V64 Tips Dannero 24/5

Publicerad på 24 Maj 2022 - 12:14

DrTrav

DrTrav

24 Maj - 2022

Dannero står som värd för V64 på tisdag och jag tycker det ser ut som en öppen omgång. Jag spelar endast med en spik i omgången, 8 A Knight’s Victory i V64-3.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Dannero 24/5
V64-1 3.5.6
V64-2 1.3.5.6.8
V64-3 8 A Knights Victory
V64-4 2.4.7.10
V64-5 7.10
V64-6 3.7.8.10.11

600 rader x 1 kr = 600kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Dannero 24/5
DD-1 7 Open Sky
DD-2 7.8.10

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64.1 1640m Auto
3 Annie Lennox är min knappa spetsfavorit i loppet och når hon ledningen är det hästen att slå. Jag tycker att hon har visat form på slutet och näst senast gick hon i mål med krafter kvar över mål och starten därefter avslutade hon snabbt när luckan kom med hundra meter till mål men fick se sig slagen på linjen. Hon har inte lyckats vinna lopp på 16 försök i karriären men det känns som att hon kommer att vinna lopp när som helst och i ett öppet lopp får hon mitt tips.

6 Young Hope är förvisso ingen häst som vinner på beställning men hon har varit ute i ganska tuffa sällskap på slutet och nu tycker jag att hon möter ett motstånd som känns klart mer överkomligt. Hon är dessutom anmäld med barfotabalans för första gången i karriären, vilket känns spännande.

5 Spitandfrizzle vann från ledningen över aktuell distans för tre starter sedan och Marcus Lilius lär ladda vad som går från start för att försöka nå den positionen igen. Senaste starten är bara att glömma då hon hamnade i en trött rygg och galopperade till slut efter att ha kört upp i vagnen framför. Formen verkar vara bra och från ledningen kan hon rinna undan igen.

Jag försöker komma undan med tre hästar i den inledande avdelningen men det är ett väldigt öppet lopp och en bred gardering behöver inte vara fel.

Min Vinnare: 3 Annie Lennox
Spets efter 500m: 3 Annie Lennox / 5 Spitandfrizzle
Skrällen: 5 Spitandfrizzle
Rankingen A:3.6.5 B:7.4.10.2. C:1.8.9

V64-2 2140m Auto
8 Åkmans Bella har varit bra hela året och vunnit tre lopp det är en häst som tål att göra lite jobb ute i spåren. Hon har tidigare varit väldigt osäker men hon har stabiliserats och känns allt mer stabilt. Senast föll hon dock tillbaka i gamla synder och galopperade dubbelt och det är ingen häst jag litar fullt ut på.

3 Åhs Gnå har bra form för dagen och har fått ett perfekt utgångsläge. Det är debut bakom bilen nu och hennes startsnabbhet är svårbedömd men känslan är att hon borde komma iväg bra från start och då kan det bära hela vägen till ledningen. Hur som helst borde hon få en bra resa i den främre träffen och känns mycket spännande till blygsamma 2% i skrivande stund.

6 Jatsy har visat bra fart för sammanhanget och hon var tvåa på en låg 28-tid hemma i Norge för ett par starter sedan. Hon är dock extremt osäker och har galopperat i fem av de sex senaste starterna och det gäller att sköta sig nu.

5 Haldis gjorde det bra i tuff konkurrens hemma i Norge senast och 1 Klack Astrid sänkte sitt rekord med ett par sekunder senast när hon tävlade barfota för första gången.

Min Vinnare: 8 Åkmans Bella
Spets efter 500m: 3 Åhs Gnå / 8 Åkmans Bella
Skrällen: 3 Åhs Gnå
Rankingen A:8.3.6 B:5.1.10.12.2 C:4.9.11.7

V64-3 2140m Auto
8 A Knight´s Victory blir min första och enda spik i omgången. Senast var hon ute över fel distans mot ett alldeles för tufft motstånd men innan dess har hon visat absolut toppform och intrycket har varit väldigt bra. Visst, läget blev såklart inte bra men jag tycker inte att motståndet skrämmer och utan strul bör det vara en toppchans. Jag tror att Jill Ivarsson ger sig iväg ute i spåren under slutrundan och är hon lika fin som vid segrarna tror jag inte konkurrenterna hinner med henne.

Motbud
3 Someity har varit ute i tuffa sammanhang utan att räcka till och går ner i klass till den här starten och uppgiften är mer passande. Jag har haft lite svårt att ta till mig den här hästen men hon har ett bättre utgångsläge än sina värsta konkurrenter och skulle Mats E Djuse vara först fram och överta ledningen kan hon blir svårpasserad.

4 Thelma M.M är ett spännande drag i loppet för den som inte vill spika A Knight’s Victory.
Hon är snabb iväg från start och visade form vid segern senast och jag tror att det är loppets tidiga ledare. Vi får se hur man lägger upp taktiken när hon möter bättre hästar över medeldistans men hon borde få en fin resa på innerspåret.

Min Vinnare: 8 A Knight’s Victory
Spets efter 500m: 4 Thelma M.M / 3 Someity / 1 Lyckans Loes
Skrällen: 4 Thelma M.M
Rankingen A:8 B:3.1.4.9.6 C:2.5.7

V64-4 1640m Auto
4 Backhammer ser ut att bli stor favorit i loppet och det har jag lite svårt att köpa. Läget är bra och han kan öppna fort från start och det är möjligt att man sitter i ledningen tidigt och då kan man såklart vinna loppet Det kan dock bli svar om ledningen och han är inte helt okomplicerad. Distansen tror jag inte heller är till hans fördel och för mig är han bara en av flera.

7 Vessle Moen tycker jag är mer intressant trots sitt utgångsläge. Han gick en 25-tid över medeldistans nyligen och sådana tider är det ingen annan i loppet som kan stoltsera med. Senast var han mycket bra som tvåa bakom Hulte Ava som är en bra häst och han var inte långt efter i mål.

10 Monster Brage Bo visade prov på fina fartresurser senast när han gick en 25-tid över distansen från ett identiskt utgångsläge. Läget talar såklart emot honom men jag tycker det är lite lättare emot nu och klaffar det lite med positioner blir han farlig.

2 Lill Elden är inte så tokig i sina bästa stunder och har fått ett perfekt utgångsläge. Han gick i mål med sparade krafter senast och han borde kunna hamna i ett bra slagläge med det här startspåret.

Min Vinnare: 7 Vessle Moen
Spets efter 500m: 4 Backhammer / 5 S.S Hjördis / 3 Knuttrappa
Skrällen: 2 Lill Elden
Rankingen A:7.4.10 B:2.12.11.5.3 C:1.6.9.8

V64-5 2640m Auto
7 Open Sky hade kunnat vara en tänkbar spik men jag är lite tveksam till formen för dagen och han har strulat till det för sig med galopper tidigare. Han har fått ett framspår till skillnad från sina värsta konkurrenter i den här spårtrappan och om han bara håller sig i trav är jag inne på att Mats Djuse kan köra sig fram till ledningen efter en bit. Han kastade in handduken lite väl enkelt från ledningen senast men borde ha gått framåt med lopp i kroppen och i grund och botten är det här en väldigt kapabel häst för klassen.

Jag dubblar mitt system med 10 Captain P.R som har dokumenterad toppform och som har höjt sig ett par snäpp med barfotabalans. Näst senast var han tvåa bakom Carelya och han gick en rejäl slutrunda trots att han fick gå en hel del ute i tredjespår och. Senast fick han utdelning på sin fina form efter att ha kört sig till ledningen efter halva loppet och jag tror han kommer att göra en bra insats nu också.

9 Eagle In Disguise är segervan och brukar alltid vara med där framme när han sköter sig men jag tror att risken att galoppera är mycket stor och jag väljer att chansa bort honom från systemet som favorit.

Min Vinnare: 7 Open Sky
Spets efter 500m: 7 Open Sky
Skrällen:
Rankingen A:7.10 B:9.5.8..11.6.13.3.4.12 C:2.1

V64-6 1640m Auto
10 Xanthis De Roi är härdad i tuffa sällskap och vann bland annat ett V75 lopp över kort distans under fjolåret och slog betydlig bättre hästar än vad den möter nu. Det borde vara goda möjligheter att runda det här sällskapet men jag tycker inte han har varit lika bra i de senaste starterna och bakspår över kort distans är aldrig enkelt.

8 S:G Charpentier har varit ifrån tävlandet ett par månader men det blir barfota runt om direkt och man brukar vara offensiv med den här hästen. Jag tror att Mats E Djuse laddar vad som går från start och jag blir inte alls överraskad om han kan ta sig hela vägen till spets.

7 Axel Ruda mötte bland annat Mister Hercules, Rome Pays Off och Kuri Jari Boko senast och några hästar av den kalibern finns inte i det här loppet. Han är som allra bäst när han får gå ett lopp på rulle och spara på sin speed och vid minsta tempo på loppet kommer han flyga lågt över upploppet.

3 S:G Flying Diaval är snabb från start och borde ha bra chans att ta hand om ledningen. Han möter några tuffa nu och jag är inte säker på att Tomas Petersson vill köra i ledningen till varje pris eftersom han vek ner sig från den positionen senast efter press under vägen.

11 Lisa S.E är ojämn och osäker men hon blixtrar till med jämna mellanrum och som helt ospelad tycker jag att hon kan vara värd en markering på kupongen.

Min Vinnare: 10 Xanthis De Roi
Spets efter 500m: 8 S.G Charpentier / 3 S.G Flying Diaval
Skrällen: 11 Lisa S.E
Rankingen: A:10.8.7 B:3.11.12.4.1.5 C:9.6.2

Lycka till 

Kommentarer

Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 50% av max 500 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 5x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade.Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se Villkor gäller; 18+.
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 50% av max 500 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 5x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade.Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se Villkor gäller; 18+.
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 50% av max 500 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 5x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade.Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se Villkor gäller; 18+.
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 50% av max 500 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 5x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade.Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se Villkor gäller; 18+.
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 50% av max 500 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 5x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade.Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se Villkor gäller; 18+.
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 50% av max 500 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 5x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade.Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se Villkor gäller; 18+.
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 50% av max 500 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 5x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade.Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se Villkor gäller; 18+.
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 50% av max 500 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 5x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade.Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se Villkor gäller; 18+.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

rad

rad

18:00

8 Dec

Pisa - Ascoli

Fotboll - Serie B

1

2.14

TobbesTips

TobbesTips

19:00

8 Dec

Timrå - Brynäs

Ishockey - SHL

1

1.81

rad

rad

21:00

8 Dec

Malaga - Granada

Fotboll - La Liga 2

2

2.44

TobbesTips

TobbesTips

02:30

9 Dec

Dallas - Ottawa

Ishockey - NHL

1

1.85

rad

rad

21:00

10 Dec

Zaragoza - Huesca

Fotboll - La Liga 2

1

2.00

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
DrTrav

DrTrav

19:30

8 Dec

V64 Tips Östersund 8/12 Trav
720 kr
Tipsexperten

Tipsexperten

20:00

8 Dec

Topptipset Tips Torsdag 8/12 Fotboll
144 kr
DrTrav

DrTrav

20:55

8 Dec

DD Tips Östersund 8/12 Trav
240 kr
DrTrav

DrTrav

19:30

8 Dec

V64 Tips Östersund 8/12

Trav

720 kr

Tipsexperten

Tipsexperten

20:00

8 Dec

Topptipset Tips Torsdag 8/12

Fotboll

144 kr

DrTrav

DrTrav

20:55

8 Dec

DD Tips Östersund 8/12

Trav

240 kr

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

user-img

M.Anker

18:25

12 Nov

Rekatochklarts TV system SEK 200

Football

1.80

user-img

M.Anker

18:25

12 Nov

Rekatochklarts TV system SEK 200

Football

1.80

user-img

M.Anker

18:25

12 Nov

Rekatochklarts TV system SEK 200

Football

1.80

user-img

M.Anker

18:25

12 Nov

Rekatochklarts TV system SEK 200

Football

1.80

user-img

M.Anker

18:25

12 Nov

Rekatochklarts TV system SEK 200

Football

1.80