DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Måndag 20/4

DrTrav - 20 April 2020 - 12:27

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Eskilstuna. Det är en Jackpot på 6,5 miljoner kronor i potten och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-2 på nummer 9 Fire Of Noa som har lämnat Nicklas Westerholms träning och kommer nu ut i en spännande debut i ny regi för Björn Röcklinger. Han visade gott kunnande i tidigare regi och är han inte alltför ringrostig i comebacken här så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Motståndet ser rätt överkomligt ut och bakspåret här tror jag är rätt bra för honom så kan Elias Strandberg som sitter upp bakom hästen nu servera honom ett passande lopp så tror jag han vinner loppet. Vinnarodds 1.80 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V64 Tips Eskilstuna Måndag 20/4
V64-1 1,13
V64-2 9 Fire Of Noa
V64-3 4,6,8,12,13
V64-4 1,2,3,9,11
V64-5 1,8,9
V64-6 2,3,10,11

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Eskilstuna Måndag 20/4
DD1: 8 Super Sarah
DD2: 2,3,10,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 13 Payet D.E. har gjort starka insatser en längre tid. Han har inte varit sämre än tvåa på de åtta senaste starterna. I det senaste loppet så travade han i ledningen men orkade inte stå emot Coogan så han fick nöja sig med andrapriset. Nu har det gått ett tag sedan den insatsen men kan Kim Eriksson som sitter upp bakom hästen komma iväg bra från springspåret så borde han kunna ramla ner i ett vettigt slagläge så får han ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Ninepoints Yankee har gjort två starter för Hans R Strömberg och har sett fin ut vid båda. I comebacken näst senast så satt han i andra ytter innan han vreds ut till attack på upploppet och via en stark avslutning så närmade han sig den ledande Otroligosåfin men kom aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Gången efter det så satt han fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av Paulino. Trevligt utgångsläge här så kan Kaj Widell servera honom ett bra lopp i den främre träffen så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering här.

Vid ytterligare gardering kan nummer 2 Remain In Light som har två lopp i kroppen efter vila vara tänkbar. Senast tog han ledningen men släppte och blev sedan fast med sparat. Nu när det är voltstart så blir det norskt huvudlag och dessutom barfota runt om och det är inte omöjligt att Erik Adielsson provar mot ledningen efter en bit och skulle han komma till spets smärtfritt så stiger hans chanser här.

Min Vinnare: 13 Payet D.E.
Spets efter 500m: 2 Remain In Light
Skrällen: 1 Ninepoints Yankee
Ranking: A 13,1 B 2,9,15,10,8,4 C 6,12,11,14,3,5,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett K150-lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Fire Of Noa som har lämnat Nicklas Westerholms träning och kommer nu ut i en spännande debut i ny regi för Björn Röcklinger. Han visade gott kunnande i tidigare regi och är han inte alltför ringrostig i comebacken här så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Motståndet ser rätt överkomligt ut och bakspåret här tror jag är rätt bra för honom så kan Elias Strandberg som sitter upp bakom hästen nu servera honom ett passande lopp så tror jag han vinner loppet.

Vid gardering kan 6 T.Rex Face som tidigare var hos Adrian Kolgjini men numera återfinns i träning hos Håkan Karlsson vara tänkbar. Han tog en enkel seger näst senast och prickar Tommy Karlstedt bra i starten här så borde han kunna ramla ner i en vettig position och då kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

2 Raj's Oh Lord har fått två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. Han kan kliva iväg rätt bra från start så kommer han till ledningen efter en bit så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han har gått barfota i årets båda starter men nu är han anmäld med skor istället.

11 Deliver har varit ute inom V75 spelet på sistone men har inte fått det att stämma för det har blivit två raka galoppmisslyckanden. Skulle han sköta sig nu så duger han mot det här motståndet och då kan det räcka en bit här men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 9 Fire Of Noa
Spets efter 500m: 2 Raj's Oh Lord
Skrällen: 7 Beaks Manello
Ranking: A 9 B 6,2,11,7,10,12,1 C 3,8,4,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V64-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Moepilen hade två raka segrar innan han fick nöja sig med andraplatsen i ett lopp som Tangen Töff vann senast. Han är ingen startraket men kan han komma iväg hyggligt och hitta en fin position så kan han vara långt framme på nytt. Medeldistans som gäller nu går lika bra som 2640 som det var senast så kan Ulf Ohlsson få till en bra styrning så kan han plocka en god placering här.

13 Tjötta Godtfred var ute i ett montélopp senast och travade då i ledningen men stumnade rejält och kom i mål först på en sjätteplats bakom Komnes Bork som vann det loppet. Han har presterat starkt i sulkyloppen tidigare och nu blir det barfota runt om för första gången på länge så kan Svante Ericsson som kör hästen hitta en bra rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

6 Tangen Töff har gjort tre starter i Robert Berghs regi. Två vinster och en andraplats har det blivit på dessa. Han tog över ledningen från Tekno Lynet med knappa två varv kvar till mål senast och från den positionen höll han undan till seger före en duktig Moepilen senast. Per Lennartsson upp på Robert Bergh tränat är en framgångsrik kombination och klaffar det med löpningsförloppet här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

4 G.G.Pugh tog en kortare galopp i starten men kom sedan tillbaka och höll farten okej till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Prins C.K. senast. Klarar han fjärdespåret i volten här så kanske han kan komma till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få bestämma en del där framme i täten. Första gången med Jorma Kontio i vagnen nu är intressant.

12 Erland galopperade senast och har varit borta från tävlingsbanorna sedan början av februari så formen är svårbedömd. Felfri nu så kan han kanske med en lyckad start från springspåret här hitta ner i en vettig position innan han går till attack och då kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 8 Moepilen
Spets efter 500m: 4 G.G.Pugh
Skrällen: 12 Erland
Ranking: A 8,13,6 B 4,12,9,11,5 C 3,14,2,7,10,1
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Iceland Falls var ute i ett V75 lopp på Romme senast. Hon travade då i ledningen men orkade inte riktigt hela vägen så hon fick nöja sig med femteplatsen bakom Jasmin Band som drog det längsta strået i det loppet. Nu är det ett halvvarv kortare distans och kan hon nå till ledningen smärtfritt här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så hon ska räknas tidigt här. Blir det inte ledningen så kan det bli tuffare att vinna loppet.

2 Dearest kom med en vass avslutning och nådde andraplatsen i ett lopp som vanns av Devil In The Sky senast. Från ett perfekt utgångsläge här så sitter hon bra till i den främre träffen omgående och kan då vara med och kämpa om en fin placering på nytt.

1 Titania R.L. kommer från en seger. Hon kan öppna fort så här kan det bli spets eller kanske vinnarhålet och får hon bestämma i ledningen så kan det räcka långt här. Ett annat scenario är att det kan bli ett lopp i rygg på ledaren och då kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut så hon ska med på systemet.

9 Kitsune gjorde en stark avslutning till andraplatsen bakom en överlägsen Vavin Love senast. Kan hon få smyga med i en vettig rygg innan Mats E Djuse som kör hästen nu sätter in attacken så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

11 Monique Tooma satt djupt ner i kön innan hon vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och sedan så avslutade hon strålande till fjärdeplatsen i ett V86 lopp som vanns av Mellby Hurricane. Iskallt läge här men får hon lite draghjälp och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 3 Iceland Falls
Spets efter 500m: 3 Iceland Falls
Skrällen: 11 Monique Tooma
Ranking: A 3 B 2,1,9,11,5,6,10 C 7,4,12,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V64-5
Ett Stolopp - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Super Sarah har gjort många bra insatser och har tagit tre vinster på sju starter hittills. Hon är både stark och snabb så även om utgångsläget inte är det bästa så tror jag att Erik Adielsson söker sig framåt när tillfälle ges och blir hon släppt till spets då så är mycket vunnet men annars så kan hon visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas så oavsett så ska hon räknas tidigt här.

9 Tullibardine Boe travade en stor del av loppet utvändigt om den ledande H.P.R.Dominica senast men fick aldrig tag i denne och fick även släppa Edrica som satt i rygg på vinnaren förbi sig men hon höll starkt till tredjeplatsen. Kan Richard L Jansson som kör hästen få till en bra styrning så kan hon bli farlig och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

1 Bon Bini har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Hon tog två raka segrar från ledningen i december så från ett perfekt utgångsläge här så tror jag att Jorma Kontio kör i ledningen så länge lampan lyser och slipper hon att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka långt här. Fast hon är oprövad över den dryga distansen så skulle favoriten komma tidigt så kanske hon släpper och då finns ju chansen att hon får en lucka till slut.

Min Vinnare: 8 Super Sarah
Spets efter 500m: 1 Bon Bini
Skrällen: 10 Veams Benelli
Ranking: A 8 B 9,1,15,10,13,7,4 C 2,6,14,5,12,11,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Test Drive kommer från en seger. Han fick då ett lopp i andra utvändigt innan Erik Berglöf satte in slutstöten och då spurtade han förbi både den ledande Hobby De L'iton och Lover Face som också avslutade starkt till seger. Han har känts fortsatt fin i jobben efter senast meddelar man från stallet och här blir det full satsning från start för att nå ledningen och kommer han förbi Klaus Kerns häst som har spåret innanför så blir han inte lätt att plocka ner från spets över den korta distansen.

3 Don't Mind Me gör första starten sedan han var ute i Good as Golds Derbyminne på Jägersro i början av september ifjol. I slutet av vintern hade han en karledsinflammation meddelar man från stallet men när han nu kommer ut i comeback så tror jag han är väl förberedd och han brukar prestera bra direkt efter uppehåll så kan Daniel Redén servera honom en fin resa så kan han blanda sig i segerstriden direkt.

11 Flash Håleryd vann ett försök i silverdivisionen på just Eskilstuna i januari. Efter det har han inte varit lika framgångsrik men han har varit ute i tuffa gäng. Nu återkommer han efter nästan två månaders frånvaro så formen är lite oviss men får han hjälp med tempot och en bra rygg att gå i under slutvarvet så har han en vass avslutning att ta till och då fäller han många hästar till slut.

10 Hazard Boko har fått ett litet uppehåll nu eftersom han var lite ojämn under vintern. Han är klart gynnad av barfotabalansen som det blir nu och blir det överpace på loppet så är han stark till slut.

Min Vinnare: 2 Test Drive
Spets efter 500m: 2 Test Drive
Skrällen: 11 Flash Håleryd
Ranking: A 2 B 3,11,10,6,4,5,8,12 C 1,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming