommer från en seger. Han fick det bra serverat i rygg ledaren innan han tog sig loss och avgjorde sedan på ett bra vis tillsammans med Magnus A Djuse i vagnen då. Samma kusk den här gången också och kan han glida igenom bra och få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så kan han bli farlig över upploppet även om distansen kanske är i det kortaste laget.

4 Chiptime har travat i ledningen i de två senaste starterna utan att få vinna. Senast så fick han bestämma i spets men han åkte han dit mot en smygkörd Okashi Cheri men det var lite märklig stil över upploppet för det var tydligen brodden som lossnade den gången. Han är kvick iväg och slipper han alltför hård press i ledningen så kan han rinna undan till seger här. Eventuellt helstängt huvudlag nu, 6 Classics Never Die har endast en seger på 22 starter hittills men han kommer med fin form och har tre raka andraplatser i raden. Här finns det en viss risk att han får göra en del grovjobb på egen hand men kan han få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och kan då dyka upp i segerstriden här.

Min Vinnare: 9 Mr Charming
Spets efter 500m: 4 Chiptime
Skrällen: 12 Viggo Frontline
Ranking: A 9 B 4,6,5,1,12,7,3,8 C 10,2,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.85
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Över 4,5 mål
1.69
19:00  Örebro - HV71
Ishockey - SHL - 2
2.70
19:00  Malmö - Lokomotiv Zagreb
Fotboll - Europa League - 1/1
2.05
19:00  Djurgården - FC Cluj
Fotboll - Europa League - 2
2.10
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
20:45  Lincoln - Liverpool
Fotboll - Engelska Ligacupen - 2 asian hcp -1,5
1.67
21:00  Bayern München - Sevilla
Fotboll - Supercupen - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.83
21:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.8
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 23/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 23/9
Insats: 840 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 23/9
Insats: 180 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Torsdag 24/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24 sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming