V64 hämtar vi på från Eskilstuna på Tisdagskvällen. Omgången kryddas av en JACKPOT på 4 Miljoner och min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik och den hittar vi i den andra avdelning, 3 Breakingthelaw Ås.
V64-tips Eskilstuna Tisdag 15/3
v64-1 3,4
v64-2 3 Breakingthelaw Ås
v64-3 2,3,5,7
v64-4 3,4,5,10,11,12
v64-5 2,4,7
v64-6 7,8,9,11
576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Eskilstuna Tisdag 15/3
DD-1 7 Yankee Dee
DD-2 7,8,9,11
4 rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2640m volt
3 Gloster Gladiator har inlett året med att vara ute i tuffa sammanhang utan att få med sig något resultat. Men detta är en individ som under 2021 visade upp fart som kan bära en bra bit framöver. Han inledde för David Persson med två raka segrar under vintern och i den senaste starten galopperade han med krafter kvar på V75. Är formen bara bibehållen från senast lär vi få se en bra prestation felfri ikväll. Utgångsläget är bra och Gloster Gladiator är den troliga ledaren av loppet. Förstahäast.

(Struken) 10 Prince Will har på slutet visat en härlig formkurva där han blivit bättre och bättre för varje start. Det har blivit fyra segrar på sina sju starter under vintern och i den senaste starten vann man väldigt enkelt med krafter sparade. Nu är det täta starter vilket har fungerat bra tidigare och lång distans är inget negativt. Givet segerbud på nytt här ikväll.

Nämner även kioskvältaren 4 Mats Tooma som kommer med bra form till dagens start. Han har visserligen inte segrat på länge men lång distans är ett plus och den som garderar ska inte nonchalera henne.
Min Vinnare: 3 Gloster Gladiator
Spets efter 500m: 3 Gloster Gladiator
Skrällen: 4 Mats Tooma
Ranking: A 3,10 B 4,7,6,1,2,8 C 5,11,9
V64-2 1640m volt
3 Breakingthelaw Ås är en fyraåring som kom igång med startandet först i år, men resultaten har inte väntat på sig. På sina fyra starter har Breakingthelaw Ås visat på bra kunnande för klassen. I den senaste starten stod man för en gedigen prestation när man blev tvåa efter att gått utvändigt om ledaren och avslutat sista varvet på 14,2. Breakingthelaw Ås är både kvick i benen och tål att göra endel jobb på egen hand. Med ett bra utgångsläge ikväll måste man ses med störst segerchans i loppet och jag spikar.

Motbud
6 Joli Mearas jagar fortsatt första segern i karriären och med tanke på prestationerna hittills är det bara en tidsfråga innan Joli Mearas får sätta nosen först över linjen. Joli Mearas är en fartfylld individ som fäller många tillslyt. Det aviseras rycktussar och helstängt huvudlag ikväll vilket är spännande. Faller ändringarna väl blir Joli Mearas en faktor i segerstriden.

Nämner även 1 Prins Solero som ikväll gör comeback i ny regi. Kenneth Haugstad både tränar och kör, från perfekt utgångsläge är Prins Solero garanterad ett bra lopp och skulle det klaffa över upploppet ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Breakingthelaw Ås
Spets efter 500m: 3 Breakingthelaw Ås
Skrällen: 6 Joli Mearas j
Ranking: A 3 B 6,1,7,4,8,5,10 C 9,2,12,11
V64-3 2140m auto
3 Nova Effe gjorde comeback i den senaste starten efter ett uppehåll på över ett år. Prestationen var klart positiv och nu med det loppet i kroppen kan vi förvänta oss en än bättre insats ikväll. Nova Effe har tidigare visat upp bra kunnande och skulle hon komma till ledningen ikväll utan att det kostar för mycket är jag inne på att det är spets och slut. Men oavsett vad som sker från start är Nova Effe segeraktuell ikväll.

2 Isabelle Sisu gör även han årsdebut ikväll. Under 2021 blev det en seger på tolv starter men Isabelle Sisu var i merparten av loppen ute emot de allra tuffaste i kullen. Kapacitetsmässigt står sig Isabelle Sisu bra i kvällens lopp och dessutom är utgångsläget bra. Vid gardering är hon given.

En som har årsdebuten avklarad är 7 Island Smart, då slutade hon två efter en klart godkänd prestation. Jag räkna därför med att formkurvan pekar uppåt inför kvällens start och kommer hon bara till från bricka sju ikväll ska Island Smart räknas tidigt. Hon visade under fjolåret upp bra kunnande vid sina segrar.

Min Vinnare 3 Nova Effe
Spets efter 500m: 3 Nova Effe
Skrällen: 2 Isabelle Sisu
Ranking: A 3 B 2,7,5,10,4,1,11 C 6,12,9,8
V64-4 2140m auto
4 Global Boost visade under 2021 upp bra kunnande och slutade då etta eller tvåa i fyra av sina åtta starter. Senast var hon tvåa i mål trots ett tufft lopp, klockan stannade på 13,2 sista 800m. Inför ikväll har hon varit struken för halsinfektion vilket såklart oroar formmässigt, men skulle vi få sen en liknande insats som senast räcker det långt ikväll. Utgångsläget är bra och till låg procent är Global Boost tidig.

2 Yours To Keep gör ikväll en intressant debut för David Persson. Dessutom är det anmält barfota runt om vilket är spännande. Man skulle heller inte rycka samtliga skor om inte Yours To Keep kommer väl iordningställd och med tanke på att utgångsläget är tilltalande är också Yours To Keep tidig på kupongen ikväll.

Nämner även 3 Mellby Jingle som avslutade 2021 med en seger. Ikväll ligger man aningen lågt från stallet med tanke på att det är årsdebut, men med ett passande lopp i draget kan Mellby Jingle speeda ner många över upploppet.

Min Vinnare: 4 Global Boost
Spets efter 500m: 4 Global Boost
Skrällen:
Ranking: A 4,2 B 3,12,11,10,5,1,6 C 8,7,9
V64-5 1640m auto
7 Yankee Dee har jag följt sedan start och jag tror det är många med mig som minns när han i sitt femte framträdande på tävlingsovalen segrade överlägset på 11,8 över 1640m. Yankee Dee har totalt fem segrar på sina tio starter och han vet vart mållinjen befinner sig. Nu är det första starten efter ett längre uppehåll vilket såklart sätter frågetecken kring formen men sett till hans kapacitet så står han huvudet högre än motståndet här. Strular det inte för mycket från bricka sju bakom bilen ikväll ska Yankee Dee ha goda chanser att segra ikväll.
2 Nunja Kid har ett bättre utgångsläge än Yankee Dee och kommer med ett lopp i kroppen. Han kan öppna okej och är den troliga ledaren från start, väl i den positionen är Nunja Kid sen hästen att slå.

4 Banana Joe behövde loppet i kroppen senast och från stallet meddelar man att han kommer vara bättre ikväll. Banana Joe är hygglig för klassen och trivs om det skulle bli bra tempo på loppet.

3 El Greco får Jorma Kontio i vagnen ikväll vilket är spännande, dessutom ska man gå barfota runt om för första gången. Att man är segerlös efter 27 starter är mindre smickrande men är det någon som ska få fart på El Greco är känslan att det är Jorma Kontio.
Min Vinnare: 7 Yankee Dee
Spets efter 500m: 2 Nunja Kid
Skrällen: 4 Banana Joe
Ranking: A 7 B 2,4,3,8,6,12,11 C 1,5,10
V64-6 2140m auto
Högklassigt lopp med många V75 meriterade individer till start.

9 Arch Lane var inte som bäst i den senaste starten på V75 men är normalt sett jämn och stabil i sina prestationer. Så att det var något som satte ner Arch Lane var tydligt. Detta är en individ som besitter både styrka och snabbhet vilket innebär att bricka nio kan vara helt okej ikväll. Ulf Ohlsson sitter direkt i ett andraspår och kan själv välja när attacken ska sättas in under loppet. Utan för mycket strul längs vägen blir Arch Lane tuff att stå emot den sista biten.

11 Dollar Doc galopperade från start i samma V75-lopp som Arch Lane senast. Men dessförinnan har Dollar Doc visat upp en härlig form och med bibehållen formkurva ikväll och felfri avgång kommer Jörgen S Erikssons femåring utmana om segern ikväll.

Nämner även 7 Djokovic som visserligen inte vunnit på ett tag, men formkurvan pekar uppåt och Djokovic har stått för flera starka insatser på slutet. Det måste vara dags att få utdelning snart. Ikväll sitter Per Lennartsson i vagnen för första gången och kanske kan detta vara den avgörande faktorn för att Djokovic sätter nosen först över linjen.

Min Vinnare: 9 Arch Lane
Spets efter 500m: 7 Djokovic
Skrällen:
Ranking: A 9,11,7 B 8,2,1,3 C 10,12,5,4,6
Lycka till
DrTrav