DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna 26/10

DrTrav - 26 Oktober 2021 - 11:34

V64 hämtar vi på från Eskilstuna denna tisdag. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar, 9 Phoenix Photo i den första avdelningen och 9 Rudisha i den femte avdelningen.

V64-tips Eskilstuna Tisdag 26/10
v64-1 9 Phoenix Photo
v64-2 1,2,3,5,8,10,11
v64-3 3,5,12,15
v64-4 1,2,5,10,11
v64-5 9 Rudisha
v64-6 2,3,5,7,9
700 x 1kr = 700kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Eskilstuna Tisdag 26/10
DD-1 9 Rudisha
DD-2 2,3,5,7,9

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
9 Phoenix Photo är en sjuåring som besitter hög kapacitet när han fungerar. Men dessvärre brottas Phoenix Photo med fräschörproblem emellanåt vilket gör honom svårbedömd. I den senaste starten galopperade han i ledningen med ett varv kvar till mål men för två starter sedan visade han upp sitt kunnande när han krigade hela vägen in i mål och var tillslut endast knappt slagen av Algot Zonett. Ikväll startar han med 60m tillägg men det är endast nio startande ekipage i loppet så gynnas Phoenix Photo. Travar han hela vägen ska segerchansen vara bra på förhand. Så länge han håller sig under 40% tycker jag spelvärdet är högt och jag kommer spika.

Motbud
8 Hindenburg Am är en mindre rutinerad häst men som också besitter hög kapacitet, han ska bli spännande att följa för framtiden. I den senaste starten var han dock inte som bäst och plockades ur loppet av kusk och tränare Markus B Svedberg. Men när Hindenburg Am fungerar är han en vass avslutare som inte kan nonchaleras vid gardering här. Markus B Svedberg skulle heller inte chansa att starta med sin fyraåring här ikväll om inte allt varit bra inför. Ulf Ohlsson sitter i vagnen vilket också är ett plus.

På start hittar vi även Markus B Svedbergs andra häst i loppet 2 Bluebird Pellini, som han kör själv. Bluebird Pellini har endast gjort två starter i livet, men hon har inlett lovande med en seger och en andraplats. I den senaste starten avgjorde hon enkelt när luckan kom från rygg på ledaren 100 kvar. Är garanterad ett bra lopp ikväll igen och uppenbarar sig bara luckan tillslut kan det bita bra tillslut.

7 Helios du Quattro ska återigen tävla barfota runt precis som han gjorde vid sina två senaste segrar. Finns dock frågetecken kring formen då han inte presterat som bäst i de två senaste starterna, men kanske är det balansförändringen som ger hästen en extra kick i kväll.

Min Vinnare: 9 Phoenix Photo
Spets efter 500: 2 Bluebird Pellini
Skrällen:
Rankingen: A: 9 B 8,2,7 C 3,6,4,1,5

V64-2 2640m auto
10 Zorro Kronos har gjort fem starter för sin nya tränare Svante Ericsson och det har resulterat i en seger hittills. Motståndet skrämmer inte på förhand här utan känslan är att Zorro Kronos kommer tävla mot sig själv här. Travet har inte fungerat på slutet men jag räknar med att Svante Ericsson jobbar hårt med att förbättra detta och skulle bara auktionen flyta ikväll ska detta vara en mycket bra segerchans i loppet.

2 Hadrianos blev struken inför sin tilltänkta comeback den 1 oktober, men feber satte stopp för den starten. Hadrianos har än så länge inte fått någon kontinuitet i sitt startande vilket också gjort att prestationerna varierat. Men han kan öppna bra från start och skulle han hitta till ledningen ikväll är såklart en del vunnet då det är en position han trivs i. Men frågan är hur formen är efter att inte startat på ett tag? Distansen ska normalt sett inte var några problem och i ett öppet lopp kan man inte nonchalera honom.

Skrällen är 1 Joey T.Cheri som inte är helt stabil och har galopperat i fyra av de fem senaste starterna. Men ikväll har man ett intressant utgångsläge där man kan vara den som får loppet om han travar hela vägen. Som sagt i ett öppet lopp på förhand med många osäkra individer så handlar det om att måla på eller ta ställning och vid gardering ska Joey T.Cheri räknas.

Min Vinnare: 10 Zorro Kronos
Spets efter 500: 2 Hadrianos
Skrällen: 1 Joey T.Cheri
Rankingen: A: 10,2 B 1,3,11,5,8 C 6,7,9,4

V64-3 1640m volt
3 Ängsbrage är en fyraåring som kommer till kvällens start med bra form. I den senaste starten slog man nytt rekord även om det blev något stumma ben tillslut. Senaste vinsten kom för fyra starter sedan då han kördes till ledningen efter 200 meter och ikväll ser det ut att kunna bli ett liknande scenario på förhand. Distansen ikväll är ett plus och dessutom blir det Ulf Ohlsson ikväll, vilket är positivt.

På tilläg hittar vi 12 Åstas Gotthard som också kan öppna bra och har ikväll dessutom ett intressant springspår. I den senaste starten blev det trötta ben tillslut, på en tung bana men dessförinnan har sexåringen visat bra form. Skulle kusk och tränare Kajsa Frick pricka starten här kommer man kunna sitta bra på det tidigt. Distansen är också bra då hästens tre av fyra segrar är tagna över just 1600m. Givet motbud vid gardering ikväll.

Nämner även 15 Fina Boelito som ikväll har ett tufft utgångsläge men han kommer med bra form. I den senaste starten avslutade han bra från femte ytter och var nära segern. Givetvis är han beroende av en del tur härifrån men med lite klaff från det här läget kan han sluta långt framme på nytt.

Min Vinnare: 3 Ängsbrage
Spets efter 500: 3 Ängsbrage
Skrällen: 12 Åstas Gotthard
Rankingen: A: 3 B 12,15,5,11,10,13,6,8 C 9,7,1,4,2,14

V64-4 2140m auto
1 Heaven Mearas är ett fyraårigt sto som vann tre av sina sex starter för Björn Goop innan hon nu flyttat till Daniel Redén och stått för två framträdanden. Det har blivit två raka nollor i programmet, men motståndet har varit bra. Ikväll är det debut med framspår bakom bilen, men hon borde kunna öppna bra om man ska gå på det Heaven Mearas i voltstart. Dock är kanske innerspåret inte optimalt och det finns risk att hon blir över. Kapacitetsmässigt står hon sig bra i loppet och utan strul är segerchansen hög. Men med tanke på att hon är favorit i nuläget, är det givet att gardera.

Skrällen i loppet är 6 Carelya som har stått för två bra prestationer i rad efter startgalopp. Visserligen är hon inte helt att lita på men det är också inbakat i den låga procenten. Hon kan öppna bra från start och ikväll är det anmält barfota runt om och amerikansk vegan vilket känns spännande. Felfri går hon inte att nonchalera som skräll i kvällens fjärde avdelning.

2 Biscaia är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen har också Biscaia tagit sin enda seger hittills. Får Jorma Kontio i vagnen vilket känns spännande, leder länge ikväll.

Framhåller även 10 Katri P.Boko som inte var som bäst senast, men hade dessförinnan två raka segrar på kontot. Hon har visat sig duga bra för klassen och har även en vass avslutning att tillgå. Det fick hon visa för tre starter sedan när hon spurtade ner samtliga trots bakspår. Utan strul härifrån ska hon räknas in i segerstriden.

Min Vinnare:
Spets efter 500: 2 Biscaia
Skrällen: 6 Carelya
Rankingen: A: 1,6,2,10,10 B 5,4,7 C 3,8,9

V64-5 2140m volt
9 Rudisha kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann han på bra sätt efter att tagit över ledningen med 1400m kvar. Avslutade då sista 1000m via 1.12 och prestationen var plus betonad. Detta är hästen som står för klassen i gänget och med en liknande prestation ikväll som senast så kommer Rudisha ha bra segerchans på nytt. Jag spikar.

Motbud
1 Sedin U.S. är en osäker individ som besitter mycket fart i kroppen. För tre starter sedan vann han ett lopp på Solvalla där han spurtade till seger rejält sätt. Men efter den segern har det blivit två raka galopper och efter starten senast fick Sedin U.S. startförbud. Efter senast har hästen opererats och ägaren Conny Johansson själv tagit över träningen. Träningsrapporterna inför kvällens start är bra och från bricka ett kommer man få ett bra lopp. Räknas direkt i comebacken.

Nämner även 11 Ferrell som gör debut för Magnus Jernemyr ikväll och är anmäld barfota runt om direkt vilket är spännande. Ferrell har endast tävlat så fyra gånger tidigare och ska räknas direkt. Formen är något diffus men Jernemyr brukar ha sina hästar i ordning när de kommer ut på tävlingsbanan.

Min Vinnare: 9 Rudisha
Spets efter 500: 1 Sedin U.S.
Skrällen: 1 Sedin U.S.
Rankingen: A: 9 B 1,11,4,7,8,2,12,5,3 C 15,6,13,10,14

V64-6 1640m auto
9 Hacker Am kommer med två raka segrar efter sitt uppehåll. I den senaste starten blev det en enkel seger efter att han lämnat konkurrenterna bakom sig, klockan stannade på 11,9 sista 700m. Från bricka nio är han gynnad om det blir tempo på loppet, och med flera startsnabba individer på start är känslan att det kan gå undan första biten. Dwight Pieters är 100% bakom Hacker Am efter två uppsättningar och känslan är att han har bra chans att vara det även efter ikväll.

5 Gassin Am testade lyckan på V75 i den senaste starten men efter en tuff öppning togs han upp och backade ner i kön och loppet var över. Gassin Am är kvick iväg från start och trivs i ledningen. Han har tagit tre av fyra segrar från spets och kommer bli svår att plocka ner om han kommer dit på nytt.

Nämner även 2 Powerbank som fortsatt jagar första års segern. Men detta är ytterligare en individ som kan öppna bra den första biten och har ett perfekt utgångsläge. Han är anmäld barfota bak och har tagit två av sina fyra vinster i livet med den balansen. Formkurvan pekar uppåt och kanske är det dags ikväll?

Min Vinnare: 9 Hacker Am
Spets efter 500: 5 Gassin Am / 2 Powerbank
Skrällen:
Rankingen: A:9,5,2 B 3,7,4,11,12,8 C 10,1

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming